Sök
Remington REVEAL FC1000 Facial Brush

Resultat

Remington REVEAL FC1000 Facial Brush

Hur ser din rutin ut för att vårda och rengöra ansiktet? Nu har 50 kvinnor testat och tyckt till om ansiktsborsten Remington REVEAL FC1000 Facial Brush. Efter avslutat test valde hela 96 procent att rekommendera produkten till en vän.

  • 96 % av 50 testpiloter rekommenderar Remington REVEAL FC1000 Facial Brush
  • Produkt Remington REVEAL FC1000 Facial Brush
  • Tillverkare Remington
  • Rekommenderat pris 899 SEK
  • Antal testpiloter 50
  • Antal som ansökt 7 151
  • Testperiod Sep - november 2015

Testet genomförs av Smartson utan kostnad för testpiloterna. Uppgiften är att testa produkten och dela sina upplevelser via en gemensam blogg och i sociala kanaler samt utvärdera produkten i slutet av testperioden.

Så tycker testpiloterna om Remington REVEAL FC1000 Facial Brush

Efter avslutat test är majoriteten av testpiloterna överens: Remington REVEAL FC1000 Facial Brush har överträffat deras förväntningar. Borsten hyllas för sin användarvänlighet och för att resultat har synts på kort tid. De har upplevt att deras hy blivit lenare och fått mer lyster, vissa lyfter även fram att rynkor och porer blivit mindre synliga samt att borsten är behaglig och skön mot huden. De få som inte rekommenderar produkten har inte upplevt någon större skillnad i hyn och kritiserar att de utöver ansiktsborsten behöver köpa en ansiktsrengöringsgel för att kunna använda produkten.

Remington REVEAL FC1000 Facial Brush image 1 Remington REVEAL FC1000 Facial Brush image 2 Remington REVEAL FC1000 Facial Brush image 3

96 % rekommenderar (48 testpiloter)

avatar

Den ger en fräsch känsla och ansiktet känns verkligen rent. Den fördelar tvålen bra över ansiktet vilket gör att det går åt mindre rengöring. Den har gett mig bättre självkänsla att lättare kunna gå osminkad utan att oroa mig för synliga porer och finnar. Massageborsten är riktigt skönt och hjälper ansiktet att slappna av.

Anna Ärlebo
avatar

Den här borsten håller vad den lovar! Huden blir len och full av lyster. Den rengör på djupet så mindre kvisslor och synliga porer försvinner. Den är lätt och smidig och rengöringen av ansiktet går snabbt. Det är lätt att byta de olika borstarna och smidig att rengöra. Jag kan verkligen rekommendera den här produkten!

Fanny Frisk
avatar

Det var en helt ny upplevelse, har aldrig känt huden så otroligt härlig efter jag har tvättat mig men med den här borsten känns huden helt otrolig, känns så rent och fräscht och den känslan håller i sig länge efter! Den är det bästa jag någonsin har testat eller kunnat drömma om.

Engéla Ankarö

4 % rekommenderar inte (2 testpiloter)

avatar

Det krävs ju faktiskt inte enbart själva apparaten utan även en bra ansiktsrengöringsgel så det blir extra kostnader plus att det är svårt att se vilken av dem som funkar då.

Lisa Lindgren
avatar

Jag tycker inte att ansiktet blir bättre rengjort med denna än med en bomullstuss med sminkborttagning på, möjligt att porerna minskat något men inte speciellt mycket. Skönt med massagen man får när man rengör så det är ett plus men som sagt ur rengöringssynpunkt är det sak samma.

Ida Wedell

Inlägg från Testpiloternas blogg

(Sida 1 av 0)

Hälsning från Remington

Är du intresserad av att testa vår ansiktborste Reveal FC1000? Borsten har dubbel effekt genom att den både roterar och vibrerar, timern hjälper dig att veta när du ska föra den från en zon till en annan i ansiktet. Det finns tre olika hastigheter och på en full laddning kan du använda borsten upp till 30ggr. Du har tre olika huvuden att välja mellan: Normal för daglig rengöring, Sensitive för känslig hy och Massage för att öka blodcirkulationen.

  • Avlägsnar smuts och orenheter för naturligt vacker hy
  • Timer på 1 minut med pulsering var 20:e sekund
  • 3x borsthuvuden medföljer: Normal, Känslig & Massage
Cecilia Foord, Trade Marketing Manager, Remington
Cecilia Foord

Trade Marketing Manager, Remington