Sök
PrimaDog Adult All Breed Spannmålsfri hjort & kalkon

Resultat

PrimaDog Adult All Breed Spannmålsfri hjort & kalkon

PrimaDog Adult All Breed är ett köttrikt helfoder för din fyrbenta bästis. Nu har testpiloter provat och utvärderat fodrets påverkan på päls och välmående. Funderar du på att byta foder? Läs mer om testpiloternas upplevelser nedan.

  • 88 % av 108 testpiloter rekommenderar PrimaDog Adult All Breed Spannmålsfri hjort & kalkon 10 kg Spannmålsfri hjort & kalkon 10 kg
  • Produkt PrimaDog Adult All Breed Spannmålsfri hjort & kalkon 10 kg
  • Tillverkare Prima Pet
  • Rekommenderat pris 549 SEK
  • Antal testpiloter 108
  • Antal som ansökt 2 573
  • Testperiod

Testet genomfördes av Smartson på uppdrag av PrimaDog utan kostnad för testpiloterna. Uppdraget var att utvärdera och dela upplevelser via en videorecension samt i sociala medier.

Så tycker testpiloterna om Spannmålsfri hjort & kalkon 10 kg

Under flera veckor har testpiloter provat PrimaDog Adult All Breed spannmålsfri hjort & kalkon. De testpiloter som rekommenderar är positiva till den höga kötthalten, att fodret är spannmålsfritt och storleken på fodret. De som valt att inte rekommendera fodret meddelar att deras hundar inte gillat fodret och några som har blivit mer gasig i magen än innan fodret tillsattes i deras kost.

PrimaDog Adult All Breed Spannmålsfri hjort & kalkon image 1 PrimaDog Adult All Breed Spannmålsfri hjort & kalkon image 2 PrimaDog Adult All Breed Spannmålsfri hjort & kalkon image 3

88 % rekommenderar (95 testpiloter)

avatar

Jättenöjd! Ett smakrikt och väl fungerande foder som vi även använder som godis i vår träning. Båda mina hundar älskar det och vi kommer att fortsätta använda PrimaDog framöver.

Susan Brandfors
avatar

Fodret luktar mycket gott och har en bra storlek för både min stora och lilla hund. Det är inte torrt och smuligt som många andra foder. Och det känns bättre i hjärtat och själen att servera detta till mina hundar. 

Daniella Klöverhöj
avatar

Jag blev väldigt nöjd med detta foder då båda mina hundar älskade maten! Ett stort plus är att det dessutom är Helt utan spannmål då jag försöker få ner min ena hund i vikt utan att behöva använda mig av två olika foder. Jag rekommenderar starkt detta foder då det dessutom är mycket prisvärt!

Sofie Edholm

12 % rekommenderar inte (13 testpiloter)

avatar

Det blev smulor i påsen och på händerna.

Anita Enberg
avatar

Min hund ville inte äta den och gick hellre hungrig.

Helena Klang
avatar

Funkade inte för min hund. Han blev dålig i magen trots att jag introducerade det långsamt i maten.

Felicia Nygård

Inlägg från Testpiloternas blogg

(Sida 1 av 0)

Hälsning från Prima Pet

Alla hundar har rätt till ett bra foder. Därför har vi tagit fram ett fodersortiment med lika hög kvalité som i fackhandeln, men som finns lättillgängligt för dig i dagligvaruhandeln till ett pris som är snällare mot plånboken. Nu kan du med gott samvete spara både tid och pengar utan att behöva tumma på varken kvalité eller smaklighet.

  • Alltid kött på första plats i innehållsdeklarationen
  • Fritt från vete, soja samt smak- och färgämnen
  • Hög tillgänglighet - finns i din lokala mataffär, online samt i välsorterade djuraffärer
Patrik Tengdelius, Marknadschef, PrimaDog
Patrik Tengdelius

Marknadschef, PrimaDog

Fler tester från PrimaDog

Fler tester