#getPhaseInfo($URLMapContent.identifier) Purenatural torrfoder • Resultat • Smartson
Sök
#getPhaseInfo($!{campaign.identifier})
Purenatural torrfoder för hundar

Resultat

Purenatural torrfoder

  • 93 % av 288 testpiloter rekommenderar Purenatural torrfoder
#readMoreDefinitions()
    #printAboutItem("$text.get('about.manufacturer')" $campaign.companyName "text") #printAboutItem("$text.get('about.numberOfTestpilots')" $campaign.desiredTestpilots "integer") #printAboutItem("$text.get('about.numberOfApplicants')" $campaign.applicants "integer")

Uppdraget var att testa, tycka till och dela åsikter via Smartsons blogg och sociala medier samt besvara ett utvärderingsformulär. Som testpilot får du hämta ut foder i någon av Grizzly Zoos 21 butiker. Fodret är avsett att räcka i fyra veckor.

Testet genomförs av Smartson utan kostnad för testpiloterna. Via Smartson får du testa nya produkter och dela dina genuina upplevelser med andra. Besök oss gärna på smartson.se. Smartson grundades i Stockholm år 2000.

Hälsning från Grizzly Zoo

Purenatural torrfoder från Grizzly Zoo

Vi på Grizzly Zoo har allt som kan tänkas behövas för ditt husdjur. Samtidigt som vi erbjuder ett brett och prisvärt sortiment är vi väldigt måna om kvaliteten. Vi är därför glada att du och din hund vill testa ett naturligt torrfoder! Fodret är tillverkat av högkvalitativa ingredienser med högt köttinnehåll utan konstgjorda tillsatser.

På Grizzly Zoo rekommenderar vi att foderbyte görs gradvis, hunden måste få tid att anpassa sig till nya födan. En hjälpande vägledning finner du i vår foderguide. Läs gärna den inför testet. Vi ser fram emot att få höra vad du och din hund tycker om Purenatural!

  • Hög kötthalt (55-75%)
  • Tillverkad av naturliga råvaror med alla nödvändiga vitaminer och mineraler
  • Innehåller ej vete, sojabönor, fläsk, mejeriprodukter, artificiella smakämnen eller färgämnen
Petra Ter Laak, Marknadsansvarig, Grizzly Zoo
Petra Ter Laak

Marknadsansvarig, Grizzly Zoo