Sök
Priorin® kapslar

Resultat

Priorin® kapslar

Stress och vardagligt slitage kan märkas på ditt hår. Priorin kapslar är ett kosttillskott med en välbeprövad sammansättning av L-Cystin, hirsextrakt, pantotensyra samt med biotin som bidrar till att bibehålla en normal hårväxt och hårkvalitet. Nu har 300 testpiloter fått 90 dagar på sig att testa Priorin kapslarna och efter testperioden har de delat med sig hur Priorin fungerat för just deras hår.
  • 76 % av 215 testpiloter rekommenderar Priorin® kapslar
  • Produkt Priorin® kapslar
  • Tillverkare Bayer
  • Rekommenderat pris 899 SEK
  • Antal testpiloter 215
  • Antal som ansökt 6 570
  • Testperiod Apr - maj 2018

Näringstillskottet bör inte användas om man är allergisk mot innehållsämnena. Priorin® kan användas under amning men gravida bör rådfråga läkare/barnmorska.

Testet har genomförts av Smartson utan kostnad för testpiloterna. Uppdraget var att testa produkten och dela sina upplevelser via en gemensam testpilotsblogg samt i sociala kanaler. Efter testet utvärderades produkten via ett formulär och fick en rekommendationsfaktor.

Så tycker testpiloterna om Priorin® kapslar

Starkare, tjockare, friskare, mer livfullt hår är vad en kur med Priorin Kapslar har resulterat i för många av testpiloterna. Håret har fått en boost och skillnaden har även uppmärksammats av bland annat testpiloternas frisörer. Efter 90 dagar är det däremot inte alla som upplever någon större förändring på hårets kvalitet, och känner därför att priset är för högt för att eventuellt fortsätta med kuren. Sammanfattningsvis är det ändå 164 testpiloter som rekommenderar kosttillskottet från Priorin.

Priorin® kapslar image 1 Priorin® kapslar image 2 Priorin® kapslar image 3

76 % rekommenderar (164 testpiloter)

avatar

Är mycket nöjd med Priorin! Upplever att håret har blivit starkare, friskare och kanske även glansigare. Tappade mycket hår innan men nu är det som att håret återgått till ett bättre stadie och tappar inte längre.

Sofia Stenberg
avatar

Väldigt tacksam att jag har fått prova Priorin. Det ar stärkt mitt hår och gjort friskare och mer livfullt . Håret har fått en ”kick” känns det som.

Anna Larsson
avatar

Mitt hår har blivit glansigare och är inte så trassligt att kamma efter tvätt. Tycker också att mitt hår växer snabbare.

Anne Adolfsson

24 % rekommenderar inte (51 testpiloter)

avatar

Kan tyvärr inte säga att jag märker någon skillnad. Håret blir visserligen mer slitet av utlandsresa med bad i klorerat vatten och hårdare vatten i duschen men förhoppningen var att Priorin skulle hjälpa håret att bli mer välmående än tidigare år efter en sådan resa.

Sara E
avatar

Märker dessvärre efter användning inte någon större skillnad. Kanske hade jag förväntat mig mer? Men en aning fylligare och starkare känns håret om jag verkligen jobbar för att se eventuell skillnad. Sedan är det ju såklart nyttigt för håret rent allmänt med tillförsel av bra ingredienser inifrån också.

Efva Bengtsson
avatar

Har testat produkten tidigare och upplevde då att jag nästan helt slutade tappa hår. Vilket verkligen kändes efter tre månader. Denna gång så har jag tyvärr inte upplevt samma positiva verkan. Bara en marginell förbättring. Jag kommer dock att fortsätta att äta dessa kapslar då mitt hår är extremt tunt och allt som kan förbättra är positivt.

Anna Åslund

Inlägg från Testpiloternas blogg

(Sida 1 av 0)

Hälsning från Bayer

Hej! Kul att du är nyfiken på Priorin kapslar och vill testa dem. Hårrötterna spelar en central roll för hårväxten. Det är där hårcellerna byggs upp och håret får sin färg. Priorin är ett kosttillskott som innehåller biotin som bidrar till att bevara en normal hårväxt, hirsextrakt, aminosyran L-cystin och pantotensyra (B5-vitamin). Dessa ämnen tillför näring inifrån till hårroten. Priorin kapslar bör användas i minst 90 dagar för att uppnå synlig effekt.

  • Välbeprövad sammansättning med L-Cystin, hirsextrakt, pantotensyra samt med biotin som bidrar till att bibehålla en normal hårväxt och gynnar därmed en bra hårkvalité
  • Märkbart fylligare, starkare och glansigare hår på 12 veckor. Vetenskapligt testad
  • Utvecklades år 1959 i Schweiz då den var första systemiska produkten mot periodiskt håravfall. Priorin är idag världens mest sålda kosttillskott inom hår och skönhet.**
*Livsmedelsstudie med 109 deltagare, Food Study Report, 2017, F. Reber/ S. Rharbaoui.
**2016 Nicholas Hall's global OTC database DB6. CH-2018-03-355
Birthe Titusson, Regional Brand Manager, Bayer
Birthe Titusson

Regional Brand Manager, Bayer