Sök
Refunder

Resultat

Refunder

Vad shoppar du för 100 kronor? Nu har vi kört ett nytt test med Refunder, tjänsten som ger dig pengar tillbaka på kontot när du handlar online. Ett stort gäng nyfikna nätshoppare har fått 100 kronor att sprätta - och berättar för oss och andra vad dem tycker om återbäringstjänsten. Läs om deras shoppingupplevelser här. #smartson #refunder

  • 92 % av 1005 testpiloter rekommenderar Refunder
  • Produkt Refunder
  • Tillverkare Refunder
  • Antal testpiloter 1 005
  • Antal som ansökt 3 504
  • Testperiod Sep

Testet genomfördes i samarbete med Smartson. Uppgiften var att testa återbäringstjänsten Refunder och Refunder-knappen genom att shoppa för 100 kronor på någon av de över 500 onlinebutiker som är anslutna till tjänsten. De utvalda har även delat sina upplevelser via en gemensam testpilotblogg och i sina sociala kanaler samt utvärderat produkten.

Så tycker testpiloterna om Refunder

Vem vill inte spara pengar vid shopping? Så resonerar de övervägande nöjda testpiloterna. De beskriver Refunder som en snabb och smidig tjänst, sidan är lätt att förstå och känns trovärdig tack vare de många anslutna butikerna. Plus får den för att en direkt kan se vilken återbäring som återfås hos de olika butikerna och Refunder-knappen gillas för att den känner av och visar vilka butiker som är anslutna när du surfar. Bland de som inte rekommenderar tjänsten upplever några att det tagit tid att få återbäringen samt vissa tyckte det var krångligt att komma igång. Trots det blir det ett utmärkt resultat bland nätshopparna.

Refunder 2016 image 1 Refunder 2016 image 2 Refunder 2016 image 3

92 % rekommenderar (847 testpiloter)

avatar

Toppen! Har hört talas om refunder, men trodde aldrig att det var så enkelt! Kommer absolut fortsätta.

Lina Johansson
avatar

Enkelt att använda, kostar inget och ger lite slantar tillbaka vid köp man ändå tänkt göra.

Patrik Persson
avatar

Toppentjänst om man är en sån som ofta handlar online. Man kan hitta nya butiker och återbäring utan större insats är ju kalas.

Simon Fröjmark

8 % rekommenderar inte (75 testpiloter)

avatar

Tycker det är onödigt omständigt och ser inte att jag sparar tillräckligt mycket pengar för att det ska vara lönt eller värt tiden.

Cathrin Arvidsson
avatar

Rekommenderar inte. Mer att komma ihåg och ett extra jobb för väldigt lite pengar. Väntar hellre på det jag behöver tills det finns på rea eller hos lågprisbutiker.

Emma Fjällström
avatar

Jag är alldeles för osäker för att kunna rekommendera Refunder till vem som helst. Man behöver vara van internetshoppare och ganska datorkunnig för att nyttja tjänsten bästa och säkrast möjliga sätt.

Tobias Meijer

Inlägg från Testpiloternas blogg

(Sida 1 av 0)

Hälsning från Refunder

Vi på Refunder gillar att ge tillbaka. Idén är enkel. Vi ser till att du får återbäring på alla dina onlineköp i form av riktiga pengar. Du gör dina inköp precis som vanligt hos någon av alla våra hundratals anslutna och välkända butiker och får sedan din återbäring insatt på ditt bank- eller PayPal-konto. Återbäringen får du utöver eventuell rea eller pågående utförsäljning som våra anslutna butiker har. Med andra ord har du allt att vinna på att vara Refundermedlem.
Refunder ägs av bland annat Bonnier samt grundaren till certifieringen Trygg E-handel och du hittar idag över 500 välkända butiker som är anslutna till Refunder såsom Hotels.com, Zalando, SAS, Tretti, Ellos, CDON.com, Lekmer, Rum21, Gymgrossisten, Dustin, Boozt, Animail, Nelly och Byggmax.
  • Riktiga pengar tillbaka på allt du handlar online – slipp rabattkoder, poäng eller kuponger
  • Gratis och du blir medlem med 1 klick
  • Över 500 välkända butiker att handla från 
Åsa Adler, Kund- och medlemsansvarig, Refunder
Åsa Adler

Kund- och medlemsansvarig, Refunder