Sök
Bosch Indego Connect

Resultat

Bosch Indego Connect

Gillar du att påta i trädgården men känner att tiden inte räcker till? Ta del av när 12 testpiloter testade robotgräsklipparen Bosch Indego Connect med tillhörande mobiltelefonapp. Efter testet skulle 75% av testpiloterna rekommendera gräsklipparen till en vän.

  • 75 % av 12 testpiloter rekommenderar Bosch Indego Connect
  • Produkt Bosch Indego Connect
  • Tillverkare Robert Bosch AB
  • Rekommenderat pris 13 995 SEK
  • Antal testpiloter 12
  • Antal som ansökt 12 931
  • Testperiod Maj - augusti 2015

Testet genomfördes av Smartson utan kostnad för testpiloterna. Uppgiften var att testa produkten och dela sina upplevelser via en gemensam blogg och i sociala kanaler. Efter testperiodens slut fick testpiloterna returnera gräsklipparen alternativt köpa loss den för en reducerad summa.  

Så tycker testpiloterna om Bosch Indego Connect

Testpiloterna i stort gläds åt att Bosch Indego Connect sparar mycket tid som kan användas till annat. En del testpiloter har dock haft flera problem under testperioden. Att man kan ställa in tidsschema uppskattas. Den anses klippa snyggt och effektivt och åker inte runt helt planlöst på gräsmattan. Att kunna sköta och få överblick av maskinen via appen är imponerande även om den kan må bra av mer utveckling. Appen tappar ibland kontakten med klipparen och en del testpiloter har synpunkter på byggkvaliteten. Detta då ljudnivån anses vara hög samt att några enheter tenderar att tappa framhjulet, men kontakten med Bosch support hyllas.

Robotgräsklipparen Bosch Indego Connect image 1 Robotgräsklipparen Bosch Indego Connect image 2 Robotgräsklipparen Bosch Indego Connect image 3

75 % rekommenderar (9 testpiloter)

avatar

En sann vän som klipper jämt och bra på förinställda tider och alla väder. Passade oss utmärkt.

Peter Bäckman
avatar

Lätt att installera och få igång. Kan övervakas och styras via app som är mer användbart än man kanske kan tro när det gäller en gräsklippare. Klipper fint, den får gräsmattan att må väldigt bra.

Linda Johnsson
avatar

Smart klippsystem och smart med en app för att kunna sköta tidscheman och se vart den klippt, och eventuellt om det finns några felmeddelanden.

Mikael Petersson

25 % rekommenderar inte (3 testpiloter)

avatar

Produkten har krånglat mycket, under testperioden på flera veckor har den varit i drift några få dagar. Den har mycket att önska, både beträffande daglig drift, mobilappen, mm.

Linus Brimstedt
avatar

Den klipper inte hela gräsmattan varje gång, den missar 1/5 varje gång, den är dyr till ord pris, den kan inte klippa mellan föremål om det är det är mindre än 1m emellan, där har man inte tänkt till!

Kristin Pihl
avatar

Mycket problem med appen. Vi fick inte rätt med installationen trots många kontakter med supporten. Lyckades bara få halva trädgården klippt.

Elinor Andersson

Inlägg från Testpiloternas blogg

(Sida 1 av 0)

Hälsning från Robert Bosch AB

Robotgräsklipparen Bosch Indego Connect
Robotgräsklipparen Bosch Indego Connect

Den innovativa robotklipparen Indego från Bosch - Logicut-systemet beräknar effektivaste klippvägen så att Indego kan klippa rent i parallella banor. Ställ in din Indego Connect varsomhelst med din smarta mobilenhet och Indego Connect-appen. När Indego klipper, så kan du ägna dig åt annat. Klart logiskt – klart effektivt.

  • Effektiv klippning med Logicut - Spar tid och effekt med det smarta navigationssystemet Logicut. Glöm det där med slumpmässig klippning, klipp 30% effektivare.
  • En app. En klippare - Smidigaste sättet att fjärrstyra din klippare. Hämta bara appen till din smarta enhet och koppla upp dig mot din Indego Connect.
  • Njut av varje ögonblick - Ställ in din Indego Connect varsomhelst och roa dig med annat.
Jacob Hald Odgaard, Trade Online Manager, Robert Bosch AB
Jacob Hald Odgaard

Trade Online Manager, Robert Bosch AB