Sök
Sage Espressomaskiner

Resultat

Sage Espressomaskiner

Macchiato, espresso, café crema eller flat white - hur gör du ditt kaffe? Testpiloter har utvärderat espressomaskinerna Oracle Touch och Barista Express från Sage. Båda maskinerna ger nymalet kaffe med en rad olika funktioner för att justera styrka och utförande efter eget tycke. Oracle Touch är en helt automatiserad espressomaskin medan Barista Express är mer klassisk med sin ångenhet. Ta del av testpiloternas barista moments!

 • Sage Espressomaskiner Oracle Touch 97 % av 31 testpiloter rekommenderar Sage Espressomaskiner Oracle Touch
  Oracle Touch
 • Sage Espressomaskiner Barista Express 96 % av 28 testpiloter rekommenderar Sage Espressomaskiner Barista Express
  Barista Express
 • Produkt Sage Espressomaskiner
 • Tillverkare Sage
 • Antal testpiloter 28
 • Antal som ansökt 1 175
 • Testperiod Jun 2021

Oracle Touch

 • Rekommenderat pris 24 999 SEK
 • Pris för testpiloter 12 500 SEK
 • Antal testpiloter 31

Barista Express

 • Rekommenderat pris 8 299 SEK
 • Pris för testpiloter 4 150 SEK
 • Antal testpiloter 28

Testet har genomförts av Smartson på uppdrag av Sage där testpiloterna fick köpa produkterna till reducerat pris. Uppdraget var att recensera produkten i en video, utvärdera samt dela upplevelser via Smartson.

Så tycker testpiloterna om Oracle Touch

Testpiloterna uppskattar att Oracle Touch ger stora valmöjligheter för kafferesultatet. Både kaffekvarnen och touchskärmen är smidiga att använda och maskinen är enkel att fylla på och göra ren. Den upplevs även som lätt att lära sig, har en stilren och tilltalande design och ger fantastisk smak på kaffet. De som väljer att inte rekommendera maskinen ser den som komplicerad att använda.

Oracle Touch 1 Oracle Touch 2 Oracle Touch 3

97 % rekommenderar (30 testpiloter)

avatar
Detta är nog den bästa Espresso/kaffe maskin man kan ha. Enkelt handhavande, ganska okej ljudnivå, snabb, enkelt att göra egen inställning, lätt att rengöra, överlag är det den bästa maskin jag provat för hemmabruk. Och framförallt gör den gott kaffe!
Lars Åkerström
avatar
Snygg design, gör väldigt gott och uppskattat kaffe till familjen & vänner. Enkel att rengöra. Bara positiva upplevelser med denna fantastiska maskin väldigt glad och nöjd att få testa denna underbara maskin.
Martina Möller
avatar
En helt fantastisk maskin som låter mig känna mig som en barista. Kaffet är bättre än någon av mina tidigare maskiner har klarat av. Även billigare böner får bättre resultat. Den individuella malningen gör att man får kaffe helt efter egen smak och tycke. Lätt att rengöra, men lite högljudd i malningen.
Kurt Olsvik

3 % rekommenderar inte (1 testpiloter)

avatar
För omständligt att använda jmf mot andra maskiner.
Per Eriksson

Så tycker testpiloterna om Barista Express

Maskinen upplevs som användarvänlig med tydlig instruktion, både av nybörjare och erfarna användare av espressomaskiner. Testpiloterna beskriver Barista Express som gedigen, smidig att rengöra, snygg design, och framförallt ger gott kaffe som på café. Flera testpiloter behövde tid att experimentera med funktionerna för att lära känna maskinen, och på vissa håll var detta mer avancerat än väntat.

Barista Express 1 Barista Express 2 Barista Express 3

96 % rekommenderar (27 testpiloter)

avatar
Detta är en maskin av kvalitet, inte plastig som min gamla maskin, stilren design. Lätt att använda & jag gillar att man kan ställa in singel eller dubbel kopp. Enkel att rengöra vilket är ett stort +. Maskinen gör bättre kaffe än förväntat & skummar mjölken perfekt = en fotovänlig latte på nolltid. Mycket kaffe kommer att avnjutas framöver!
Saga Berglund
avatar
En superprodukt. Snygg, bra funktioner, enkel att hålla ren och mest av all, gör ett perfekt kaffe!! Kan bara ge denna apparat superlativ!!
Jack Spira
avatar
En maskin som känns rejäl och gedigen. Kaffet blir riktigt gott när man fått lite kläm på hur man ska göra. Många olika inställningar för att få kaffet precis som man själv vill. Vad slår ett nyrostat, nymalet kaffe med rejäl crema med nyskummad mjölk på?
Johannes Anderzon

4 % rekommenderar inte (1 testpiloter)

avatar
Jag tycker att det var svårt att förstå hur man skulle göra kaffet. Tog hjälp av min dotter och sambo och det tog lång tid innan vi fick till ok kaffe. Hade hoppats att den skulle varit enklare att använda. Men när vi till slut fick det att fungera var smaken bra. Men den känns för komplicerad för min del.
Monica Ylling

Hälsning från Sage

Automatisering och touch screenfunktion förenklar hur du gör ditt favoritcafékaffe i tre enkla steg - malning, bryggning och mjölk. Du kan enkelt justera kaffestyrkan, mjölkstrukturen och temperaturen efter din smak för att sedan spara den med ditt eget unika namn. Oracle Touch är automatiserad och ger dig en perfekt kopp kaffe med rätt dosering, temperatur, tryck och ånga. Med Barista Express kan du enkelt fixa din kaffe utan att kompromissa med kvaliteten.

 • Automatisering i varje steg - mala, stampa, brygga och ånga i en produkt
 • Pekskärm för enkel användning
 • Ikonisk design
Jacob Nielsen, Product Manager, Sage
Jacob Nielsen

Product Manager, Sage