Sök
Purina DentaLife

Resultat

Purina DentaLife

Purina DentaLife är en ny tuggpinne för hundar utan artificiella smak- och färgämnen som dessutom ska hålla tänderna rena och friska. Totalt 2000 hundar fick en utmaning att bita i och efter testet rekommenderar hela 92% av alla hussar och mattar produkten. Var beredd på sötchock!

  • 92 % av 1177 testpiloter rekommenderar Purina DentaLife
  • Produkt Purina DentaLife
  • Tillverkare Nestlé Purina
  • Rekommenderat pris 25 SEK
  • Antal testpiloter 1 177
  • Antal som ansökt 5 141
  • Testperiod Nov - dec 2016

Testet genomförs av Smartson utan kostnad för testpiloterna. Uppdraget är att testa produkten och dela sina upplevelser via Youtube och i sociala kanaler. Efter testet utvärderas produkten via ett formulär och får en rekommendationsfaktor. 

Så tycker testpiloterna om Purina DentaLife

Vårt fyrbenta gäng är väldigt nöjda, stora som små har med nöje tuggat i sig Purina DentaLife. Hundägarna är positiva till tuggpinnens konsistens med bra tuggmotstånd. Även storleken och den smidiga förpackningen uppskattas. De som inte rekommenderar upplever att pinnen går åt fort och att tänderna inte rengörs ordentligt. Några hundar verkar heller inte så imponerade av smaken.

92 % rekommenderar (1085 testpiloter)

avatar

Jag skulle rekommendera Purina DentaLife till andra då produkten är perfekt för bus med hunden, samt att den inte har några färgämnen och det luktar inte illa överallt. För vår hund Diesel var den älskad, särskilt i lek. Helt perfekt!

Mikaela Abrahamnsson
avatar

De är lagom stora och jämfört med andra tuggpinnar vi tidigare provat så är dessa lite roligare då hunden får "jobba" lite mer med dem. De verkar smaka gott också, min hund älskar dem!

Marie Henriksson
avatar

Kändes helt rätt för min hund. En härlig "segis", generös i storleken och mycket uppskattad av Melker, vår hund. Bra storlek på påsen, lätt att försluta och med godsaker som får vår hund att hoppa jämfota.

Niclas Wilhelmsson

8 % rekommenderar inte (92 testpiloter)

avatar

Mina hundar är inte så förtjusta i dem. Men kanske bra att de tuggar och inte kastar i sig dem. När de provade första gången släppte dem tuggpinnen på golvet och lät den ligga där.

Lotta Larsson
avatar

Min hund behöver mycket mer tuggmotstånd. Benet var uppätet på under en halv minut. Så om man har en hund som har "kraftiga tuggmuskler" kan jag inte rekommendera produkten. Det blir helt enkelt en för kortvarig glädje.

Christina Nielsen
avatar

Hunden åt bara en liten del av staven. Hon lämnade resten, rent ut av sagt ignorerar den.

Katarina Montero

Från sociala medier

Hälsning från Nestlé Purina

Purina DentaLife
Purina DentaLife
Purina DentaLife

Purina DentaLife är en helt ny tuggpinne som rengör hundens tänder effektivt. Dessutom är DentaLife bra för din hund tack vare en låg fetthalt och att den är helt fri från kemiskt aktiva ingredienser och artificiella färg- eller smakämnen. Det ska bli väldigt spännande att få se vad du och din hund tycker om vår tuggvänliga nyhet. 

  • Rengör effektivt hundens tänder och förebygger uppbyggnad av både plack och tandsten
  • Helt fri från kemiskt aktiva ingredienser, artificiella smakämnen och artificiella färgämnen
  • Låg fetthalt och lågt kaloriinnehåll innebär att du inte behöver minska hundens fodermängd
Ludvig Steén, Nordic Regional Brand Manager , Nestlé Purina
Ludvig Steén

Nordic Regional Brand Manager , Nestlé Purina