Sök
Pucko Coconut

Resultat

Pucko Coconut

Försmak av sommaren när vi bjuder in till test av Pucko’s dagsfärska nyhet Coconut. Nu har drygt 1000 testpiloter att tagit med sig sin Pucko Coconut ut i vårsolen och fånga mjölkdrycksprovningen på bild.
  • Produkt Pucko Coconut
  • Tillverkare Pucko
  • Rekommenderat pris 12,95 SEK
  • Antal testpiloter 3 000
  • Antal som ansökt 8 765
  • Testperiod Apr - jun 2018

Testet genomförs av Smartson utan kostnad för testpiloterna. Uppdraget är att testa produkten och dela sina upplevelser via en gemensam testpilotsblogg och i sociala kanaler. Efter testet utvärderas produkten via ett formulär och får en rekommendationsfaktor.

Så tycker testpiloterna om Pucko Coconut

Nya Pucko Coconut engagerar och delar in testpiloterna i två grupper, de som älskar kokos och vill ha ännu mer och de som inte gillar den alls. Smaken beskrivs som söt och frisk och vi har fått tips om att dricka den bara som den är med is och att blanda den i exotiska sommardrinkar. För somliga har Pucko som dryck bjudit på en nostalgiresa och för andra en helt ny upptäckt. Av de testpiloter som väljer att inte rekommendera drycken är anledningen främst att den smakar för lite kokos men också att den av vissa uppfattas som för söt.

Pucko Coconut image 1 Pucko Coconut image 2 Pucko Coconut image 3

79 % rekommenderar (1164 testpiloter)

avatar

En supergod mix där varken choklad eller kokos blir för framträdande. Rekommenderas varmt!

Timmy Hedlund
avatar

En dryck helt i min smak. Första klunken slår cocossmaken igenom alldeles perfekt. Jag älskar cocos så hade gärna kunnat smaka ännu mer cocos. Kan varmt rekommendera denna Pucko med coconut.

Madelein Dellani
avatar

Mycket god härlig och somrig smak. Passar vid olika tillfällen. Vi drack den till kaffet som alkoholfri likör.

Margareta Strand Ramadan

21 % rekommenderar inte (312 testpiloter)

avatar

Jag tyckte inte att Pucko Coconut hade så mycket smak av just kokos. Hade förväntat mig mer kokossmak. Jag rekommenderar därför inte Pucko Coconut, utan tycker hellre att man kan köpa orginalet.

Christian Larsson
avatar

Kokosen i puckon ger en friskhet samtidigt som den gör puckon ännu sötare, lite för söt. Därför skulle jag inte rekommendera den för andra, den behöver balanseras, enligt mig.

Louise Nybogård
avatar

Jag kände inte kokossmaken alls, smakade bara choklad enligt mig. Kanske hade jag märkt skillnad om jag hade haft en vanlig Pucko bredvid att jämföra med. Levde inte upp till förväntningarna från en kokosälskare.

Sara Nilsson

Från sociala medier

Hälsning från Pucko

Vad kul att du är kokos- och chokladsugen. Pucko Coconut är en ny variant av av den klassiska choklad-Puckon, en exotisk smak av kokos ger en perfekt uppfriskande smak på försommaren. Nu är vi nyfikna på vad du kommer att tycka om produkten. 
  • God smak
  • Exotisk 
  • Rik och fyllig
Peter Hafverkorn, Senior Commercial Manager, Pucko
Peter Hafverkorn

Senior Commercial Manager, Pucko