Sök
Purina Party Mix

Resultat

Purina Party Mix

Nu har 3000 kattägare bjussat sin katt på Purina Party Mix i en av tre populära smaker; Seaside Mix, Mixed Grill eller Original Mix. Samtliga varianter består av en mix med 3 olika smaker i varje påse och innehåller bland annat proteiner, vitaminer och omega 6. Här kan du se vad missarna tyckte. 

 • Purina Party Mix Mixed Grill 97 % av 954 testpiloter rekommenderar Purina Party Mix Mixed Grill
  Mixed Grill
 • Purina Party Mix Seaside Mix 96 % av 942 testpiloter rekommenderar Purina Party Mix Seaside Mix
  Seaside Mix
 • Purina Party Mix Original Mix 95 % av 898 testpiloter rekommenderar Purina Party Mix Original Mix
  Original Mix
 • Produkt Purina Party Mix
 • Tillverkare Nestlé Purina
 • Antal testpiloter 898
 • Antal som ansökt 6 373
 • Testperiod Nov - dec 2016

Mixed Grill

 • Rekommenderat pris 18 SEK
 • Antal testpiloter 954

Seaside Mix

 • Rekommenderat pris 18 SEK
 • Antal testpiloter 942

Original Mix

 • Rekommenderat pris 18 SEK
 • Antal testpiloter 898

Testet har genomförts av Smartson utan kostnad för testpiloterna. Uppgiften har varit att testa produkten och dela sina upplevelser via en gemensam blogg och i sociala kanaler samt att utvärdera produkten.

Så tycker testpiloterna om Mixed Grill

Mixed Grill har verkligen gått hem hos tassgänget. Kattägarna tycker att godiset både luktar och ser aptitligt ut, vilket de glatt knaprande katterna också håller med om. Plus får även förpackningen som är liten och lätt går att försluta (gäller för samtliga sorter). Några få katter gillade inte smaken, andra synpunkter var att det var onödigt med socker samt för högt pris. Resultatet landar ändå högt då även de mest kräsna missarna rekommenderar.

Purina Party Mix image 1 Purina Party Mix image 2 Purina Party Mix image 3

97 % rekommenderar (921 testpiloter)

avatar

Det är bara att konstatera att våra två katter älskade dessa godsaker, kunde inte ta fram påsen utan att de kom farande och sedan vilken påse som prasslade likadant gjorde att deras triggers utlöstes.

Mikael Wintell
avatar

Våra kissar ÄLSKADE smaken av Purinas Party Mix och de visade sin uppskattning genom att vilja kela mer och spinner rofyllt. Jag skulle rekommendera varmt till den som vill skämma bort våra fyrbenta.

Sofia Isaksson
avatar

Bra påse som går att stänga, relativt bra pris till mängd godis, bra storlek på bitarna, dessutom tyckte våran kräsna katt det var jättegott. Kattungen tyckte det var roligast att leka med godiset.

Caroline Bergström

3 % rekommenderar inte (33 testpiloter)

avatar

Vår katt var lagom intresserad av maten utan föredrog sitt gamla vanliga märke. Det är dessutom ett mycket dyrt pris för dessa små påsar.

Anna Dahlgren Svensson
avatar

Är väl egentligen vare sig eller men mina katter verkade inte gilla det för efter 5 dagar var fortfarande det mesta kvar och försvann inte förrän jag blandade det med deras vanliga mat.

Björn Hall
avatar

Har lite äldre katter och dessa bitarna verkade vara lite för hårda för dem, annars verkade de vara smakrika.

Monica Darnäs

Så tycker testpiloterna om Seaside Mix

Skaldjursdoften på Seaside Mix fick kattpiloter att ställa sig på rad vid snacktime. Balansen mellan mängden protein och vitaminer i samband med god smak genererar ett lyckat resultat för denna variant. Tassen ner även här för priset. Men summerat är snackset en hit för helgmyset.

