Sök
Purina Gourmet Soup

Resultat

Purina Gourmet Soup

Har din katt en kräsen nos? Nu 240 kattägare tillsammans med sin katt testat Purina Crystal Gourmet® Soup i smakerna Kyckling och Kyckling garnerad med fisk. Ta del av katternas spinnande upplevelser här nedan. 

  • 85 % av 240 testpiloter rekommenderar Purina Gourmet Soup
  • Produkt Purina Gourmet Soup
  • Tillverkare Purina
  • Antal testpiloter 240
  • Antal som ansökt 2 952
  • Testperiod Dec

Testet genomfördes av Smartson utan kostnad för testpiloterna. Uppdraget var att testa produkterna med sin katt och dela sina upplevelser via en gemensam testpilotsblogg och i sociala kanaler. Efter testet utvärderades produkterna via ett formulär och fick en rekommendationsfaktor.

Så tycker testpiloterna om Purina Gourmet Soup

En lyxig efterrätt, ett smidigt mellanmål eller enklare måltid – flera av våra testpilotskatter har kastat sig över matskålar med Purina Gourmet Soup. Flera hussar och mattar har blivit förvånade över att annars kräsna katter har uppskattat nyheten. De ser även detta som ett bra sätt för katterna att få i sig välbehövlig vätska. Hos de personer som väljer att inte rekommendera produkten har smaken helt enkelt inte tilltalat katterna. Vissa katter har endast ätit upp buljongen och lämnat kvar bitarna i skålen. Förpackningen har även upplevts opraktisk och soppan svår att få ur. Sammanfattningsvis är det dock 205 testpiloter som ger tassen upp.

Purina Gourmet Soup image 1 Purina Gourmet Soup image 2 Purina Gourmet Soup image 3

85 % rekommenderar (205 testpiloter)

avatar

Båda katterna slukar maten, de som är mycket kräsna. Varje gång man ger maten så hör man tjejerna springa genom lägenheten och jama bara för att de vet att en lyxmåltid väntar.

Camilla Blomgren
avatar

En mycket uppskattad treat som gick åt väldigt snabbt.

Jonas Ljungberg
avatar

Katterna (2) tyckte jättegott, bra förpackning, lagom storlek på portion. Dessutom perfekt om man vill katten ska få i sig lite extra vätska.

Marita Vestergren

15 % rekommenderar inte (35 testpiloter)

avatar

Tyvärr var det inget som föll mina pälsbollar i smaken. De tittade bara på det och tittade på mig ock gick därifrån utan att ens smaka på det....

Camilla Sjöqvist
avatar

Svårt att få ut produkten ur förpackningen, blir därför kladdigt och man behöver använda sked. Min katt Sture tyckte att såsen var god, men lämnade kvar mycket av bitarna. Blir dyrt att köpa om katten bara äter hälften av innehållet.

Linnéa Bruce
avatar

Min katt tyckte tyvärr inte om den, förutom såsen.

Martin Svelin

Inlägg från Testpiloternas blogg

(Sida 1 av 0)

Hälsning från Purina

Hej alla nyfikna kattägare! Vi är så stolta över vår Gourmet Crystal Soup som erbjuder en variation av smakfulla buljonger. Detta ger en unik upplevelse för sinnena som din katt kommer att älska. Våra tre soppor är fulla av naturens finaste ingredienser, exempelvis bitar av kyckling eller fisk, och erbjuder en läcker matupplevelse som får din katt att spinna av glädje.

  • Varierar din katts kost- och näringsintag
  • Ljuvligt god smak
  • Erbjuder din katt en extra treat om dagen
Marie Wallenrodd, Nordic Region Group Brand Manager Cat, Purina
Marie Wallenrodd

Nordic Region Group Brand Manager Cat, Purina