Sök
Qvitt Wild Mint

Resultat

Qvitt Wild Mint

Nu har 1000 testpiloter försökt sluta snusa eller bli kvitt med sitt nikotinberoende med hjälp av Qvitt. Uppdraget var att prova nyheten Qvitt Wild Mint, ett nikotinfritt snus från Gotland, och dela sina upplevelser och berättelser i sociala medier. Här kan du se resultat av deras kamp.

  • 76 % av 743 testpiloter rekommenderar Qvitt Wild Mint
  • Produkt Qvitt Wild Mint
  • Tillverkare Gotlandssnus
  • Rekommenderat pris 28 SEK
  • Antal testpiloter 743
  • Antal som ansökt 2 971
  • Testperiod Jan

Testet genomförs av Smartson utan kostnad för testpiloterna. Uppdraget är att testa produkten och dela sina upplevelser via en gemensam testpilotsblogg och i sociala kanaler. Efter testet utvärderas produkten via ett formulär och får en rekommendationsfaktor. OBS! Gravida och ammande bör undvika Qvitt då den innehåller ginseng.

Så tycker testpiloterna om Qvitt Wild Mint

Flera testpiloter har minskat sitt nikotinintag eller till och med slutat snusa tack vare Qvitt Wild Mint. Med en fräsch känsla av mint upplevs Qvitt likna ”vanligt” snus på många sätt. Däremot var smaken en vattendelare bland recensionerna och vissa testpiloter var inte så förtjusta. Priset ansågs vara för högt och flera hade svårt att bedöma sluta-snusa-effekten på de två dosorna. Men sammanfattningsvis upplevs Qvitt som ett bra alternativ för den som vill ha kvar vanan att snusa men inte nikotinet.

Qvitt Wild Mint image 1 Qvitt Wild Mint image 2 Qvitt Wild Mint image 3

76 % rekommenderar (566 testpiloter)

avatar

Jag blev glatt överraskad att det gick så bra att gå över från nikotin snus till ett icke nikotin snus. Det är en mycket god smak och kan varmt rekommendera Qvitt till mina vänner.

Ulrika Nilsson
avatar

Jag tycker den smakar både gott och fräscht och fyller helt sitt syfte att ersätta snusen under läppen.

Petter Gustavsson
avatar

Den passar bra under läppen och är ett substitut för snus som fungerar, om man har som intention att dra ner eller sluta med snusandet.

Andreas Johansson

24 % rekommenderar inte (177 testpiloter)

avatar

Smaken var inte alls bra, påminde om billig tandkräm. Doften var söt och kvalmig. De vilda örterna hittade jag aldrig några spår av. Så tyvärr, tumme ner!

Mia Rolstad
avatar

Alldeles för stora! Annars gillade jag smaken.

Anneli Schnell
avatar

Faller mig inte i smaken. Tyckte att det var för friskt för att kännas som ett substitut för riktigt snus. Var fortfarande lika snussugen efter att man haft inne prillan ett tag.

Marcus Dahlqvist

Inlägg från Testpiloternas blogg

(Sida 1 av 0)

Hälsning från Gotlandssnus

Qvitt Wild Mint

Vad kul att du är intresserad av att testa Qvitt Wild Mint. Vi känner oss stolta över att kunna presentera ytterligare en ny smak av vårt gotländska nikotinfria snus. När du väl har bestämt dig för att bli nikotinfri är vi en hjälp på vägen. Qvitt Wild Mint har en mjuk mintsmak med inslag av vilda örter. Vi ser fram emot att följa dig under testperioden och hoppas du får en positiv upplevelse av vår nya smak!

  • Spännande ny mintsmak med vilda örter
  • Hjälper dig att bli av med nikotinberoendet- det har aldrig varit enklare att sluta 
  • Premiumrecept med grönt te och ginseng som bas
Henrik Jakobsson, VD, Grundare, Gotlandssnus
Henrik Jakobsson

VD, Grundare, Gotlandssnus