Sök
Rynkeby fruktdrycker

Resultat

Rynkeby fruktdrycker

Under sommaren 2013 har 3 000 testpiloter fått möjligheten att prova tre nya och naturliga fruktdrycker från Rynkeby. Testpiloterna har valt mellan Fruit likes Water, Fruktsaft eller JO Lättdryck. 

 • Rynkeby fruktdrycker Fruit likes Water 75 % av 671 testpiloter rekommenderar Rynkeby fruktdrycker Fruit likes Water
  Fruit likes Water
 • Rynkeby fruktdrycker JO Lättdryck 92 % av 312 testpiloter rekommenderar Rynkeby fruktdrycker JO Lättdryck
  JO Lättdryck
 • Rynkeby fruktdrycker Fruktsaft 87 % av 299 testpiloter rekommenderar Rynkeby fruktdrycker Fruktsaft
  Fruktsaft
 • Produkt Rynkeby fruktdrycker
 • Tillverkare Rynkeby
 • Antal testpiloter 299
 • Antal som ansökt 9 420
 • Testperiod Maj - juni 2013

Fruit likes Water

 • Antal testpiloter 671

JO Lättdryck

 • Antal testpiloter 312

Fruktsaft

 • Antal testpiloter 299

Testpiloterna har fritt valt den fruktdryck från Rynkeby de velat testa. Varje serie innehåller flera smakkombinationer och testpiloterna har bland annat kunna välja mellan Peach/Passion fruit, Apelsin/Ananas och Tranbär/Citron. Uppgiften har varit att tycka till om smak gärna tillsammans med familj och vänner. Läs allt om vad testpiloterna tycker om dessa drycker.

Testet genomförs av Smartson utan kostnad för testpiloterna. Via Smartson får du testa nya produkter och dela dina genuina upplevelser med andra. Besök oss gärna på smartson.se. Smartson grundades i Stockholm år 2000.

Så tycker testpiloterna om Fruit likes Water

Flera testpiloter beskriver Fruit likes Water som en riktigt törstsläckare. Många gillar den friska smaken som går åt det syrliga hållet. Somliga testpiloter beskriver dock drycken som något vattnig och intetsägande. Det finns ett generellt önskemål bland testpiloterna att drycken ska innehålla lägre andel socker. Något högt pris tycker även vissa. Förpackningen med skruvkork uppskattas då den även kan placeras liggande i kylen. Efter testet väljer 75 % av 671 testpiloter att rekommendera drycken till en vän.

Rynkeby fruktdrycker Fruit Like Water -2 Rynkeby fruktdrycker Fruit Like Water -3 Rynkeby fruktdrycker Fruit Like Water -1

75 % rekommenderar (503 testpiloter)

25 % rekommenderar inte (168 testpiloter)

Så tycker testpiloterna om JO Lättdryck

Många tespiloter hyllar den goda smaken som JO Lättdryck bjuder på och menar att den levererar över förväntan. Den är läskande och balanserar sötma och syrlighet på ett bra sätt. Vissa röster säger dock att smaken är en aning klen. Produkten passar väldigt bra som måltidsdryck och flera anser den vara prisvärd. Att den tar liten plats i matkassen uppskattas och att den är lätt att blanda till. Efter testet väljer 92 % av 312 testpiloter att rekommendera drycken till en vän.

Rynkeby fruktdrycker JO Lättdryck -1 Rynkeby fruktdrycker JO Lättdryck -2

92 % rekommenderar (271 testpiloter)

8 % rekommenderar inte (41 testpiloter)

Så tycker testpiloterna om Fruktsaft

Testpiloterna ger ett stor plus för den goda smaken. Fräsch, äkta fruktsmak, nästan som hemmagjord och inte artificiell är några ord om Rynkeby Fruktsaft från testpiloterna. Många uppskattar den praktiska förpackningen med skruvkork som även kan förvaras liggande i kylen. De flesta tycker att drycken har en välbalanserad smak men några menar att den drar åt det söta hållet. Efter testet väljer 87 % av 299 testpiloter att rekommendera drycken till en vän.

Rynkeby fruktdrycker Fruktsaft - 1 Rynkeby fruktdrycker Fruktsaft - 3 Rynkeby fruktdrycker Fruktsaft - 2

87 % rekommenderar (260 testpiloter)

13 % rekommenderar inte (39 testpiloter)

Inlägg från Testpiloternas blogg

(generic.page 1 generic.of 0)

Hälsning från Rynkeby

Rynkeby fruktdrycker

Hej! Vad kul att så många var intresserade av att testa våra senaste nyheter från Rynkeby. Vi jobbar ständigt med att utveckla och förbättra våra produkter och då är dina synpunkter värdefulla för oss. Det har varit jätte intressant att få höra vad du tycker om våra nya naturliga fruktdrycker.

Charlotta Åsman, Varumärkesansvarig, Rynkeby
Charlotta Åsman

Varumärkesansvarig, Rynkeby