Sök
Quickplay Kickster Combo

Resultat

Quickplay Kickster Combo

Är du en fotbollsälskare och vill läsa mer om testet av Quickplay här på Smartson? Det är 12 testpiloter som provat Kickster Combo - ett fotbollsmål och rebounder i samma paket. Efter avslutat test rekommenderar samtliga testpiloter fotbollsmålet till en vän.

  • 100 % av 12 testpiloter rekommenderar Quickplay Kickster Combo
  • Produkt Quickplay Kickster Combo
  • Tillverkare Quickplay
  • Rekommenderat pris 1 700 SEK
  • Antal testpiloter 12
  • Antal som ansökt 2 438
  • Testperiod Maj - jul 2014

De utvalda testpiloterna har fått prova målet under sommaren och delat sina upplevelser med texter, bilder och video via vår gemensamma blogg och i sociala medier. Målet levererades direkt till testarnas adress och efter testperioden fick de behålla produkten kostnadsfritt. Läs deras omdömen här nedan.

Testet genomförs av Smartson utan kostnad för testpiloterna. Via Smartson får du testa nya produkter och dela dina genuina upplevelser med andra. Besök oss gärna på smartson.se. Smartson grundades i Stockholm år 2000.

Så tycker testpiloterna om Quickplay Kickster Combo

Kickster Combo var mycket uppskattat hos majoriteten av testpiloterna. De som rekommenderar fotbollsmålet menar framförallt att målet var roligt att använda men också att det var enkelt att montera. Målet passar både för träning och lek vilket uppskattas hos testpiloterna. Att man både kan spela enskilt och tillsammans med andra hyllas också.

Trots många positiva kommentarer om Kickster Combo finns det vissa funktioner som kan förbättras. En testpilot menar att målets stolpar rostar om man lämnar det utomhus och en stolpe gick av för en annan testpilot. Kvaliteten på plastdetaljerna som håller ihop målet och storleken på den tillhörande väskan kritiseras också. Sammanfattningsvis är testpiloterna nöjda och slutbetyget landade på 9/10.

avatar

Suveränt rolig, och ett utmärkt redskap för att finslipa sin fotbollsteknik. Perfekt att användas av en grupp men även enskilt.

Jessica Meijer
avatar

Fantastisk "pryl" som verkligen engagerat hela grannskapet och i stort sett alla lag i föreningen har visat intresse i någon form.

Adam Stevens
avatar

Mycket bra produkt både till lek och träning, passar så väl ung som gammal.

Maria Nyström
avatar

Ett smidigt sätt att snabbt och enkelt kunna sätta ihop ett fotbollsmål och även kunna variera vad man gör med det. Kändes väldigt ovant först att sätta ihop, men andra gången inga problem. Tyvärr gick en stolpe av men åtgärdades snabbt.

Johanna Andersson
avatar

Kickster Combo är mycket enkel och rolig att använda. Det tar inte så mycket plats. Det som drar ner betyget något är att rören rostar (om man lämnar den utomhus) samt att väskan är för liten.

Ulf Nilsson

Hälsning från Quickplay

Kickster Combo 8x5 tum är en ny bärbar produkt som ger dig två fotbollsverktyg i ett paket. På under 2 minuter byggs den om från ett robust fotbollsmål till en fullvärdig rebounder. Skottvägg, fotbollstrampolin eller bollvägg - kärt barn har många namn. Quickplay Reboundern är ett roligt, enkelt och effektivt träningsverktyg som hjälper dig att öva teknik, touch, bollkontroll och passningar, ensam eller tillsammans med andra - var som helst, när som helst.

Kickster Combo packas ned och sätts upp på 2 minuter och är idealisk för teknik- och skottövningar. Den kan snabbt ändra funktion till ett mål för att spela match. Produkten packas ned i en medföljande bärbag så att du kan spela var du vill.

Alla Quickplays produkter sätts enkelt upp - utan tidigare kunskaper.

Testpaketet innehöll:

  • 1 x Kickster Combo
  • 1 x Fotboll
  • 2 x Sandsäckar
Anders Jonell, , Quickplay Sverige
Anders Jonell

Quickplay Sverige