Sök
Remington Recharge FC2000 Facial Brush

Resultat

Remington Recharge FC2000 Facial Brush

Söker du ett nytt sätt att rengöra din hud på djupet? Nu har 49 män testat och tyckt till om ansiktsborsten Remington Recharge FC2000 Facial Brush. Efter avslutat test valde hela 92 procent att rekommendera produkten till en vän.

  • 92 % av 49 testpiloter rekommenderar Remington Recharge FC2000 Facial Brush
  • Produkt Remington Recharge FC2000 Facial Brush
  • Tillverkare Remington
  • Rekommenderat pris 899 SEK
  • Antal testpiloter 49
  • Antal som ansökt 1 753
  • Testperiod Sep - nov 2015

Testet genomförs av Smartson utan kostnad för testpiloterna. Uppgiften är att testa produkten och dela sina upplevelser via en gemensam blogg och i sociala kanaler samt utvärdera produkten i slutet av testperioden. 

Så tycker testpiloterna om Remington Recharge FC2000 Facial Brush

De allra flesta av testpiloterna är mycket positiva och nöjda med Remington Recharge FC2000 Facial Brush. De hyllar att den förenklar rakningen, rengör grundligt och resultatet av detta är en mjukare, lenare och renare hy. Apparaten upplevs som smidig, enkel att använda och ta med sig. De få som väljer att inte rekommendera produkten upplever att samma rengöringseffekt skulle kunna uppnås med skrubbhandskar eller med hjälp av händerna, samt att den känns onödig.

Remington Recharge FC2000 Facial Brush image 1 Remington Recharge FC2000 Facial Brush image 2 Remington Recharge FC2000 Facial Brush image 3

92 % rekommenderar (45 testpiloter)

avatar

Jag tycker att andra ska prova denna produkt för att det gör underverk för din hy. Jag har alltid haft problem med öm och dålig hy, men efter några veckors användning så har denna lyckats klara även min hy. Mycket nöjd med den!

Per Nylund
avatar

Den här produkten hjälper mig verkligen till en skönare och behagligare rakning. Huden känns ren, len och fräsch efteråt. Inga inåtvuxna skäggstrån och inga utslag som blöder och svider. Helt underbart!

Björn Eriksson
avatar

Med ett resultat högt över förväntan är detta en produkt värd att rekommendera. Jag märkte tidigt en tydlig skillnad i hyn. Renare, lenare, fräschare är väl de tre ord som jag först kommer att tänka på. Den är enkel att använda, lätt att sköta om och det medföljer en bra förvaringsficka.

Eddie Löfvenholm

8 % rekommenderar inte (4 testpiloter)

avatar

För egen del tar det lite för lång tid i förhållande till den skillnad i resultat som det blir. För den som lägger ner mer tid än jag på morgonen kanske det funkar bättre.

Magnus Hernerud
avatar

Remington Recharge FC2000 Facial Brush är en maskin som känns gedigen och välbyggd. Min uppfattning är dock att det är en ganska onödig maskin, då det är en helt vanlig borste som snurrar. Dessutom tror jag att min hud var lite för känslig för dessa borstar.

Marcus Nyman
avatar

Tycker tyvärr inte den gör bättre jobb än ett par skrubbhandskar.

Linus Madsen

Från sociala medier

Hälsning från Remington

Remington Recharge FC2000 Facial Brush
Remington Recharge FC2000 Facial Brush

Är du intresserad av att testa vår nya ansiktsborste Recharge FC2000? Ansiktsborsten är till för att rengöra huden på djupet och förbereda huden för en mer behaglig rakning. Borsten har dubbel effekt genom att den både roterar och vibrerar, timern hjälper dig att veta när du ska föra den från en zon till en annan i ansiktet. Det finns tre olika hastigheter och på en full laddning kan du använda borsten upp till 30ggr. Tre olika huvuden medföljer.

  • Avlägsnar orenheter och förbereder din hud innan rakning
  • Timer på 1 minut med pulsering var 20:e sekund
  • 3x borsthuvuden medföljer: Normal, Skin&Stubble och Pre-shave
Cecilia Foord, Trade Marketing Manager, Remington
Cecilia Foord

Trade Marketing Manager, Remington