Sök
Pucko Dark Chocolate

Resultat

Pucko Dark Chocolate

Gör choklad dig glad? Nu har 875 chokladsugna testpiloter smakat och utvärderat klassikern Pucko i ny tappning; Pucko Mörk. Denna chokladmjölk består endast av tre naturliga ingredienser; mjölk, kakao och socker. När vi summerar testet väljer hela 85% att utvärdera Pucko Mörk, ta del av deras smakupplevelser här.

  • 85 % av 875 testpiloter rekommenderar Pucko Dark Chocolate
  • Produkt Pucko Dark Chocolate
  • Tillverkare Pucko
  • Rekommenderat pris 12,90 SEK
  • Antal testpiloter 875
  • Antal som ansökt 9 191
  • Testperiod Maj 2017

Testet har genomförts av Smartson utan kostnad för testpiloterna. Uppdraget har varit att testa Pucko Mörk genom att hämta ut produkten med mobilkupong, dela sina upplevelser via en gemensam testpilotsblogg och i sociala kanaler. Efter testet utvärderades produkten via ett formulär och fick en rekommendationsfaktor.

Så tycker testpiloterna om Pucko Dark Chocolate

Pucko Mörk får många lovord av våra chokladälskande testpiloter; fyllig kakaosmak, krämig konsistens och lagom söt säger dem. Flera upplever denna variant som godare än originalet och ett extra plus får den för att den endast innehåller tre ingredienser. De som inte är helt övertygade tycker den chokladhalten är för hög och något bitter i smaken medan några upplever att den är för söt. Summerat går denna variant av retro-drycken definitivt hem hos testpiloterna.

Pucko Mörk image 1 Pucko Mörk image 2 Pucko Mörk image 3

85 % rekommenderar (748 testpiloter)

avatar

Helt utsökt dryck, till skillnad från vanliga pucko så känner man nu verkligen smaken av choklad och man får även den lite bittra/söta eftersmaken så som finare choklad ger. Detta ersätter definitivt den vanliga Pucko för min del. Nu är det bara att vänta på en större förpackning :)

Ahmed Mayh
avatar

Smakade mer och var godare än den vanliga puckon. Gillar att det verkligen smakar choklad och att den var så krämig. Har och kommer varmt rekommendera den.


Johanna Skjaeråsen
avatar

Mer fyllig smak av kakao, precis som man vill ha det i en chokladmjölk. Fortfarande lagom sött och positivt att det bara är tre ingredienser. Enligt mig godare än originalet!

Roy Eriksson

15 % rekommenderar inte (127 testpiloter)

avatar

Den blev lite för bitter nästan, och lite för "tjock" i smaken. Fick känslan att jag ville blanda ut den med mjölk. Gillar den ljusa bättre.


Karolina Carlsson
avatar

Tyvärr tycker jag chokladmjölken var för söt. Jag skulle önska mer chokladsmak och mindre sötma för att rekommendera den!


Anna Bylund
avatar

Produkten som helhet var ok men det var lite mycket "oboy" över smaken. Vanlig pucko har en mer harmonisk smak och mindre sådan tendens. Den har dessutom en bismak som inte helt faller mig i smaken.


Christian Spjutare

Inlägg från Testpiloternas blogg

(Sida 1 av 0)

Hälsning från Pucko

Pucko Mörk

Vad kul att du är chokladsugen. Pucko Mörk är en rik och fyllig chokladmjölk med enbart tre naturliga ingredienser: mjölk, kakao och socker. En liten belöning när du behöver det mest. Nu är vi nyfikna på vad du kommer att tycka om produkten.

  • God smak
  • Naturliga ingredienser
  • Rik och fyllig