Sök
Purina DentaLife 2020

Resultat

Purina DentaLife 2020

Din hunds munhälsa är viktig och därför har Purina tagit fram Purina DentaLife. En tuggpinne som rengör hela munnen, även de mest svåråtkomliga bakre tänderna som är mest känsliga för uppbyggnad av plack och tandsten. Hundarna har testat pinnarna och här är deras omdömen.

 • 89 % av 2008 testpiloter rekommenderar Purina DentaLife 2020
 • Produkt Purina DentaLife 2020
 • Tillverkare Purina
 • Rekommenderat pris 50 SEK
 • Antal testpiloter 2 008
 • Antal som ansökt 3 400
 • Testperiod Sep 2020

Testet har genomförts av Smartson på uppdrag av Purina utan kostnad för testpiloterna. Uppdraget var att genomföra en videorecension, utvärdera och dela sina upplevelser via Smartson samt i sociala medier.

Så tycker testpiloterna om Purina DentaLife 2020

Många av våra testpilotshundar gillar tuggpinnen och ägarna ser det som ett bra komplement till en god munhälsa. Konsistensen uppskattats av flera eftersom pinnen håller längre än många andra tuggpinnar och tänderna får jobba och rengöras ordentligt innan den tar slut. En del hundar blev dock lösa i magen efter att ha smaskat i sig den och några andra hundar har mest lekt med tuggpinnen men inte aktivt tuggat på den - dessa hundar kommer välja andra alternativ till munhygien.

Purina dentalife blog 1 Purina dentalife blog 2 Purina dentalife blog 3

89 % rekommenderar (1791 testpiloter)

avatar
En riktigt uppskattad tuggodis som gör nytta, man ville ge fler men en om dagen blev till fortsatt rutin och till mycket glädje.
Mickiz Engman
avatar
Hunden Malte älskar DentaLife och det är hans höjdpunkt på dagen när han får sin DentaLife. Malte hade tidigare dålig andedräkt men efter en vecka med DentaLife har det blivit mycket bättre.
Markus Björklund
avatar
Lilla "Busan" älskade, jag upprepar och höjer rösten, ÄLSKADE sina tuggpinnar! Hon har definitivt valt sitt favoritmärke, det är då en sak som är säker.
Ilone Lindgren

11 % rekommenderar inte (217 testpiloter)

avatar
Kommer inte att köpa det igen till min hund Hon gillade Purina Denta life dom första 2-3 dagarna. Efter det har jag fått locka och leka för att få henne att tugga på dom.
Annette Green
avatar
Purina är säkert jättebra om hunden gillar det. Min tog den och bar iväg med den för att sedan lämna den oäten.
Annika Söderlund
avatar
Min Jack Russell har fått testa DentaLife men tyvärr verkar det som att hans mage inte klarar detta. Han fick dålig avföring efteråt och nu törs vi inte testa vidare. Han kanske helt enklt är känslig mot något i dessa.
Carin Ek

Från sociala medier

Hälsning från Purina

Purina DentaLife

Din hund har särskilda behov och en bra munhälsa bidrar positivt till hundens allmänna välmående. Därför har Purinas experter utvecklat PURINA® DentaLife®, en innovativ tuggpinne som vetenskapligt bevisat rengör även de mest svåråtkomliga bakre tänderna som är mest känsliga för uppbyggnad av plack och tandsten.

 • Rengör hela hundens mun, inklusive de svåråtkomliga bakre tänderna där smuts och bakterier samlas.
 • 100% mekanisk verkan, det mest naturliga sättet att rengöra tänderna och tandköttskanten. 
 • Mindre än 10% kaloriintag per tuggpinne, vilket innebär att du inte behöver anpassa din hunds huvudmåltid.
 • Minska både plack och tandsten.
Charlotte Uhrback, Group Brand Manager, Nestlé Purina
Charlotte Uhrback

Group Brand Manager, Nestlé Purina