Sök
Remington Virtually Indestructible Clipper

Resultat

Remington Virtually Indestructible Clipper

Letar du efter en tålig hårklippare? Via Smartson har 84 testpiloter hårdtestat Remington Virtually Indestructible Clipper. Efter avslutat test rekommenderar 95 procent produkten till en vän. Ta del av över 90 Youtube-recensioner och mycket annat spännande innehåll.

  • 95 % av 84 testpiloter rekommenderar Remington Virtually Indestructible Clipper HC5880
  • Produkt Remington Virtually Indestructible Clipper
  • Tillverkare Spectrum Brands
  • Rekommenderat pris 1 000 SEK
  • Antal testpiloter 84
  • Antal som ansökt 3 257
  • Testperiod Okt - dec 2014

Uppdraget var att testa, tycka till och dela åsikter via Smartsons blogg och sociala medier samt besvara ett utvärderingsformulär. Under testet bedömdes produktens kapacitet, kvalitet, funktioner, design - som avslutning skapade testpiloterna en videorecension på Youtube där de utsatte maskinen för olika kreativa hållbarhetstester. De mest kreativa innehållen lyftes upp i Smartsons digitala kanaler. 

Testet genomfördes av Smartson utan kostnad för testpiloterna. Via Smartson får du testa nya produkter och dela dina genuina upplevelser med andra. Besök oss gärna på smartson.se. Smartson grundades i Stockholm år 2000.

Så tycker testpiloterna om HC5880

Testpiloterna har gett allt under utvärderingen och verkligen satt maskinens kapacitet och hållbarhet på prov. Här hyllas Remington för maskinens robusta och hållbara design. Kapaciteten är mycket bra, hårklipparen är stark, effektiv och funktionell. En investering som kommer hålla i många år enligt flera deltagare.
Bland förbättringspunkterna önskar testpiloterna en mer praktisk förvaring, en laddstation och ställbar klipplängd istället för många distanskammar.

Remington Virtually Indestructible Clipper image 1 Remington Virtually Indestructible Clipper image 2 Remington Virtually Indestructible Clipper image 3

95 % rekommenderar (80 testpiloter)

avatar

Den levererar den bästa klippupplevelsen jag upplevt utan att vara högljudd, bränna mig eller vara svår att hantera. Toppklass!

Svante Lindh
avatar

Mycket bra klippare! Stark och robust, bra tyngd och klipper vad den ska utan problem. Det jag saknar är olika fack i väskan för förvaring, en dockningsstation då den har poler för detta samt att hårstrån inte ska fastna så lätt på gummihöljet.

Fredrik Westergård
avatar

En mycket stabil, modern och manlig trimmer för både hår och skägg. Hur mycket stryk den klarar är imponerande. Negativt är väskan som den kom i, där kunde det funnits små fack till alla insatserna. Saknar en håruppsamlare, så att man kan klippa sig framför spegeln utan hår över hela golvet.

Peter Lundvik

5 % rekommenderar inte (4 testpiloter)

avatar

Den är opraktisk och har en dålig förvaringslåda. Att den är jätteuthållig är inget positivt för en hårklippare, varför behöver den vara så uthållig? Lite fel fokus för en hårklippare tycker jag.

Vladimirs Savecs
avatar

Ingen möjlighet att finställa klipphöjd för maskinen, i kombination med för få låga distanser gör att den inte ger mig den längden jag vill ha. Säkert problem för fler rakade.

Henrik Ståhlberg
avatar

Klipper inte riktigt kort och tar inte alla hårstrån i en veva.

Shahin Aeinehband

Hälsning från Spectrum Brands

När vi utvecklade Virtually Indestructible hårklippare hade vi ett uppdrag i sikte - att skapa en hårklippare som håller för riktigt tuffa utmaningar som fall och stötar. I vårt test med Smartson vill vi veta hur du upplever hårklipparens kraftfullhet, precision och funktioner med vänner och bekanta, men även se om vi har lyckats ta fram en mer eller mindre oförstörbar hårklippare. Vi har utrustat den med precisionsslipade japanska blad i rostfritt stål, hölje i tålig polykarbonat samt dubbla litiumbatterier som ger två timmars användningstid. Lycka till som testpilot!

  • 10 års motorgaranti
  • 120 minuter användningstid
  • Framtagen med robusta materialval

CHRISTINE SILFVERSPARRE, Trade Marketing Manager, Spectrum Brands
CHRISTINE SILFVERSPARRE

Trade Marketing Manager, Spectrum Brands