Sök
Ryobi Patio Cleaner

Resultat

Ryobi Patio Cleaner

Är du en husägare som gillar ordning och reda kring huset? Här kan du ta del av resultatet från 71 testpiloter som utvärderat Ryobi Patio Cleaner, ett redskap som rengör alla smutsiga och mossbeklädda ytor utomhus.

 • 85 % av 71 testpiloter rekommenderar Ryobi Patio Cleaner
 • Produkt Ryobi Patio Cleaner
 • Tillverkare Ryobi
 • Rekommenderat pris 2 249 SEK
 • Pris för testpiloter 1 275 SEK
 • Antal testpiloter 71
 • Antal som ansökt 1 291
 • Testperiod Apr - juni 2019

Testet genomförs av Smartson. Uppdraget är att köpa produkten till unikt testpilotspris, dela sina upplevelser genom att skriva recensioner, dela videoklipp och upplevelser via en gemensam testpilotsblogg samt i sociala kanaler. Efter testet utvärderas produkten via ett formulär och får en rekommendationsfaktor. Bilder, videos och innehåll som delas under testperioden kan även komma att delas med Ryobi för användning i digitala kanaler.

Så tycker testpiloterna om Ryobi Patio Cleaner

En effektiv och smidig plattrensare med god ergonomi. Så kan vi summera intrycket från den majoritet av testpiloter som rekommenderar Ryobi Patio Cleaner. Resultatet med stålborsten blir riktigt bra även om flera efterfrågar ännu längre batteritid. Att batteriet kan användas på andra Ryobi-produkter uppskattas. Läs på om produkten och ta del av fler recensioner nedan.

Ryobi Patio Cleaner image 1 Ryobi Patio Cleaner image 2 Ryobi Patio Cleaner image 3

85 % rekommenderar (60 testpiloter)

avatar

Plattrensaren fungerar mycket bra och tar bort mossa och ogräs effektivt! Maskinen är lätt och smidig att arbeta med. Batteriet är dock i minsta laget och tar slut ganska snabbt, men gick snabbt att ladda. Stålborsten verkar slitas snabbt, men var inte så dyr att byta ut. På det stora hela, en bra maskin och jag skulle absolut köpa igen!

Denny Saks
avatar

Den mest enkla och smidigaste, men viktigaste, den mest effektiva maskinen jag någonsin använt för plattrensning och tralltvätt! 14 poäng av 10 möjliga!

Mikael Jakobsson
avatar

Fungerar mycket bra till att rensa ogräs mellan plattor. Sparar enormt mycket tid jämfört med att göra arbetet för hand!

Mathias Karhitala

15 % rekommenderar inte (11 testpiloter)

avatar

Funkar bra men lite för dyr för den funktionen. Skulle behöva vara bättre kvalité på borsten.

Jonas Leising
avatar

Easy to charge and use, but useless on an old patio like ours. The weeds inbetween the stones are grass and very deep. It took ages to get up one weed. The brush didn't clean our patio at all. There was no difference after several hours of brushing. We wish we hadn't tried it.

Wendy Boyd Isaksson
avatar

Säkert bra till mossa men klarade tyvärr inte gräs mellan plattorna. Härligt att man kan använda batteriet till andra Ryobi-produkter dock.  Möjligt att jag ändrar mig när jag fått anledning att prova borsten på trädäcket men det är för nytt för att behöva rengöring för tillfället

Magnus Tingne

Inlägg från Testpiloternas blogg

(Sida 1 av 0)

Hälsning från Ryobi

Ryobi Patio Cleaner

De senaste tillskottet Ryobi Patio Cleaner har just anlänt och vi är glada för att du är nyfiken och vill ge oss feedback på Ryobis nya plattrensare. Vi vill göra livet lättare för alla husägare som drömmer om rena ytor utomhus. Vår plattrensare är juvelen i sortimentet och allt du behöver för att hålla dina utomhusytor rena från smuts och ingrodd mossa. Nu ser vi fram emot era upplevelser.

 • Rengör med lätthet mossa och ogräs mellan plattorna och stensättningar, gör rengöringen till ett roligt projekt
 • Inga mer ömmande knän, med vår 18V plattrensare står du och jobbar
 • Medföljande borste används för effektiv rengöring av altandäck, plattor samt garageuppfart
Marcus Fritz, Product Manager, Ryobi
Marcus Fritz

Product Manager, Ryobi