Sök
Purina ONE (2022)

Resultat

Purina ONE (2022)

Nu har 360 katter i Sverige, Norge och Finland provat kattmaten Purina ONE under 3 veckor. Husse och matte har haft i uppdrag att notera eventuella skillnader på aptit eller pälsen och dela med sig av resultatet via bild och video. 90 % av testpiloterna skulle efter avslutat test rekommendera kattmaten till en kattkompis.

  • 90 % av 360 testpiloter rekommenderar Purina ONE
  • Produkt Purina ONE
  • Tillverkare Purina ONE
  • Antal testpiloter 360
  • Antal som ansökt 4 053
  • Testperiod november 2022

Testet har genomförts av Smartson på uppdrag av Purina utan kostnad för testpiloterna. Uppdraget var att utvärdera och att dela sina upplevelser via Smartson samt i sociala medier.

Så tycker testpiloterna om Purina ONE

Efter avslutat test väljer 90% att rekommendera Purina. Det har varit många matglada katter med i testet och de absolut flesta kommentarerna handlar om att katten äter med god aptit samt fått glansigare och mjukare päls. Flera kräsna katter har efter testet bytt foder till Purina ONE. Ett par gillade dock sin gamla mat bättre och några har reagerat på innehållet i maten eller fått problem med magen och därmed avslutat testet i förtid.

purina-one-1.jpg purina-one-2.jpg purina-one-3.jpg

90 % rekommenderar (323 testpiloter)

avatar
Min katt älskade denna mat, annars mycket kinkig då det gäller torrfoder. Kommer endast köpa denna mat i framtiden - känns toppen!
Christina Enell
avatar
Jag har märkt mycket godare aptit! Jag har fått tillbaka min lekfulla kisse, så jag kommer definitivt att köpa Purina i framtiden!
Jennie Stålenmark
avatar
Katten älskar det och springer till skålen så fort påsen dyker fram. Mycket slankare och piggare nu. Fått mjukare päls
Christine Glans

10 % rekommenderar inte (37 testpiloter)

avatar
Katterna gillade inte maten, blev dåliga i magen av den.
Caroline Larsson
avatar
I mitt fall så tyckte ingen av mina 3 katter om maten. Jag försökte med allt men de vägrade äta det tyvärr.
Nina Eriksson
avatar
Efter att ha läst innehållsförteckningen tycker jag den innehåller för mycket vete och majs
Lisen Areskoug

Hälsning från Purina ONE

Hej! Vad kul att du (och din katt) är nyfikna på Purina ONE. Purina ONE® innehåller specifika näringsämnen – däribland omega 3- och 6-fettsyror och nödvändiga vitaminer och mineraler – som bidrar till en hälsosam hud och blank päls. En hög nivå av antioxidanter bidrar också till klara, friska ögon. Nu är vi väldigt nyfikna på vilka resultat ni får av vår 3-veckorsutmaning. Uppskattar katten maten? Märker ni någon skillnad på kattens päls, energinivå och aptit? 

  • Högre energinivå och vitalitet
  • En hälsosammare matsmältning
  • Frisk hud, blank päls, klara ögon