Sök
Purenatural torrfoder för hundar

Resultat

Purenatural torrfoder

Funderar du på att byta foder till din hund? Här kan du nosa upp vad Smartsons testpiloter tycker om Purenatural Adult torrfoder. Uppdraget var att testa fodret under fyra veckor, dela sina upplevelser och ge sitt slutomdöme. 288 hundägare genomförde alla steg i testet och av dessa är det 93 % som svarar att de skulle rekommendera Purenatural Adult torrfoder till andra hundägare. Fodret hämtades med kupong i någon av Grizzly Zoos 21 butiker, vars butikskedja numera är en del av Arken Zoo. Alla testpiloter fick hundmat som räckte i fyra veckor för ett lugnt och succesivt foderbyte.   

 

  • 93 % av 288 testpiloter rekommenderar Purenatural torrfoder
  • Produkt Purenatural torrfoder
  • Tillverkare Grizzly Zoo
  • Rekommenderat pris 549 SEK
  • Antal testpiloter 288
  • Antal som ansökt 3 367
  • Testperiod Sep

Uppdraget var att testa, tycka till och dela åsikter via Smartsons blogg och sociala medier samt besvara ett utvärderingsformulär. Som testpilot får du hämta ut foder i någon av Grizzly Zoos 21 butiker. Fodret är avsett att räcka i fyra veckor.

Testet genomförs av Smartson utan kostnad för testpiloterna. Via Smartson får du testa nya produkter och dela dina genuina upplevelser med andra. Besök oss gärna på smartson.se. Smartson grundades i Stockholm år 2000.

Så tycker testpiloterna om Purenatural torrfoder

Majoriteten av testpiloterna är mycket nöjda med Purenatural Adult torrfoder. Främst för att hundarna gillar fodret och att de mår bra av det. Andra fördelar är en praktisk förpackning med både bärhandtag och blixtlås samt professionellt bemötande i Grizzly Zoos butiker. De som inte rekommenderar fodret menar framförallt att deras hundar inte gillar smaken samt att ett fåtal reagerat negativt på fodret.

Purenatural torrfoder image 1 Purenatural torrfoder image 2 Purenatural torrfoder image 3

93 % rekommenderar (268 testpiloter)

avatar

Min hund tycker verkligen om det här fodret och ser fram emot utfodringen. Inga problem med mage har det varit utan tvärtom. Magen fungerar bättre. Ett riktigt bra kvalitetsfoder!

Jessica Danielsson
avatar

Vår hund har haft en lång problematik med sin mage. Men med fodret som vi nu har testat så har han för första gången på mycket länge varit bra i magen under hela tiden. Det känns lite för bra för att vara sant för vi är så vana vid en hund som är kroniskt sjuk i magen. Toppenfoder! Vi kommer att fortsätta med detta.

Eva Svedmarker
avatar

Fodret är bra näringsmässigt och man kan anpassa mängden efter aktivitetsnivå. Min hund som i vanliga fall är en kräsen herre, äter med god aptit och jag gillar den enkla återförslutningen som gör att fodret håller sig fräsch och släpper ej in smuts/fukt. 

Kenny Florén

7 % rekommenderar inte (20 testpiloter)

avatar

Min hund tycker inte om fodret! I början så trodde vi att det berodde på att hunden blev lite lös i magen men även nu när allt har någorlunda stabiliserat sig så tycker hon inte om fodret. Vi har t.o.m. testat genom att låta henne välja mellan gammalt och nytt foder och hon väljer det gamla. 

Robert Pitula
avatar

Jag tror att detta kan vara ett bra foder, men för min labrador var det inte optimalt. Hon blev ännu mer matfixerad än vanligt när hon åt detta foder. För att bli mätt skulle hon behövt äta betydligt mer än vad som verkade rimligt. Stort plus dock för bra fodersäck!

Anna Sjögren
avatar

Min hund vägrade äta fodret trots många försök. När vi blandade det nya fodret med det gamla så sorterade han ut sitt vanliga foder och åt det. 

Jim Rådström

Inlägg från Testpiloternas blogg

(Sida 1 av 0)

Hälsning från Grizzly Zoo

Purenatural torrfoder från Grizzly Zoo

Vi på Grizzly Zoo har allt som kan tänkas behövas för ditt husdjur. Samtidigt som vi erbjuder ett brett och prisvärt sortiment är vi väldigt måna om kvaliteten. Vi är därför glada att du och din hund vill testa ett naturligt torrfoder! Fodret är tillverkat av högkvalitativa ingredienser med högt köttinnehåll utan konstgjorda tillsatser.

På Grizzly Zoo rekommenderar vi att foderbyte görs gradvis, hunden måste få tid att anpassa sig till nya födan. En hjälpande vägledning finner du i vår foderguide. Läs gärna den inför testet. Vi ser fram emot att få höra vad du och din hund tycker om Purenatural!

  • Hög kötthalt (55-75%)
  • Tillverkad av naturliga råvaror med alla nödvändiga vitaminer och mineraler
  • Innehåller ej vete, sojabönor, fläsk, mejeriprodukter, artificiella smakämnen eller färgämnen
Petra Ter Laak, Marknadsansvarig, Grizzly Zoo
Petra Ter Laak

Marknadsansvarig, Grizzly Zoo