Sök
Roidmi Dammsugare

Resultat

Roidmi Dammsugare

En helt ny generations skaftdammsugare med magnetisk laddning, golvmoppningsmöjlighet och groomingverktyg till husdjuren - låter det som något för dig? Roidmi RS60 kommer med ett flertal tillbehör såsom teleskopmunstycke, husdjursborste med groomingverktyg samt ett madrassmunstycke. Med moppmunstycket kan du både dammsuga och moppa dina golv, och färgdisplayen på dammsugaren visar hur mycket batteritid du har kvar. Ta del av ärliga åsikter och upplevelser från 19 testpiloter som har provat dammsugaren.

 • 84 % av 19 testpiloter rekommenderar Roidmi RS60
 • Produkt Roidmi RS60
 • Tillverkare Roidmi
 • Rekommenderat pris 6 999 SEK
 • Pris för testpiloter 3 499 SEK
 • Antal testpiloter 19
 • Antal som ansökt 2 040
 • Testperiod Jun 2021

Testet har genomförts av Smartson på uppdrag av Roidmi där testpiloterna fick köpa produkterna till reducerat pris. Uppdraget var att recensera produkten i en video samt dela upplevelser via Smartson.

Så tycker testpiloterna om Roidmi RS60

RS60 får höga betyg från testpiloterna för att den upplevs tystare än förväntat, är smidig att styra och har många praktiska funktioner och munstycken. Flera testpiloter upplever att den snygga designen och lilla magnetiska laddaren gör att dammsugaren gärna får vara synlig i hemmet och inte behöver gömmas undan. Roidmi RS60 har en bra batteritid, tydlig display och ger bra sugeffekt - vilket intygas även från familjer med både barn och husdjur. De testpiloter som inte rekommenderar produkten anser att RS60 inte är tillräckligt kraftfull vid golvtvätt eller fångar upp hår från husdjur.

Roidmi RS60 3 Roidmi RS60 2 Roidmi RS60 1

84 % rekommenderar (16 testpiloter)

avatar
Nöjd med produkten då den är smidigare än en vanlig dammsugare. Perfekt med olika munstycken som är lätta att sätta. Stort plus för att man kan öka hastighet på suget. Lätt att tömma behållare.
Cynthia Kimani
avatar
Mycket bra dammsugare bra batteritid fantastiska tillbehör liten och smidig. Ett plus är också att den talar om hur många kalorier jag bränner på en användning. Jag rekommenderar verkligen denna dammsugare kommer att använda den flitigt.
Monica Sefastsson
avatar
Dammsugaren har bra tillbehör som verkligen fungerar (har städat bilen, mattor och golv). Vi har 2 hundar i mellanstorlek med mycket päls och dammsugaren är full med damm efter en runda.. Den suger upp smuts riktigt bra och ser snygg ut. Enda nackdelen skulle väl vara att den låter ganska mycket vid max effekt och att batteritiden då är ganska kort.
Magnus Andersson

16 % rekommenderar inte (3 testpiloter)

avatar
Om du har hund med underull så köp inte denna, blir stopp hela tiden. Annars fungerar den bra, perfekt för quickfix städning, dock kommer den inte åt smuts vid kanter. Möbelmunstycket fungerar super. Lättkörd och lätt att tömma uppsamlaren.
Eva Blomstrand
avatar
Seg reaktion på knappar, tex att starta eller stänga av. Håller ganska dålig laddning och framför allt ett högt tjutande ljud när den är igång.
Marie-Louise Linder
avatar
Den är helt ok och enkel att använda som extra dammsugare då den inte är tillräckligt kraftfull för att få med allt. Den är liten, smidig, snygg design och gillade väggfästet med magnet. Tar inte bort fläckar vid tvätt.
Elisabeth Ferrari Eriksen

Hälsning från Roidmi

Tack för att du provat vår bästsäljare Roidmi RS60. Vi hoppas att du njuter av den unika upplevelsen denna produkt ger både före, under och efter användning. Vi hoppas att du gillar den oöverträffade designen, estetiken, kraftfulla rengöringen och de olika tillbehören. Gör RS60 till en del av ditt hem så att du kan dra full nytta av sladdlös dammsugning.

 • Prisbelönt design
 • Utmärkt drifttid
 • Lätt att använda för alla typer av rengöring
Mikkel Pedersen, Product Manager, Roidmi
Mikkel Pedersen

Product Manager, Roidmi