Sök
Remington Curl Revolution CI606

Resultat

Remington Curl Revolution Cl606

Vill du möta våren med en lockig look? Vi lät 50 testpiloter prova och utvärdera nya Remington Curl Revolution. Det var 45 testpiloter som genomförde alla steg i testet och av dessa är det 73 procent som väljer att rekommendera produkten till en vän.

  • 73 % av 45 testpiloter rekommenderar Remington Curl Revolution CI606
  • Produkt Remington Curl Revolution CI606
  • Tillverkare Spectrum Brands
  • Rekommenderat pris 799 SEK
  • Antal testpiloter 45
  • Antal som ansökt 4 012
  • Testperiod Mar - apr 2015

Testet genomförs av Smartson under våren 2015 utan kostnad för testpiloterna. Uppdraget är att testa, tycka till och dela åsikter via Smartsons blogg och sociala medier samt besvara ett utvärderingsformulär. Alla som deltar utvärderar via gemensam blogg, utvärderar och skapar en Youtube-recension. Efter testet får alla som genomfört testuppdraget behålla produkten.

Via Smartson får du testa nya produkter och dela dina genuina upplevelser med andra. 

Så tycker testpiloterna om Remington Curl Revolution CI606

Nu har testpiloterna sagt sitt om Remington Curl Revolution. Överlag är de som rekommenderar produkten nöjda med den användarvänliga designen, snabbheten och att man får lockar som håller länge. Bland förbättringspunkterna nämns att håret ofta fastnar, sladden är för kort och att det skulle behövas en mer utförligt skriven instruktionsbok.

Remington Curl Revolution Cl606 image 1 Remington Curl Revolution Cl606 image 2 Remington Curl Revolution Cl606 image 3

73 % rekommenderar (33 testpiloter)

avatar

Produkten är smidig att använda, uppvärmningen är snabb och lockarna blir både snygga och väldigt hållbara.

Michaela Lundvall-Becker
avatar

Värmejustering är mer skonsamt för håret och något jag värderar högt. Det bästa med den här revolutionerade och självsnurrande locktången är hållbarheten på lockarna. Jag rekommenderar denna produkt varmt, helhetsintrycket var över förväntan.

Annie Andersson
avatar

Jag är sämst på att göra lockar och har trott att mitt hår för alltid ska stanna platt och utan volym, men Remington Curl Revolution har visat att det finns hopp även för mitt hår! Den är lättanvänd, snabb, lockarna håller länge och går att användas till allt från fina middagsbjudningar och utekvällar till dagar på stan och på jobb. Superbra!

Sonia Qureshi

27 % rekommenderar inte (12 testpiloter)

avatar

Produkten behöver utvecklas. Sladden är för kort, det är svårt att få till lockarna, instruktionsboken stämmer inte med hur man ska göra och håret fastnar. Borde finnas en signal när den har värmt upp sig klart och ett stöd till där man lägger den när man har använt den klart eftersom att den är varm.

Josefin Öster
avatar

Tyvärr rekommenderar jag inte denna locktång då den luktar bränt plast när man sätter på den. Sedan kommer den inte riktigt upp rejält i värme vilket gör att det tar lång tid att locka hela håret.

Carolina Olsson
avatar

Jag har tjockt hår som går nedanför axlarna. Lockarna drog ut sig efter ett par minuter. Dessutom var sladden för kort för att jag skulle kunna göra det själv utan att behöva sitta på golvet eller använda en förlängningssladd.

Jennie Friberg

Hälsning från Spectrum Brands

Remington Curl Revolution Cl606
Möt våren tillsammans med Remington Curl Revolution. Locktången som följer den senaste trenden direkt från catwalken har redan under förlanseringen lyckats bli en riktig ”snackis”. Fixar perfekta lockar med en knapptryckning som enkelt för in håret och släpper iväg perfekta lockar och revolutionerar ditt sätt att se på styling!
Kolla in filmen om Curl Revolution på YouTube.
  • Instant Curl-teknologi roterar och lockar håret automatiskt utan att håret trasslar in sig.
  • 4x skyddsbeläggning som är keramisk, turmalinjonisk och antistatisk och 15 sekunders uppvärmningstid.
  • Skapar trendiga strandvågor och lockar istället för klassiska skruvlockar med 5 temperaturlägen upp till 230°C
Christine Silfversparre, Trade Marketing Manager, Spectrum Brands
Christine Silfversparre

Trade Marketing Manager, Spectrum Brands