Sök
Polarbröd Sund & God Råg

Resultat

Polarbröd Sund & God Råg

Här kan du ta del av matiga mackor och rafflande recensioner från våra testpiloter som uppgraderat frukosten med Polarbröd Sund & God Råg, ett bröd med låg sockerhalt och 11% surdeg. Efter testet väljer hela 84 procent att rekommendera till en vän. #smartson #polarbröd #sundochgod

  • 84 % av 1051 testpiloter rekommenderar Polarbröd Sund & God Råg
  • Produkt Polarbröd Sund & God Råg
  • Tillverkare Polarbröd
  • Rekommenderat pris 25 SEK
  • Antal testpiloter 1 051
  • Antal som ansökt 14 446
  • Testperiod Apr - maj 2016

Testet genomförs av Smartson utan kostnad för testpiloterna. Uppgiften är att testa produkten och dela sina upplevelser via en gemensam blogg och i sociala kanaler samt att utvärdera produkten.

Så tycker testpiloterna om Polarbröd Sund & God Råg

Vårens stora macktest är nu över. Polarbröd Sund och God Råg får klart godkänd betyg av frukostgänget. Gott bröd som passar med många pålägg och uppskattas av hela familjen tycker flera. Att det innehåller mindre socker är också ett stort plus. De som inte rekommenderar tycker däremot att brödet är för smaklöst och lite trist. Vissa tycker också att brödet känns torrt trots dagar kvar innan bäst före-datum.

Polarbröd Sund & God Råg image 1 Polarbröd Sund & God Råg image 2 Polarbröd Sund & God Råg image 3

84 % rekommenderar (887 testpiloter)

avatar

Rekommenderar 100%. Den var god, fräsch och luftig. Att det var låg sockerhalt är bara toppen. Kul med nytt bröd som passar alla i familjen.

Adam Elmahi
avatar

God, matig smörgås som passar med många olika goda pålägg. Tycktes om av alla i familjen.

Sofia Alvarsson
avatar

God och nyttig med bra tuggmotstånd.

Hugo Johannisson

16 % rekommenderar inte (164 testpiloter)

avatar

Brödet var inget särkilt alls tyckte jag. Trots att jag åt det samma kväll som jag köpt det upplevde jag inte en färsk smak och mjukt bröd, utan lite torrt.

Eva Tilson
avatar

Tyvärr var brödet alldeles för torrt och tråkigt. Jag har provat med olika typer av pålägg men det smakade tyvärr inte bra med något.

Ulla Aronsson
avatar

Det var en lite tråkig intetsägande smak. Ingen i familjen slog klackarna i taket, vi brukar annars äta ur polarbröd-sortimentet.

Veronica Gillmor

Inlägg från Testpiloternas blogg

(Sida 1 av 0)

Hälsning från Polarbröd

Polarbröd Sund & God Råg

Polarbröd är ett familjeföretag med hundraåriga traditioner i norrländsk brödkultur. Under de 44 år företaget funnits har det vuxit från ett litet familjebageri till Sveriges tredje största producent av matbröd. I dag är Polarbröd marknadsledare inom ljust portionsbröd. Denna nyhet påminner kanske en smula om vår klassiker, men den står faktiskt på helt egna ben. Förutom att Sund & God Råg är bakad med 11% smakrik surdeg, så har den även låg sockerhalt.

  • Låg sockerhalt
  • 11% surdeg
  • Nyckelhålsmärkt
Maria Eriksson, Product Manager, Polarbröd
Maria Eriksson

Product Manager, Polarbröd