Sök
Refunder

Resultat

Refunder

Totalt 828 testpiloter har under några veckor fått möjligheten att testa Refunder och deras tjänst Refunder-knappen. Varje testpilot har fått 100 kronor att handla valfri vara för i samband med testet.

  • 90 % av 828 testpiloter rekommenderar Refunder-knappen
  • Produkt Refunder-knappen
  • Tillverkare Refunder
  • Antal testpiloter 828
  • Antal som ansökt 2 774
  • Testperiod Sep - oktober 2014

Istället för att samla bonuspoäng, värdecheckar eller jaga rabattkoder, har testpiloterna via Refunder fått återbäring på alla sina köp i de cirka 250 nätbutiker som Refunder samarbetar med. Pengarna kan överföras till det egna bankkontot eller skänkas till välgörenhet. Testpiloternas uppdrag har varit att blogga om sitt köp samt utvärdera upplevelsen av Refunder och tjänsten Refunder-knappen. Läs testresultatet med ett urval av deras samlade omdömen här nedan. Då kan du samtidigt ta reda på om Refunder är något för dig eller kanske någon annan som du känner.

Testet genomförs av Smartson utan kostnad för testpiloterna. Via Smartson får du testa nya produkter och dela dina genuina upplevelser med andra. Besök oss gärna på smartson.se. Smartson grundades i Stockholm år 2000.

Så tycker testpiloterna om Refunder-knappen

Det är hela 90 procent av 828 testpiloter som efter avslutat test skulle rekommendera Refunder till en vän. Testpiloterna tycker att det är smidigt, enkelt och smart att använda Refunder. De menar att om man ändå handlar online och finner sina varor i Refunders butiker har man mycket att vinna på att använda denna tjänst.

Överlag är testpiloterna nöjda med utbud och sortiment men några skulle önska att flera av de stora kedjorna vore anslutna. Det är också någon som efterfrågar mer elektronik och telefoni samt träning och hälsa. För de allra flesta testpiloterna har det gått bra att installera Refunderknappen och att ta emot återbäringen. I de fall där det inte fungerat som förväntat har Refunders kundtjänst hjälpt till att lösa problemet inom rimlig tid vilket varit uppskattat. Ett plus är funktionen som påminner om vilka rabatter du kan nyttja hos respektive webbutik. Några testpiloter skulle i framtiden vilja se Refunder-knappen som en app i mobilen..

Refunder

90 % rekommenderar (747 testpiloter)

avatar

Jag är så otroligt imponerad över funktionalitet, enkelhet och resultat. Är mest arg på mig själv varför jag inte anslutit mig tidigare.

Magnus Jönsson
avatar

Bra utbud av butiker. Bra att Refunderknappen poppar upp när man går in på en sida som har Refunder. Annars hade man inte velat använda tjänsten då det blivit krångligt att hålla reda på vilka sidor som erbjuder tjänsten. Bra att få speciella erbjudanden också med extra pengar att tjäna. Mycket nöjd!

Caroline Nilsson
avatar

Jag gillar hela idén med återbäring och genom refunder hittade jag faktiskt lite andra webbshoppar än dom jag brukar gå in i. Dessutom var det enkelt, man behövde ju inte fylla i nåt formulär eller så, det var ju bara att shoppa på.

Emma Tiger

10 % rekommenderar inte (81 testpiloter)

avatar

Jag älskar verkligen sådana här koncept, men tycker det är hemskt dåligt att man inte kan kombinera detta med rabattkoder på hemsidorna. Man kommer oftast tjäna mer på att använda rabattkoder, vilket gör att refunder inte kommer användas lika flitigt.

Selma Sabet
avatar

Provade att köpa ett par strumpor, vet inte om det funkade med Refunderknappen! Fick erbjudande om 25% rabatt på InkClub men aktiverade jag Refunderknappen blev det barra 15% trots att man förespeglade att Refunderrabatten skulle gälla utöver annan rabatt.

Hans Östervall

Inlägg från Testpiloternas blogg

(Sida 1 av 0)

Hälsning från Refunder

Vi på Refunder gillar att ge tillbaka! Idén är enkel. Vi ser till att du får återbäring på alla dina onlineköp i form av riktiga pengar. Du gör dina inköp precis som vanligt hos någon av alla våra hundratals anslutna och välkända butiker och får sedan din återbäring insatt på ditt bankkonto. Återbäringen får du utöver eventuell rea eller pågående utförsäljning som våra anslutna butiker har. Med andra ord har du allt att vinna på att vara Refundermedlem.
Refunder ägs av bland annat Bonnier samt grundaren till certifieringen Trygg E-handel och du hittar idag över 240 välkända butiker som är anslutna till Refunder såsom MQ.se, Clas Ohlsson, SAS, Haléns, Nelly, Zalando, Dustin, Apollo, Gymgrossisten, Däckonline, Tretti, Hööks, Bygghemma mfl.
  • Riktiga pengar tillbaka på allt du handlar online– slipp jaga värdecheckar, poäng eller kuponger
  • Du får återbäring även om butiken har rea, rabattkoder eller andra erbjudanden
  • Gratis och enkelt att bli medlem
  • Över 240 välkända butiker att handla från – många med Trygg E-handel-certifiering
Åsa Adler, Kund- och medlemsansvarig, Refunder
Åsa Adler

Kund- och medlemsansvarig, Refunder