Sök
Resor och äventyr med SF Kids

Resultat

Resor och äventyr med SF Kids

SF Kids har blivit utvärderat av familjer runt om i Norden. De har specifikt utvärderat offline funktionen som passar familjer på resande fot eller när det kan vara brist på internet. Majoriteten tycker om och rekommenderar offline funktionen då den passar väldigt bra på resan och att de slipper buffra eller leta efter wifi när barnen vill se film. 

  • 88 % av 235 testpiloter rekommenderar SF Kids
  • Produkt SF Kids
  • Tillverkare SF Kids
  • Rekommenderat pris 69 SEK / månad
  • Antal testpiloter 235
  • Antal som ansökt 1 185
  • Testperiod Okt 2019

Testet genomfördes av Smartson utan kostnad för testpiloterna. Uppdraget var att skapa ett konto hos SF Kids och testa offlinefunktionen, i utbyte mot att dela sina upplevelser i sociala medier och Smartsons testpilotblogg. SF Kids utbud och offlinefunktion utvärderas även via ett webbformulär och får en rekommendationsfaktor.

* Utvlada testpiloter får testa SF Kids kostnadsfritt i 3 månader. Efter utfört test har de fått 3 månader till kostnadsfritt på SF Kids så de kan se vad de vill hela vintern!

Så tycker testpiloterna om SF Kids

I Sverige, Norge och Finland har nu 506 testpiloter fått möjligheten att prova SF Kids alla tjänster för att utvärdera hur de fungerar i offline läge. Många är överens om att det underlättare resandet med deras barn och att det passar perfekt när täckningen inte är helt optimal. Medans de som inte rekommenderar tjänsten kände av problem med appen och sändning mellan app och tv.

Resor och äventyr med SF Kids image 1 Resor och äventyr med SF Kids image 2 Resor och äventyr med SF Kids image 3

88 % rekommenderar (206 testpiloter)

avatar

Här finns ju allt på samma ställe! Till och med barnens favoriter som Astrid Lindgren, som vi själva tittar på. Uppskattad favorit här hemma bland ungarna.

Michaela Frydensberg-Nielsen
avatar

Finns så mycket olika att välja på, perfekt att man inte behöver vara online under resor eller som vi har gjort under våran flytt.

Isabella Hedman
avatar

Det är smidigt med en streamingtjänst som enbart har barnmedia. Lätt för mig som vuxen och icke insatt att hitta lämplig media tack vare bra kategorier.

Jennie Barkfjärd

12 % rekommenderar inte (29 testpiloter)

avatar

Det fungerar inte på senaste versionen av Apple-TV vilken är den funktion vi vanligtvis kör film/serier på.

Kim
avatar

Det enda som gör att jag hade velat rekommendera den är dess barn-användarvänlighet..
Det som gör att jag inte hade gett rekommendationen är priset i jämförelse på vad man egentligen får för pengarna.. finns mycket innehåll som man kan ta del av från andra leverantörer där man dessutom kan nyttja tjänsterna som vuxen. 

Sandra Pipic
avatar

Appen finns inte på Samaung tv vilket gör det... inte så användbart

Nathalie Desmond

Hälsning från SF Kids

Med SF Kids kan du återupptäcka filmer och serier från din egen barndom, samtidigt som barnen hittar sina nya favoriter. Vi erbjuder allt från Astrid Lindgrens älskade figurer till nyare bekantskaper som Greta Gris och Brandman Sam. Vårt utbud utökas kontinuerligt, nu senast med spännande ljud- och e-böcker och format som Move It som du nu har möjlighet att vara med att testa! Vi är ett nyfiket team och ser fram emot att höra vad du tycker om vår tjänst!

  • Trygg miljö designad för barn

  • Brett utbud av film, serier, ljud- och e-böcker

  • Titta offline på alla enheter

SF Kids, Vännerna på, SF Kids
SF Kids

Vännerna på, SF Kids

Fler tester från SF Kids

Fler tester