Purina Party Mix image 1 Purina Party Mix image 2 Purina Party Mix image 3

96 % rekommenderar (903 testpiloter)

avatar

Mycket omtyckt produkt, katterna uppskattar både doft och smak! Helt ok proteinvärde i påsarna och ett helt ok pris på produkten för någonting man unnar katterna som komplement vid sidan av annat foder.

Anna Björkman
avatar

Det måste ha smakat något utöver andra sorter för alla tre missarna står på rad för att få godis. Vi har redan köpt flera paket av just den här sorten.

Marita Karlsson
avatar

Fångar kattens intresse innan påsen ens är öppnad. Prasslandet av en påse i matsyfte innebär stor spänning kring matskålen, och doften av maten går uppenbarligen hem direkt. Nöjd katt, nöjd husse!

Jan Karnå

4 % rekommenderar inte (39 testpiloter)

avatar

Den innehåller socker tyvärr, katterna gillade den men då den innehåller socker skulle jag absolut inte ge katterna det ofta.

Maria Sjölinder
avatar

Det är säkert ett jättebra kattgodis men våra två katter bara vandrar förbi detta godis utan att smaka.

Daniel Wise
avatar

Produkten var populär men med tanke på priset kanske jag inte rekommenderar den mer än om man vill ge katten något extra ibland.

Stina Ödlund

Så tycker testpiloterna om Original Mix

Även Original Mix får fina omdömen. Bra att kunna variera kattmaten med detta snacks tycker kattägarna och några har lyckats göra ett trick med snackset som belöning. Bra konsistens och smak är ledorden även här. Några påpekar att bitarna upplevs som för små och var svåra att hitta ibland vid apport. Men summerat går Original Mix också till historien som ett poppis snack för tassgänget.

Purina Party Mix image 1 Purina Party Mix image 2 Purina Party Mix image 3

95 % rekommenderar (856 testpiloter)

avatar

Frasiga godisbitar som min katt älskade, fanns inget annat i världen än godiset för honom i den stunden. Fräsch förpackning, lätt att slänga/återvinna då det är mjukplast. Toppen.

Nadja Judasz
avatar

Fantastiskt lättälskade. Smart med återförslutning av förpackningen som hindrade en katt att riva ut allt godis när den vart nerknuffad på golvet. Inte alls för farligt pris för "godis" till ens katt.

Johan Hereora Hummerhielm
avatar

Ser riktigt aptitligt ut med olika former på bitarna och en angenäm lukt. Katterna älskade det och knaprade i sig bitarna snabbt. Kommer garanterat att köpa fler och även testa de andra varianterna.

Eje Hast

5 % rekommenderar inte (42 testpiloter)

avatar

Mina katter var inte så förtjusta i det och ganska högt pris tycker jag som matte.

Inga-Lill Östlund
avatar

Vissa bitar var så små att min katt hade svårt att hitta dom när jag kastade dom till henne. Tycker även att bitarna var väldigt lika ett vanligt torrfoder.

Sabrina Nilsson
avatar

Katten gillade det men det innehåller socker vilket jag överlag inte vill ge, onödig ingrediens! Har redan lite hull och problem med inflammerat tandkött så socker är det sista han behöver.

Rebecca Spanier

Från sociala medier

Hälsning från Nestlé Purina

Purina Party Mix

Vad kul att du vill skämma bort din katt med Purina Party Mix. Samtliga smakvarianter erbjuder en krispig struktur och har en blandning som din katt kommer att älska. Våra godbitar innehåller dessutom vitaminer, proteiner och omega 6-fettsyror vilket gör dessa till ett hälsosamt val för din katt. Vi ser fram emot att få ta del av era fina stunder med Purina Party Mix.

 • Oemotståndligt goda med tre olika smaker i varje påse
 • Innehåller vitaminer, proteiner och omega 6
 • Kul mix av smaker, former och färger
Liisa Maikola, Regional Brand Manager, Nestlé Purina
Liisa Maikola

Regional Brand Manager, Nestlé Purina