Sök
Rynkeby 50 Lemonade

Resultat

Rynkeby 50 Lemonade

Är du nyfiken på en ny uppfriskande dryck från Rynkeby? Ta del av vad testpiloter tyckte om Rynkeby 50 Lemonade, det senaste tillskottet i Rynkeby 50-familjen som innehåller 50 procent färre kalorier jämfört med fruktdryck.

  • 86 % av 595 testpiloter rekommenderar Rynkeby 50 Lemonade
  • Produkt Rynkeby 50 Lemonade
  • Tillverkare Rynkeby
  • Rekommenderat pris 20 SEK
  • Antal testpiloter 595
  • Antal som ansökt 11 139
  • Testperiod Jun - aug 2015

Testet genomfördes av Smartson utan kostnad för testpiloterna. Uppgiften var att testa produkten och dela sina upplevelser via en gemensam blogg och i sociala kanaler samt en utvärdering efter testperioden.

Så tycker testpiloterna om Rynkeby 50 Lemonade

Testpiloterna är överlag väldigt nöjda med Rynkeby 50 Lemonade. Efter avslutat test väljer hela 86 % att rekommendera drycken till en vän. Det som lyfts fram är att den känns nyttig, är både frisk och läskande utan att vara för söt. Det är en svalkande dryck som passar en varm sommardag. De som inte rekommenderar nämner att den smakar mycket stevia och att den är väldigt svår att hitta i butik. Ett önskemål är också att lemonaden ska finnas tillgänglig i mindre förpackningar som är lättare att ta med när man är på språng.

Rynkeby 50 Lemonade image 1 Rynkeby 50 Lemonade image 2 Rynkeby 50 Lemonade image 3

86 % rekommenderar (511 testpiloter)

avatar

Jag älskar den! Jag har saknat en god lemonad i butikshyllan. Jag önskar den fanns i 50 cl flaska så man lättare kan ta med den när man är på språng. Perfekt dryck!

Susan Mahjoub
avatar

Rynkeby 50 Lemonade är läskande, smaskig och svalkande i sommarvärmen. Den passar till maten, som frukostjuice och även till drinken!


Carita Johansson
avatar

Den var perfekt. Inte för söt och inte för sur, utan precis lagom. En frisk smak. Den var så god att jag köpte en till och kommer fortsätta köpa den framöver. En perfekt dryck nu på sommaren, men även annars också. Rekommenderas starkt.


Patricia Larsson

14 % rekommenderar inte (84 testpiloter)

avatar

Smakar mer Stevia än citron. Borde vara mer citronsmak.


Yasemin Bilgic
avatar

Den smakar för mycket sötningsmedel. Stevia må vara ett naturligt sockersubstitut men det smakar kemiskt och äckligt. Eftersmaken håller i sig för länge.

Matilda Eriksson
avatar

Jag gillade inte drycken. Den har en konstig eftersmak som jag inte gillar. Tycker även att den är för söt. Jag vill gärna att lemonad ska vara syrlig och frisk. Jag tycker inte att denna uppfyller mina förväntningar. Vill man ha en mildare lemonad och är van vid drycker som är sötade med sötningsmedel är denna perfekt.

Cecilia Dickens

Hälsning från Rynkeby

Hej, Så roligt att du är intresserad av att testa vårt senaste tillskott i Rynkeby 50-familjen! Rynkeby 50 Lemonade är en fruktdryck där vi har sötat juice och fruktkött från bland annat citroner med sötningsmedel som utvinns ur Steviaväxten. Det ger en uppfriskande och välbalanserad lemonad med färre kalorier*. Stevia härstammar från Sydamerika och har där använts som ett naturligt sötningsmedel i århundraden. Med Rynkeby 50 Lemonade får du ett gott och ”lättare” sätt att släcka törsten. Häll upp ett glas, luta dig tillbaka och njut av livets goda!

  • 50% färre kalorier*. 100% god smak
  • En uppfriskande och välbalanserad lemonad med färre kalorier*
*jämfört med fruktdryck.

 Charlotta Åsman, Brand Manager, Rynkeby
Charlotta Åsman

Brand Manager, Rynkeby