Sök
PrimaDog Adult All Breed kyckling & potatis

Resultat

PrimaDog Adult All Breed kyckling & potatis

PrimaDog Adult All Breed är ett köttrikt helfoder för din fyrbenta bästis. Nu har våra fyrbenta testpiloter provat fodret och deras ägare har fått utvärdera påverkan på päls och välmående. Funderar du på att byta foder? Läs mer om testpiloternas upplevelser nedan.

  • 93 % av 69 testpiloter rekommenderar PrimaDog Adult All Breed kyckling & potatis
  • Produkt PrimaDog Adult All Breed kyckling & potatis
  • Tillverkare Prima Pet
  • Rekommenderat pris 449 SEK
  • Antal testpiloter 69
  • Antal som ansökt 2 573
  • Testperiod Mars 2020

Testet genomfördes av Smartson på uppdrag av PrimaDog utan kostnad för testpiloterna. Uppdraget var att utvärdera och dela upplevelser via en videorecension samt i sociala medier.

Så tycker testpiloterna om PrimaDog Adult All Breed kyckling & potatis

Under några veckor har ett gäng hundar fått vara testpiloter, där de testat PrimaDog Adult All Breed kyckling & potatis. Flera av testpiloternas ägare meddelar att deras hundar har fått bättre magar, mer glas i pälsen och ett allmänt gott välmående sedan de började med maten. De som valt att inte rekommendera fodret meddelar att deras hundar inte gillat fodret och vissa har blivit mer gasiga i magen än innan fodret tillsattes i kosten.

PrimaDog Adult All Breed kyckling & potatis image 1 PrimaDog Adult All Breed kyckling & potatis image 2 PrimaDog Adult All Breed kyckling & potatis image 3

93 % rekommenderar (64 testpiloter)

avatar

Bra förpackning, bra doft, lagom bitar som även håller formen när det är uppblött. Hundarna äter det med glädje och är bra i magen. Kommer att fortsätta med fodret.

Monica Skoglund
avatar

Prisvärd. Bra för pälsen på hunden och hunden älskar det.

Pernilla Söderlund
avatar

Primadog känns bra och rejält. Min ena labbe är väldigt petig och nu sitter han och dreglar vid matskålen när maten ska fram. Avföringen känns mer fast. Vi gick över från ett annat foder i etapper och är jättenöjda.

Marie Lundin

7 % rekommenderar inte (5 testpiloter)

avatar

Jag har en Engelsk Staffordshire Bullterrier och han utvecklade en mycket stor gas i magen från mat.  Hunden äter mat bra och när det gäller aktivitet är allt bra men uppblåsthet varje gång efter att ha ätit är inte trevligt. Kanske bara för honom.

Endija Maulina
avatar

Efter att han har ätit så är han fortfarande hungrig, dvs det är sämre mättande samt att han har mer avföring nu än tidigare.

Arne Brattehag
avatar

Min hund är kräsen och äter det inte tyvärr.

Lindha Appelskog

Inlägg från Testpiloternas blogg

(generic.page 1 generic.of 0)

Hälsning från Prima Pet

Alla hundar har rätt till ett bra foder. Därför har vi tagit fram ett fodersortiment med lika hög kvalité som i fackhandeln, men som finns lättillgängligt för dig i dagligvaruhandeln till ett pris som är snällare mot plånboken. Nu kan du med gott samvete spara både tid och pengar utan att behöva tumma på varken kvalité eller smaklighet.

  • Alltid kött på första plats i innehållsdeklarationen
  • Fritt från vete, soja samt smak- och färgämnen
  • Hög tillgänglighet - finns i din lokala mataffär, online samt i välsorterade djuraffärer
Patrik Tengdelius, Marknadschef, PrimaDog
Patrik Tengdelius

Marknadschef, PrimaDog

Fler tester från PrimaDog

Fler tester