Sök
Quorn Burgare

Resultat

Quorn Burgare

Quorn Burgare är ett enkelt och gott sätt att njuta av en burgare utan kött. Den är helt köttfri, innehåller ingen soja och kan tillagas direkt från frysen. Vi lät 507 sugna testpiloter bygga burgare med ett av de recept som Quorn rekommenderar och dela med sig av sina upplevelser. 

  • 93 % av 507 testpiloter rekommenderar Quorn Burgare
  • Produkt Quorn Burgare
  • Tillverkare Quorn Sverige
  • Rekommenderat pris 41 SEK
  • Antal testpiloter 507
  • Antal som ansökt 10 290
  • Testperiod Sep - oktober 2015

Testet genomförs av Smartson utan kostnad för testpiloterna. Uppgiften är att testa produkten och dela sina upplevelser via en gemensam blogg och i sociala kanaler.  

Så tycker testpiloterna om Quorn Burgare

Smartsons testpiloter är överlag väldigt nöjda med Quorn Burgare. Hela 93 procent väljer att rekommendera produkten till en vän. Vad som lyfts fram är att burgaren smakar gott, den har bra konsistens och är lätt att tillaga. Många köttätare tyckter att den påminner om en “riktig” burgare med kött vilket uppskattas. Bland kritiken nämns även här konsistens och smak samt att några är kritiska till användningen av palmolja.

Quorn Burgare image 1 Quorn Burgare image 2 Quorn Burgare image 3

93 % rekommenderar (469 testpiloter)

avatar

Gott och lätt att laga. Smidigt när tiden är knapp. Första gången jag testar en vegetarisk burgare, denna kommer jag köpa igen :)

Elin Mikko
avatar

Jag älskade den! Hamburgare är något jag saknat, för visso är halloumi gott, men jag har saknat en god "köttbit". Gillar speciellt hur smaken av lök har lyfts fram, det tar burgaren till en värdig nivå. Min lillebror som inte är vegetarian trodde att han åt kött!

Milena Axklo
avatar

Quornburgaren var mycket god! Smaken var mycket bättre än "vanliga" frysta hamburgare. Quornburgarna var även mycket saftigare och mjukare. Alla i släkten skulle välja quornburgare istället för hamburgare om de får välja!

Henrik Paulfors

7 % rekommenderar inte (38 testpiloter)

avatar

Goda burgare men lite märkliga i färg och konsistens, så levde inte helt upp till mina förväntningar. Ger i betyg - 3 av 5 burgare.

Emma Jeansson
avatar

Brukar gilla quorns produkter och köper de övriga produkterna ofta. Denna gillade jag tyvärr inte pga frånvaron av smak. Konsistensen föll mig inte i smaken den heller.

Hanna Persson
avatar

Även om de smakade bra, så har jag mycket svårt att rekommendera vilken produkt som helst innehållandes palmolja, detta förutsatt att den inte är schysst producerad.

Kent Engström Smids

Inlägg från Testpiloternas blogg

(Sida 1 av 0)

Hälsning från Quorn Sverige

Quorn Burgare
Quorn Burgare

Quorns lakto-ovo-vegetariska burgare är ett enkelt och gott sätt att minska sin köttkonsumtion men ändå njuta av en grym burgare. Den är såklart helt köttfri, innehåller ingen soja och kan tillagas direkt från frysen. Vi på Quorn är certifierade av Carbon trust för våra låga koldioxidutsläpp, vilket gör burgaren till ett klimatsmart val. Vi arbetar med flera projekt för att bli ännu bättre för miljön - och vi gör framsteg hela tiden!

  • Skapa mer hälsosamma och smakrika rätter till dig, din familj och dina vänner.
  • Lägre fetthalt än burgare av kött - Idealiskt för dig med en aktiv livsstil.
  • Minska din miljöpåverkan genom att välja Quorns produkter.
Anna Markusson, PR-chef, Quorn Sverige
Anna Markusson

PR-chef, Quorn Sverige