Sök
Refunder Pay

Resultat

Refunder Pay

Skulle du också vilja få pengar tillbaka på allt du handlar? Allt från mat och frisör till krogen och bensinmacken.Ta del av resultatet när testpiloterna handlat med kreditkortet Refunder Pay eller tjänsten Refunder.se och fått tillbaka pengar vid köp. Med Refunder Pay fick testpiloterna ett kreditkort och 250 kronor i cashback vid sitt första köp. Testades cashback-tjänsten Refunder.se gav 100 kronor vid det första köpet. Uppdraget var att testa någon av dessa tjänster, genomföra ett köp och utvärdera upplevelsen via Smartson.

 • Refunder Pay 93 % av 199 testpiloter rekommenderar Refunder Pay
  Refunder Pay
 • Refunder Cashback 88 % av 25 testpiloter rekommenderar Refunder Cashback
  Refunder Cashback
 • Produkt Refunder Pay
 • Tillverkare Refunder
 • Antal testpiloter 25
 • Antal som ansökt 1 161
 • Testperiod Dec 2021

Refunder Pay

 • Antal testpiloter 199

Refunder Cashback

 • Antal testpiloter 25

Testpiloter kunde välja mellan tjänsterna Refunder Pay med ett kreditkort där testpiloterna fick 250 kronor efter sitt första köp, alternativt tjänsten Refunder.se där man fick sitt Refunder-konto laddat med 100 kronor. För Refunder Pay krävdes en godkänd kreditprövning.

Testet genomfördes av Smartson på uppdrag av Refunder utan kostnad för testpiloterna. Uppdraget var att genomföra ett köp och att utvärdera tjänsten via Smartson samt dela sina upplevelser i sociala medier.

Så tycker testpiloterna om Refunder Pay

Enkelt att registrera sig och smidigt att få pengar tillbaka. Det tycker majoriteten av de testpiloter som prövat kreditkortet Refunder Pay. Många uppskattar också utbudet av anslutna butiker. Hela 93 procent säger att de skulle rekommendera tjänsten till en vän. Av de som inte rekommenderar tjänsten anser flera att årsavgiften är för hög.

93 % rekommenderar (186 testpiloter)

avatar
Jag gillar att kunna tjäna lite extra slantar på saker man handlar. Kul med lite bonus som man faktiskt märker av. Smidigt och kul nu med kortet med. Tycker redan nu det funkar väldigt bra. Ingenting att klaga på.
Fatima Brorsson
avatar
Supernöjd! Extra pengar tillbaka när du handlar. Vem tackar nej till det?
Frida Stahlin
avatar
Ett supersmidigt kort som ger cashback var man än handlar. Dessutom ingår ett reseskydd om man bokar en resa. Behöver inte tänka på som i vanliga refunder att man endast får cashback vid aktivering av refunderknappen samt att den har begränsade butiker. Refunder Pay kan man använda precis överallt och få cashback! Ett stort plus. Lite dyr årsavgift kanske.
Carin Lam

7 % rekommenderar inte (13 testpiloter)

avatar
Dyr årsavgift och visserligen bra cashback men långsam handläggning. Hade det varit utan årsavgift hade jag lätt rekommenderat det till allt och alla.
Frida Engvall
avatar
Jag tycker att det är alldeles för krångligt att betala en räkning, en avbetalningsfaktura kom direkt men jag fick leta efter hur jag ska betala hela fakturan. Det ska gå på ett klick, likt Klarna. Nu lockas man in i avbetalningsfällan ännu enklare. Tycker att kortet kostar för mycket för att fortsätta.
Rebecca Lilja
avatar
Refunder Pay är bra på många sätt, men den stora nackdelen är tyvärr att jag inte kan sätta in pengar på kortet. En stor förbättring skulle vara att man kan sätta in pengar på kortet och att man får sparränta.
Rose-Marie Nilsson

Så tycker testpiloterna om Refunder Cashback

Majoriteten av testpiloterna rekommenderar cashbacktjänsten Refunder.se när testet nu är avslutat. Många upplever att det är enkelt att få pengar tillbaka och uppskattar att kunna tjäna några kronor på köp man ändå skulle ha gjort. De som inte rekommenderar tjänsten tycker att den är lite krånglig och någon menar att det tar för lång tid att få sin cashback validerad.

88 % rekommenderar (22 testpiloter)

avatar
Om du ändå ska köpa något via internet - varför inte få lite pengar tillbaka?
Gunny Bogren
avatar
Smidigt att använda och bra kredittid. Cashback på alla köp är kanon!
Sven-Åke Einemo
avatar
Det gynnar en i längden även om det inte blir så mycket kronor för varje köp. Men många bäckar små.
Kim Olofsson

12 % rekommenderar inte (3 testpiloter)

avatar
Svårt att få det att fungera som man vill, onödigt mycket utskick, deals som man inte har användning för och omständligt att få pengar tillbaka.
Alexander Waern
avatar
Det är inte speciellt smidigt eller lönsamt enligt mig. Först måste man gå in via Refunder för att få återbäring och sen är det så liten procent man får tillbaka.
Sara Brown
avatar
Det står att det kan ta upp till 90 dagar att få sin cashback validerad och det finns massa krav på hur man måste handla produkten för att det ska “synas” för Refunder att du har köpt den genom dem.
Emil Zadworny

Hälsning från Refunder

Hej kära Smartson-testpilot och tack för att du vill testa vårt nya kort Refunder Pay. Kreditkortet ger dig riktiga pengar tillbaka (cashback) på allt du handlar - överallt. Från mataffären och frisören till krogen och tågbiljetterna. Efter ditt första köp får du cashback på 250 kr. Lycka till - hälsningar Refunder.

 • Smarta kortet som ger riktiga pengar tillbaka på allt - ÖVERALLT!
 • Upp till 8 veckors räntefri betalning + gratis extrakort
 • Grymt bra rese- och otursförsäkring
Victor Dahlborg, Co-founder / CMO, Refunder
Victor Dahlborg

Co-founder / CMO, Refunder