Sök
Polaroid Cube +

Resultat

Polaroid Cube +

Redo för lite mer action i livet? Det var i alla fall 23 testpiloter i Norden som med stort engagemang testat den trådlösa actionvideokameran Polaroid Cube+. Ta del av deras kreativa filmer och recensioner. Efter testet är det 83 % av testpiloterna som skulle rekommendera actionkameran till en vän.

  • 83 % av 23 testpiloter rekommenderar Polaroid Cube +
  • Produkt Polaroid Cube +
  • Tillverkare Polaroid
  • Rekommenderat pris 2 000 SEK
  • Antal testpiloter 23
  • Antal som ansökt 8 120
  • Testperiod Nov - dec 2015

Testet genomförs av Smartson utan kostnad för testpiloterna. Uppgiften är att testa Polaroid Cube + med tillbehöret Strap Mount och dela sina upplevelser via en gemensam blogg och i sociala kanaler. I testet ingår att ladda upp sina testfilmer publikt på Youtube. Efter testet får testpiloterna returnera produkterna kostnadsfritt alternativt köpa dem till en reducerad kostnad.

Så tycker testpiloterna om Polaroid Cube +

Liten, smidig och fullt godkänd videokvalitet. Testarna som rekommenderar Polaroid Cube + gillar utförandet och att den är smidig att ha med sig på resan och till olika aktiviteter. Plus för läcker design, magnetfäste och inbyggd WiFi. Bildkvaliteten uppskattas inte av alla testpiloter och den upplevs som något enkel, långsam och begränsande för den riktiga actionentusiasten.

83 % rekommenderar (19 testpiloter)

avatar

Det är en läcker liten kamera som du kan ta med överallt. Den tar bra bilder och video och det är möjligt att använda den under vattnet (med Waterproof Case). En bra lösning för en semester på stranden eller liknande.

Carla Nieto
avatar

Liten actionkamera som man kan fästa på magnetiska ytor. Är man ute efter en liten kamera och inte behöver filma i ljussvaga miljöer är denna perfekt.

Lars Gimse
avatar

Jättebehändig liten kamera som man kan ha mycket roligt med. Det är helt okej ljud och en relativt bra bild. Jag gillar den breda effekten. Kul att man kan fästa den lite överallt. Den är lätt att ha med sig och att använda även för barn. Programvaran är enkel och man kan lätt ändra inställningar. Magneten är suverän!

Nina Enakeyarhe

17 % rekommenderar inte (4 testpiloter)

avatar

Den känns för enkel i inställningsmöjligheterna och jag tycker inte den ger tillräckligt bra kvalitet för priset trots det lilla och smidiga formatet.

Daniel Liebst
avatar

Produkten har sine plusssidor gällande storleken och hur lätt den är att montera. Men jag var inte särskilt nöjd med kvaliteten och färgerna från kameran.

Lars Andreas Vestre

Från sociala medier

Hälsning från Polaroid

Vad spännande att du är nyfiken på vår Polaroid Cube + Lifestyle Action videokamera. Det är en liten och smidig enhet som du lätt kan använda för att fånga och dela livets äventyr. Den har inbyggd wifi (10 m räckvidd), appar för redigering, utskrift och live streaming. Full HD-inspelning, bildstabilisering, och stillbilder. Till detta test skickar vi med tillbehöret Strap Mount så du med lite fantasi kan montera kameran som du vill, överraska oss!

  • 35x35x35 mm
  • Vädertålig, bumpercase ingår
  • Synkronisera kameran med din smartphone eller surfplatta
Per Skog, Marketing Manager, Focus Nordic, Polaroid
Per Skog

Marketing Manager, Focus Nordic, Polaroid