Sök
PRO PLAN® Delicate

Resultat

PRO PLAN Delicate

Nya vanor kan vara kul även för våra fyrbenta vänner, därför bjöd vi in 500 katter och deras ägare i Sverige och Norge för att prova våtfodret PRO PLAN® Delicate. Så här tycker katterna (och deras stolta mattar och hussar) om smak och förpackning. #smartson #proplan

  • 91 % av 392 testpiloter rekommenderar PRO PLAN® Delicate
  • Produkt PRO PLAN® Delicate
  • Tillverkare Purina PRO PLAN®
  • Rekommenderat pris 10 SEK
  • Antal testpiloter 392
  • Antal som ansökt 4 077
  • Testperiod Maj - jun 2016

Testet genomförs av Smartson utan kostnad för testpiloterna. Uppgiften är att testa produkten och dela sina upplevelser via en gemensam blogg och i sociala kanaler samt att utvärdera produkten.

Så tycker testpiloterna om PRO PLAN® Delicate

Katterna i detta test bjuder på härlig aptit och stort engagemang. Kolla bara in alla “cat selfies”...Men förutom att posera på bild verkar katterna också gilla smaken på fodret vilket är den stora anledningen till att så många ger sin rekommendation. Kattägarna uppskattar att maten har en neutral doft samt flera tycker att portionsförpackningen är en praktisk lösning. Ett fåtal av kattägarna väljer att inte ge sin rekommendation - främst för att katten inte äter fodret vid servering. Vissa tycker även att det är svårt att få ut allt innehåll ur förpackningen. Här är några röster från testpiloterna i Sverige.

PRO PLAN Delicate image 1 PRO PLAN Delicate image 2 PRO PLAN Delicate image 3

91 % rekommenderar (355 testpiloter)

avatar

Min katt åt rejält av det och slickade inte bara i sig såsen som han oftast gör. Sedan känns det bra att de tänkt över att innehållet i maten också ska vara bra för katten.

Jennie Andersson
avatar

Maten tilltalade katten med både doft o smak, allt blev uppätet o magen mådde bra efteråt. Det märktes att han tyckte det var riktigt läckert!

Sandra Johansson
avatar

Produkten rekommenderas. Förpackningen är praktisk och det är enkelt att få ut hela innehållet utan att kladda ner sig. Produkten luktar inte överdrivet mycket. Missan blev överförtjust och tvekade inte att hugga in, han är vanligtvis kräsen med konsistenser men detta passade honom utmärkt. Han rensade skålen fullständigt alla gånger han fick prova!

Sofia Brenk

9 % rekommenderar inte (37 testpiloter)

avatar

Min katt gillade inte maten, rekommenderar aldrig något som min katt inte äter.

Malin Olsson
avatar

Vår katt vill tyvärr inte äta den, vi har provat vid ett flertal tillfällen men han luktar enbart på PRO Plans blötmat.

Malin Gustavsson
avatar

Min katt vägrade äta den. Han brukar gilla mat, men det här gick inte hem.

Pirjo Väänänen

Hälsning från Purina PRO PLAN®

PRO PLAN Delicate

Nu har du möjligheten att låta din katt få prova PRO PLAN® Delicate våtfoder. Det är ett våtfoder med unika mjuka bitar med fisk i sås som din katt inte kommer kunna motstå. PRO PLAN Delicate våtfoder innehåller exceptionell näring för din katt med en smak som gör den mest kräsna katt mycket nöjd.

  • Hjälper till att förbättra fodertoleransen
  • Recept som gör den kräsna katten nöjd
  • Hjälper till att minska hudreaktioner associerade med känslighet för foderintolerans
Johanna Orup, Brand Manager, Purina PRO PLAN®
Johanna Orup

Brand Manager, Purina PRO PLAN®