Sök
Priorin

Resultat

Priorin

Smartson gav 200 testpiloter möjligheten att testa Priorin®. Ett kosttillskott för hår och hårrötter som behöver extra näring. Efter testet väljer 75 procent av 133 testpiloter att rekommendera produkten till en vän.

  • 75% av 133 testpiloter rekommenderar Priorin

Hälsning från Bayer

Hårrötterna spelar en central roll för hårväxten. Det är här hårcellerna byggs upp och håret får sin färg. Näringstillskottet Priorin®s formula innehåller biotin som bidrar till att bevara en normal hårväxt, hirsextrakt, aminosyran L-cystin och pantotensyra (B5-vitamin). Dessa ämnen tillför näring inifrån till hårroten och effekten är dokumenterad. Priorin® bör användas i minst 90 dagar för att uppnå synlig effekt.

Näringstillskottet bör inte användas om man är allergisk mot innehållsämnena. Priorin® kan användas under amning men gravida bör rådfråga läkare/barnmorska.

Hej! Vi tar kontinuerligt reda på vad användare av Bayers produkter tycker. Nu har vi låtit 200 personer testa och berätta vad just de tycker om Priorin då deras synpunkter är väldigt viktiga för oss. Vi hoppas nu att du finner inspiration från testpiloternas upplevelser och vill testa Priorin.

Göran Burman, Key Account Manager,, Bayer
Göran Burman

Key Account Manager,, Bayer