Sök
Rusta tapeter non-woven

Resultat

Rusta tapeter non-woven

Har du en tapetsering planerad inom en snar framtid? Nu har 40 testpiloter tapetserat valfritt rum med non-woven tapeter från Rusta och kunde välja bland hela 102 mönster. Kika in hos de nöjda testpiloterna nedan, kanske blir du också inspirerad till en make over?

  • 100 % av 40 testpiloter rekommenderar Rusta tapet non-woven
  • Produkt Rusta tapet non-woven
  • Tillverkare Rusta
  • Antal testpiloter 40
  • Antal som ansökt 4 876
  • Testperiod januari 2019

 

Testet har genomfört av Smartson i samarbete med Rusta, utan kostnad för testpiloterna. I testet ingick sex stycken tapetrullar, en 5 liters burk lim samt ett tapetseringskit.  Testpiloten hämtade själv ut produkterna i valfritt Rustavaruhus. Uppdraget var att tapetsera valfritt rum och dela sina upplevelser via en gemensam testpilotsblogg och i sociala kanaler. Efter testet utvärderades produkten via ett formulär och fick en rekommendationsfaktor.

Så tycker testpiloterna om Rusta tapet non-woven

Flera testpiloter har blivit positivt överraskade över kvalitet, utbud och den lätta hanteringen av Rusta tapeter non-woven. Att sätta upp tapeterna har fungerat smidigt både för vana tapetserare och gröna nybörjare. I sortimentet finns många olika varianter och stilar att välja mellan, gällande mönster och färgsättning. Rustas tapetlim och tapetseringsset har också fungerat bra vid renoveringen, men med några kommentarer om att försiktighet krävs för att tapeterna inte ska skadas. Vissa av testpiloterna upplever att den generella kvaliteten på tapeterna är relativt låg, men anser samtidigt att detta är ett väldigt prisvärt alternativ som ger fina resultat.

Rusta tapeter non-woven image 1 Rusta tapeter non-woven image 2 Rusta tapeter non-woven image 3

100 % rekommenderar (40 testpiloter)

avatar

Blev mycket nöjd med resultatet. Väldigt fin tapet som är lätt att tapetsera. Rummet fick ett modernt och fräscht utseende. Rekommenderar starkt.Blev mycket nöjd med resultatet. Väldigt fin tapet som är lätt att tapetsera. Rummet fick ett modernt och fräscht utseende. Rekommenderar starkt.

Djavid Agajev
avatar

Väldigt smidigt att tapetera med när man kan limma direkt på väggen och slipper kladd, tapetbord osv med vanliga klassiska tapeter. Fina tapeter att välja mellan, bra utbud hos Rusta. Bra kvalitet!

Lillemor Rystedt
avatar

Helt underbart tapet som är lätt att jobba med då man lägger limmet på väggen och man bara hänga upp. Lätt att torka av. Bra utbud i butiken. ( Rusta ) Rekommenderar den mycket till alla projektet. Vi kommer att göra det.

Claudia Albrektsson

Inlägg från Testpiloternas blogg

(Sida 1 av 0)

Hälsning från Rusta

Rustas tapetserier är tillverkade i non-woven av högsta kvalitet, som är lätta att sätta upp, och som dessutom är FSC-märkta. Non-woventapeter är helt formstabila som innebär att de varken krymper eller sväller, vilket gör dem lättuppsatta. Du rollar tapetlimmet direkt på väggen och sätter sedan upp tapeten. Våderna monteras kant-i-kant och därmed slipper du skarvar helt. Hoppas du vill vara med och testa!

  • Lättuppsatta
  • FSC-märkta - materialet kommer från ett ansvarsfullt skogsbruk, som tar hänsyn till människor och miljö
  • Unika mönster
Julia Ljungh, Product Manager Wallpaper, Rusta
Julia Ljungh

Product Manager Wallpaper, Rusta