Sök
PrimaDog Adult All Breed Spannmålsfri lax & potatis

Resultat

PrimaDog Adult All Breed Spannmålsfri lax & potatis

PrimaDog Adult All Breed är ett köttrikt helfoder för din fyrbenta bästis. Nu har testpiloter provat och utvärderat fodrets påverkan på päls och välmående. Funderar du på att byta foder? Läs mer om testpiloternas upplevelser nedan.

  • 97 % av 64 testpiloter rekommenderar PrimaDog Adult All Breed Spannmålsfri lax & potatis
  • Produkt PrimaDog Adult All Breed Spannmålsfri lax & potatis
  • Tillverkare Prima Pet
  • Rekommenderat pris 449 SEK
  • Antal testpiloter 64
  • Antal som ansökt 2 573
  • Testperiod

Testet genomfördes av Smartson på uppdrag av PrimaDog utan kostnad för testpiloterna. Uppdraget var att utvärdera och dela upplevelser via en videorecension samt i sociala medier.

Så tycker testpiloterna om PrimaDog Adult All Breed Spannmålsfri lax & potatis

Under flera veckor har ett gäng hundägare låtit sina hundar testa PrimaDog Adult All Breed Spannmålsfri lax & potatis. De testpiloter som valt att rekommendera fodret anser att deras hundar som tidigare haft en känslig mage visat en klar förbättring både i magen och aptiten. Flera har också märkt att hundarna har fått en klarare glans i pälsen. De som valt att inte rekommendera fodret upplever att deras hundar blivit mer känsliga i magen och fått ökad mängd gaser och avföring.

PrimaDog Adult All Breed Spannmålsfri lax & potatis image 1 PrimaDog Adult All Breed Spannmålsfri lax & potatis image 2 PrimaDog Adult All Breed Spannmålsfri lax & potatis image 3

97 % rekommenderar (62 testpiloter)

avatar

Min hund Roxy fullkomligt älskar maten PrimaDog. Hon sitter tålmodigt och väntar o äter upp allt varje gång och hon är ganska kräsen med foder.. Men PrimaDog har gjort succé och hon tröttnar inte utan äter det med mersmak varje måltid. Jag rekommenderar PrimaDog det är ett riktigt bra välsmakande foder.

Johanna Göransson
avatar

Mina hundar älskade fodret, och det hjälpte tillochmed min stora med hans magproblem så nu är han inte längre lös i magen. Det är bra med ett spannmålsfritt foder som är billigt och finns i de flesta mataffärer!

Alexandra Nekrassova
avatar

Min hund äter med god aptit och hon brukar vara lite kinkig. Bra säck med handtag så det är lätt att bära hem. Återförslutningen fungerar mycket bra.

Anneli Johnson

3 % rekommenderar inte (2 testpiloter)

avatar

Hundarna åt den med god aptit men de bajsade mycket mer än med det andra fodret. Det behövdes mindre foder/portion men som sagt det kom ut mer från andra hållet.

Catrin Larsson
avatar

Min hund vägrade att äta lax och potatis men har inga problem att äta annat.

Joanna Rezk

Inlägg från Testpiloternas blogg

(Sida 1 av 0)

Hälsning från Prima Pet

Alla hundar har rätt till ett bra foder. Därför har vi tagit fram ett fodersortiment med lika hög kvalité som i fackhandeln, men som finns lättillgängligt för dig i dagligvaruhandeln till ett pris som är snällare mot plånboken. Nu kan du med gott samvete spara både tid och pengar utan att behöva tumma på varken kvalité eller smaklighet.

  • Alltid kött på första plats i innehållsdeklarationen
  • Fritt från vete, soja samt smak- och färgämnen
  • Hög tillgänglighet - finns i din lokala mataffär, online samt i välsorterade djuraffärer
Patrik Tengdelius, Marknadschef, PrimaDog
Patrik Tengdelius

Marknadschef, PrimaDog

Fler tester från PrimaDog

Fler tester