Sök
RYOBI 18V Gräsklippare

Resultat

RYOBI ONE+ GRÄSKLIPPARE

Dags att snygga till gräsmattan? Nu kan ta del av hur det gått för våra 46 trädgårdsintresserade testpiloter som kickat igång sommaren med RYOBI 18V Gräsklippare. Efter avslutat test väljer hela 96 procent att rekommendera klipparen - ta del av allas gröna upplevelser nedan.

 • 96 % av 46 testpiloter rekommenderar RYOBI 18V Gräsklippare
 • Produkt RYOBI 18V Gräsklippare
 • Tillverkare RYOBI
 • Rekommenderat pris 5 590 SEK
 • Pris för testpiloter 2 600 SEK
 • Antal testpiloter 46
 • Antal som ansökt 973
 • Testperiod Maj - jun 2017

I testpilotspaketet ingår en gräsklippare OLM1841H och 2 st RYOBI ONE+ 5,0Ah 18V batterier inkl laddare RBC18LL50.

Testet genomförs av Smartson. Uppdraget är att testa och köpa produkten till under halva marknadspriset och dela sina upplevelser via en gemensam testpilotsblogg och i sociala kanaler. Efter testet utvärderas produkten via ett formulär och får en rekommendationsfaktor.

Så tycker testpiloterna om RYOBI 18V Gräsklippare

Smidig, kompakt och enkel att använda. Så beskriver testpiloterna denna sladdlösa gräsklippare som får extra plus för att batteriet går att använda i andra maskiner från samma serie. Klipparen beskrivs även som tyst med en god batterikapacitet. Ett fåtal upplevde däremot att batteritiden inte höll måttet samt att dessa kunde bli överhettade. Trots detta ger stora majoriteten tummen upp - snyggt, Ryobi!

RYOBI ONE+ GRÄSKLIPPARE image 1 RYOBI ONE+ GRÄSKLIPPARE image 2 RYOBI ONE+ GRÄSKLIPPARE image 3

96 % rekommenderar (44 testpiloter)

avatar

Mycket bra gräsklippare, lätt att dra runt på och klipper fint i olika längder. Har även klippt en liten äng bakom huset och den tuggade på även där. Till våran tomt, som är lagom stor villatomt, räcker batteriet till två klippningar och det är jättebra betyg för oss.

Annika Ålebo
avatar

Den är ganska stor, men ändå väldigt lättmanövrerad. Smart att man kan se hur mycket det är kvar på batterierna. Eftersom att jag har flera andra RYOBI-produkter så kan jag utan några som helst problem ladda bägge batterierna samtidigt! Jag ger mina rekommendationer till alla som tänker köpa en ny gräsklippare!

Andreas Schylander
avatar

Jag och frun är mer än nöjda. Så skönt att slippa sladden! Den klipper snabbt och effektivt och batterierna håller länge. Har redan investerat i fler Ryobi-verktyg och många fler lär det bli! Gräsmattan är fin som en green nu. Rekommenderar denna klipparen!

Andreas Landebro

4 % rekommenderar inte (2 testpiloter)

avatar

Går ej att fälla handtag i sidled. Endast en batteriladdare följde med, men det behövs 2 till gräsklipparen. Omständigt att ladda i omgångar.

Martin Bengtsson
avatar

Den har för lite batteritid och klarar inte en gräsmatta på 3-400 kvadratmeter, för dålig helt enkelt. Med facit i hand skulle jag aldrig köpt den.


Rolf Malmström

Från sociala medier

Hälsning från RYOBI

De senaste tillskotten i Ryobis ONE+ trädgårdssortiment har just anlänt och vi är glada för att du är nyfiken och vill ge oss feedback på Ryobis nya 18V gräsklippare, OLM1841H. Valet för hur du bygger vidare din ONE+ verktygssamling med över 70 verktyg utan batterier och laddare är upp till dig. Nu ser vi fram emot era upplevelser.

 • 40cm klippbredd med metallkniv för utmärkt klippresultat
 • Lätt och smidig både vad gäller förvaring och höjdjustering
 • Som en del av ONE+ systemet är batteriet kompatibelt med alla Ryobis 18V verktyg för hem och trädgård
Fredrik Backert, Trade Marketing Manager, RYOBI
Fredrik Backert

Trade Marketing Manager, RYOBI