Sök
Remington MB4850 Virtually Indestructible Beard Trimmer

Resultat

Remington MB4850 Virtually Indestructible Beard Trimmer

Dags att trimma ner skägget och hitta din personliga stil inför sommaren? Vi lät totalt 50 testpiloter testa Remington Beard Trimmer MB4850 och dela sina upplevelser. Efter avslutat test väljer 80 % att rekommendera trimmern till en vän.

  • 80 % av 50 testpiloter rekommenderar Remington MB4850 Virtually Indestructible Beard Trimmer
  • Produkt Remington MB4850 Virtually Indestructible Beard Trimmer
  • Tillverkare Remington
  • Rekommenderat pris 900 SEK
  • Antal testpiloter 50
  • Antal som ansökt 1 928
  • Testperiod Apr - maj 2015

Testet genomfördes av Smartson under våren 2015 utan kostnad för testpiloterna. Uppdraget var att testa, tycka till och dela åsikter via Smartsons blogg och sociala medier samt besvara ett utvärderingsformulär. Alla som deltog fick uppdraget att skriva inlägg via gemensam blogg, utvärdera och skapa en Youtube-recension. Efter testet fick alla som genomfört testuppdraget behålla produkten.

Så tycker testpiloterna om Remington MB4850 Virtually Indestructible Beard Trimmer

Testpiloterna har under en månad hårdtestat Remington Beard Trimmer. Det man tittat närmre på är bland annat design, kapacitet, kvalitet och funktioner. Efter avslutat test väljer 80 % att rekommendera trimmern. De som rekommenderar lyfter fram att den är lättskött, tålig, smidig och ger ett jämnt och nära resultat. Bland kritiken nämns att den har för få intställningar, dåligt grepp, är dyr och att den medföljande lådan är klumpig.

Remington MB4850 Virtually Indestructible Beard Trimmer image 1 Remington MB4850 Virtually Indestructible Beard Trimmer image 2 Remington MB4850 Virtually Indestructible Beard Trimmer image 3

80 % rekommenderar (40 testpiloter)

avatar

Jag tycker Remington Virtually indestructible beard trimmer är en fantastisk produkt! Urstark men samtidigt liten och smidig, klockren både vid grövre- och finare trimning.

Mattias Blenow
avatar

Väldigt trevlig maskin med bra uthållighet i batteri. Remington Beard Trimmer är smidig att arbeta med. Gillar framförallt att den är lättskött, tålig och har god precision.

Erik Ylikiiskilä Broberg
avatar

Bra skäggtrimmer som ger en nära rakning och ett jämnt resultat. Bra med olika blad för olika ändamål. Den är enkel att använda och hålla ren.

Eddie Löfvenholm

20 % rekommenderar inte (10 testpiloter)

avatar

Den var tyvärr en stor besvikelse för mig. Den kändes alldeles för stor och klumpig i designen. Bladen tog bra men inte bättre än vad min gamla (nuvarande) gör. Något som drar ner betyget ordentligt är att milimeterinställningarna som var fullständigt värdelösa, för få inställningar och för dålig precision.

Jonathan Alfredsson
avatar

En robust och enkel trimmer med bra batteritid, den är greppvänlig, vattentålig och har lång garanti. Nackdelarna är att den har för få längdinställningar, plasthuvudet gör det svårt att komma åt vid hakpartierna och den ger väldigt ojämnt resultat. Tyvärr ger resultatet ej samma kvalitetskänsla som själva trimmern.

Tony Bertilsson
avatar

Det är en kompetent trimmer som gör ett bra jobb med att trimma skägget. Den är dock lite väl stor och för dyr då Remington har andra modeller för halva priset som gör samma sak. En resväska till trimmern istället för den stora plastlådan hade varit bra.

Emil Skala

Hälsning från Remington

När vi utvecklade Virtually Indestructible Beard Trimmer hade vi ett uppdrag i sikte - att skapa en skäggtrimmer som håller för riktigt tuffa utmaningar som fall och stötar. I vårt test med Smartson vill vi veta hur du upplever skäggtrimmerns kraftfullhet, precision och funktioner med vänner och bekanta, men även se om vi har lyckats ta fram en mer eller mindre oförstörbar skäggtrimmer. Vi har utrustat den med precisionsslipade blad i rostfritt stål, hölje i tålig polykarbonat samt dubbla litiumbatterier som ger två timmars användningstid. Lycka till som testpilot!

  • 5 års produktgaranti samt 10 års motorgaranti
  • Dubbel litiumkraft ger 120 min användningstid
  • 3 olika titaniumbelagda blad för skägg- stubb- och detaljtrimning
Christine Silfversparre, Trade Marketing Manager, Spectrum Brands
Christine Silfversparre

Trade Marketing Manager, Spectrum Brands