Sök
PURINA® PRO PLAN® med OPTIAGE® hundfoder

Resultat

PURINA® PRO PLAN® med OPTIAGE® hundfoder

Vill du hjälpa din hund att hålla sig glad och aktiv längre? Nu har 935 hundägare med deras äldre hundar testat PURINA® PRO PLAN® med OPTIAGE®. I slutet av testet väljer 91% att rekommendera hundmaten - ett mycket gott betyg som du kan läsa mer om nedan.

  • 91 % av 935 testpiloter rekommenderar PURINA® PRO PLAN® med OPTIAGE® hundfoder
  • Produkt PURINA® PRO PLAN® med OPTIAGE® hundfoder
  • Tillverkare PURINA® PRO PLAN®
  • Rekommenderat pris 239 SEK
  • Antal testpiloter 935
  • Antal som ansökt 2 149
  • Testperiod Maj

Testet har genomförts av Smartson utan kostnad för testpiloterna. Uppdraget har varit att testa produkten och dela sina upplevelser via en gemensam testpilotsblogg och i sociala kanaler. Efter testet utvärderades produkten via ett formulär och fick en rekommendationsfaktor.

Så tycker testpiloterna om PURINA® PRO PLAN® med OPTIAGE® hundfoder

Nöjd hund, nöjd husse. Så beskrev en av testpiloterna som låtit sin äldre hund testa PURINA® PRO PLAN® med OPTIAGE® under några veckor. Majoriteten, 9 av 10, väljer i slutändan att rekommendera hundmaten med motiveringen att deras hundar gillade maten, portionsbitarna var lagom stora, hade god doft och gav både bra mättnad och aptit. De som väljer att inte rekommendera maten hänvisar till att deras hundar inte åt och uppskattade maten. Alla tycker olika säg, men summerat har hundmaten gått hem!

Pro Plan OptiAge image 1 Pro Plan OptiAge image 2 Pro Plan OptiAge image 3

91 % rekommenderar (850 testpiloter)

avatar

Jag rekommenderar denna produkt just för att min hund (enligt mig) verkade efter ett par dagars användning mycket piggare samt att han verkligen gillade detta foder. När jag har bytt foder innan så har han alltid fått dålig mage och har varit lös i ett par dagar mellan byte men med detta foder så slapp vi det. Mycket positivt.

Emma Holmqvist
avatar

Hunden tyckte att maten var väldigt god och det verkar ha påverkat hans hälsa positivt. Jag rekommenderar detta foder till andra som också har äldre hundar.

Jennifer Svanborg
avatar

Lagom stora bitar, bra lukt, samt att den inte kändes så fet som en del foder gör. Hundarna tyckte om den jättemycket.

Monica Lärk

9 % rekommenderar inte (85 testpiloter)

avatar

Tyvärr visade min hund tydligt att hon inte var särskilt förtjust i maten utan hellre åt något annat.

Agneta Åsman
avatar

Hunden blev dålig i magen av den här maten.

Carl Philip Malm
avatar

Tyvärr fick min hund mycket dålig andedräkt. Hon gillade maten och såg fram emot varje måltid men i och med att hon började lukta hemskt går det inte att fortsätta.

Marina Falegren

Inlägg från Testpiloternas blogg

(Sida 1 av 0)

Hälsning från PURINA® PRO PLAN®

Pro Plan OptiAge

Kul att du är intresserad! Varje ingrediens och näringsämne i det här hundfodret för äldre hundar är särskilt utvald för att ge din hund alla näringsämnen den behöver. PURINA® PRO PLAN® med OPTIAGE® finns i två sorter och är anpassade efter din hunds ålder och storlek. Ena fodret är anpassad för mellanstora/stora hundar över sju år och de andra fodret är för mindre hundar över nio år. Hundfodret är komplett med näringsämnen som bevisats* främja hjärnfunktionen. Innehållet av E- och C-vitamin stödjer även din äldre hunds naturliga skyddssystem och hjälper den att hålla sig alert och frisk långt upp i åren.

  • En kombination av viktiga näringsämnen som stödjer friska leder 
  • Bättre tandhälsa 
  • Stödjer ett friskt åldrande med näring som anpassats till äldre hundar 
*Patentsökt
Charlotte Uhrback, Nordic Group Brand Manager – Dog, PURINA® PRO PLAN®
Charlotte Uhrback

Nordic Group Brand Manager – Dog, PURINA® PRO PLAN®