Sök
Resorb Balance

Resultat

Resorb Balance

Hur förbereder du dig inför höstens utmaningar? Inspireras av testpiloterna som provat Resorb Balance vätskeersättning, en brustablett som tillför kroppen viktiga antioxidanter, vätska och salter. Dessutom innehåller den antioxidanterna C-vitamin och zink som är extra viktiga vid stress och hård fysisk belastning. Ta del av en höst i balans här nedan.

  • Produkt Resorb Balance
  • Tillverkare Nestlé Health Science
  • Rekommenderat pris 99 SEK
  • Antal testpiloter 1 000
  • Antal som ansökt 6 910
  • Testperiod Sep - okt 2017

Testet genomförs av Smartson. Produkten köps online och full summa ersätts i efterhand. Uppdraget är att testa produkten och dela sina upplevelser via en gemensam testpilotsblogg och i sociala kanaler. Efter testet utvärderas produkten via ett formulär och får en rekommendationsfaktor.

Så tycker testpiloterna om Resorb Balance

Balansen verkar ha infunnit sig hos testpiloterna som upplever mer ork och känner sig piggare än tidigare. En del har startat dagen med vätskeersättningen, andra vid ett längre träningspass eller när kroppen känns trött. Smaken uppskattas och många tycker att detta är ett bra sätt att få i sig vitaminer och mineraler. De som inte rekommenderar hade framförallt förväntat sig mer effekt och annorlunda smak. Vissa tycker även att brustabletten löses upp för långsamt och är kritiska till att tabletten innehåller sötningsmedel. Sammanfattningsvis är testgänget nöjda och ger tummen upp - en riktig vardagsräddare!

Resorb Balance image 1 Resorb Balance image 2 Resorb Balance image 3

79 % rekommenderar (579 testpiloter)

avatar

Resorb Balance fungerar väldigt bra för mig, jag känner att jag inte blir så uttorkad och dåsig som förut och den goda smaken gillar jag. Jag kommer fortsätta använda detta.


Mikael Jonasson
avatar

Rekommenderar den dels för att den tar bort huvudvärk, för den goda smaken för att den kompletterar den lugna stunden vid återhämtning.

Lena Skjaervold
avatar

Jag rekommenderar produkten eftersom den både har god smak och ger extra behövd energi och vätska vid lite tuffare fysisk belastning. Perfekt vid träning m.m.


Markus Sundell

21 % rekommenderar inte (156 testpiloter)

avatar

För mig var det smaken som avgjorde. Funktionen är bra men smaken var för konstgjord och föll mig inte i smaken.

Anna Salmin
avatar

Lite konstig smak, jag var tvungen att läsa på förpackningen för att förstå vad den skulle smaka. Märkte ingen balansskillnad i livet under tiden jag testade produkten.

Fredrik Nilsson
avatar

De är svåra att lösa upp i vatten, Resorb Sport löser sig bättre. Sen kan jag inte avgöra någon bevisad effekt.

Annika Servin

Hälsning från Nestlé Health Science

Kul att du är nyfiken på Resorb Balance vätskeersättning! En vuxen människa består av cirka 60% vätska och därför är vätskebalansen viktig för vårt välbefinnande. Varje dag förlorar vi vätska och viktiga salter vid varmt klimat, fysisk ansträngning och stressiga dagar på jobbet. Med Resorb Balance förbättrar du vattenupptaget och tillför enkelt vätska och salter samtidigt som du boostar din hud och ditt immunförsvar genom C-vitamin och zink och skyddar kroppen från oxidativ stress. Resorb Balance har en frisk svartvinbärssmak och kan intas som dagligt kosttillskott. Nu ser vi fram emot att följa din balansresa!

  • Tillför kroppen vätska och salter
  • Innehåller vitamin C och zink som ger stöd åt hud och immunförsvar
  • Frisk svartvinbärssmak
Maria Roeck Hansen, Senior Brand Manager Nordic, Nestlé Health Science
Maria Roeck Hansen

Senior Brand Manager Nordic, Nestlé Health Science