Sök
Purina ONE Coat & Hairball

Resultat

Purina ONE Coat & Hairball

Har du katt och är du intresserad av ett nytt torrfoder? Vi bjöd in 310 testpiloter som fick uppdraget att tillsammans med sin katt testa Purina ONE Coat & Hairball. Fodret är speciellt utvecklat för att bibehålla sund hud och blank päls samt minska bildandet av hårbollar. Det är 261 testpiloter som genomfört alla steg i utvärderingen och av dessa är det 94 % som rekommenderar produkten. Ta del av deras omdömen här.

  • Produkt Purina ONE Coat & Hairball
  • Tillverkare Nestlé Purina
  • Rekommenderat pris 68 SEK
  • Antal testpiloter 310
  • Antal som ansökt 4 902
  • Testperiod Aug - okt 2015

Testet genomförs av Smartson utan kostnad för testpiloterna. Uppgiften är att tillsammans med sin katt testa produkten under tre veckor och dela sina upplevelser via en gemensam blogg och i sociala kanaler. Varje testpilot får 63 st påsar à 50 g.

Så tycker testpiloterna om Purina ONE Coat & Hairball

Testpiloterna och deras katter är överlag väldigt nöjda med Purina ONE Coat & Hairball. Efter avslutat test väljer hela 94 % att rekommendera torrfodret till sina vänner. Katterna verkar ha uppskattat den goda smaken medans ägarna nämner att pälsen blivit mjukare och mindre hårbollar har förekommit. Bland kritiken nämns att vissa katter inte uppskattade smaken samt att ett fåtal katter blev dåliga i magen.

Purina ONE Coat & Hairball image 1 Purina ONE Coat & Hairball image 2 Purina ONE Coat & Hairball image 3

94 % rekommenderar (246 testpiloter)

avatar

Min katt äter Purina ONE Coat & Hairball med stor aptit! Sen han fick chansen att testa detta ratar han annat torrfoder. Så jag kommer att rekommendera denna produkt till andra kattägare!

Göte Granqvist
avatar

Vår katt slukade Coat & Hairball med god aptit. Nu vill hon helst inte ha det vi hade hemma innan! Så det blir att fortsätta med Purina! Hon fäller mindre och hennes päls verkar mjukare, så jag kommer att rekommendera denna produkt till andra!

Elenor Korshöj
avatar

Mina katter äter Coat & Hairball med god aptit och redan efter så kort byte av foder märker jag att båda katterna har lättare för att andas och hostar inte alls lika mycket. Märker att de inte har samma problem med hårbollar. Hittills är vi mycket nöjda!

Marie Andersson

6 % rekommenderar inte (15 testpiloter)

avatar

Jag har 2 katter, varav den ena först villigt smakade kattfodret för att efter 2 dagar rata det totalt. Min andra katt vägrade äta trots att det var det enda fodret jag serverade under 2 dagar.

Camilla Holm
avatar

Ena katten vägrade äta det och den andra med viss tvekan.

Jocke Hellmann
avatar

För att katten använder kattlådan så mycket mer än vad hon brukar göra. Behöver i vanliga fall tömma lådan en gång per dag, nu skulle det behövas minst 3 gånger.

Hanna Hultgren

Hälsning från Nestlé Purina

Purina ONE Coat & Hairball

Purina ONE Coat & Hairball är speciellt utvecklad för att katten ska bibehålla sund hud och blank päls, samtidigt som det minskar bildandet av hårbollar. Huden och pälsen är viktiga för att skydda kattens kropp och spelar en viktig roll för att hålla henne frisk. Purina ONE Coat & Hairball innehåller högkvalitativt protein, vitamin E, essentiella fettsyror och viktiga näringsämnen som ger katten vacker, glänsande päls.

  • Bibehåller frisk hud och vacker päls
  • Minimerad uppkomst av hårbollar
  • Hjälper till att begränsa överflödig hårfällning
Karen Hee, Brand Manager, Nestlé Purina
Karen Hee

Brand Manager, Nestlé Purina