#getPhaseInfo($URLMapContent.identifier) Remington Virtually Indestructible Clipper • Resultat • Smartson
Sök
#getPhaseInfo($!{campaign.identifier})
Remington Virtually Indestructible Clipper

Resultat

Remington Virtually Indestructible Clipper

  • 95 % av 84 testpiloter rekommenderar Remington Virtually Indestructible Clipper HC5880
#readMoreDefinitions()
    #printAboutItem("$text.get('about.manufacturer')" $campaign.companyName "text") #printAboutItem("$text.get('about.numberOfTestpilots')" $campaign.desiredTestpilots "integer") #printAboutItem("$text.get('about.numberOfApplicants')" $campaign.applicants "integer")

Uppdraget var att testa, tycka till och dela åsikter via Smartsons blogg och sociala medier samt besvara ett utvärderingsformulär. Under testet bedömdes produktens kapacitet, kvalitet, funktioner, design - som avslutning skapade testpiloterna en videorecension på Youtube där de utsatte maskinen för olika kreativa hållbarhetstester. De mest kreativa innehållen lyftes upp i Smartsons digitala kanaler. 

Testet genomfördes av Smartson utan kostnad för testpiloterna. Via Smartson får du testa nya produkter och dela dina genuina upplevelser med andra. Besök oss gärna på smartson.se. Smartson grundades i Stockholm år 2000.

Hälsning från Spectrum Brands

När vi utvecklade Virtually Indestructible hårklippare hade vi ett uppdrag i sikte - att skapa en hårklippare som håller för riktigt tuffa utmaningar som fall och stötar. I vårt test med Smartson vill vi veta hur du upplever hårklipparens kraftfullhet, precision och funktioner med vänner och bekanta, men även se om vi har lyckats ta fram en mer eller mindre oförstörbar hårklippare. Vi har utrustat den med precisionsslipade japanska blad i rostfritt stål, hölje i tålig polykarbonat samt dubbla litiumbatterier som ger två timmars användningstid. Lycka till som testpilot!

  • 10 års motorgaranti
  • 120 minuter användningstid
  • Framtagen med robusta materialval

CHRISTINE SILFVERSPARRE, Trade Marketing Manager, Spectrum Brands
CHRISTINE SILFVERSPARRE

Trade Marketing Manager, Spectrum Brands