Sök
Purenatural torrfoder för hundar

Resultat

Purenatural torrfoder

Funderar du på att byta foder till din hund? Här kan du nosa upp vad Smartsons testpiloter tycker om Purenatural Adult torrfoder. Uppdraget var att testa fodret under fyra veckor, dela sina upplevelser och ge sitt slutomdöme. 288 hundägare genomförde alla steg i testet och av dessa är det 93 % som svarar att de skulle rekommendera Purenatural Adult torrfoder till andra hundägare. Fodret hämtades med kupong i någon av Grizzly Zoos 21 butiker, vars butikskedja numera är en del av Arken Zoo. Alla testpiloter fick hundmat som räckte i fyra veckor för ett lugnt och succesivt foderbyte.   

 

  • 93% av 288 testpiloter rekommenderar Purenatural torrfoder

Hälsning från Grizzly Zoo

Purenatural torrfoder från Grizzly Zoo

Vi på Grizzly Zoo har allt som kan tänkas behövas för ditt husdjur. Samtidigt som vi erbjuder ett brett och prisvärt sortiment är vi väldigt måna om kvaliteten. Vi är därför glada att du och din hund vill testa ett naturligt torrfoder! Fodret är tillverkat av högkvalitativa ingredienser med högt köttinnehåll utan konstgjorda tillsatser.

På Grizzly Zoo rekommenderar vi att foderbyte görs gradvis, hunden måste få tid att anpassa sig till nya födan. En hjälpande vägledning finner du i vår foderguide. Läs gärna den inför testet. Vi ser fram emot att få höra vad du och din hund tycker om Purenatural!

  • Hög kötthalt (55-75%)
  • Tillverkad av naturliga råvaror med alla nödvändiga vitaminer och mineraler
  • Innehåller ej vete, sojabönor, fläsk, mejeriprodukter, artificiella smakämnen eller färgämnen
Petra Ter Laak, Marknadsansvarig, Grizzly Zoo
Petra Ter Laak

Marknadsansvarig, Grizzly Zoo