Sök
Planti Soygurt EKO

Resultat

Planti Soygurt EKO

Nu dukar vi fram frukost från växtriket! 2000 testpiloter har provat Planti Soygurt EKO, en växtbaserad yoghurt som är helt sojabaserad, 100% vegetabilisk och mjölkfri. Testpiloterna fick i uppdrag att dela sin bästa bild och berätta vad frukostsällskapet tycker om Planti Soygurt.

 

 • Planti Soygurt EKO Jordgubb & smultron 92 % av 968 testpiloter rekommenderar Planti Soygurt EKO Jordgubb & smultron
  Jordgubb & smultron
 • Planti Soygurt EKO Naturell 91 % av 640 testpiloter rekommenderar Planti Soygurt EKO Naturell
  Naturell
 • Produkt Planti Soygurt EKO
 • Tillverkare Planti
 • Antal testpiloter 640
 • Antal som ansökt 10 230
 • Testperiod Sep - okt 2016

Jordgubb & smultron

 • Rekommenderat pris 27 SEK
 • Antal testpiloter 968

Naturell

 • Rekommenderat pris 27 SEK
 • Antal testpiloter 640

Testet genomförs av Smartson utan kostnad för testpiloterna. Uppgiften är att testa produkten och dela sina upplevelser via en gemensam blogg och i sociala kanaler samt att utvärdera produkten.

Så tycker testpiloterna om Jordgubb & smultron

Smaken med jordgubb/smultron gick verkligen hem hos testpiloterna, även här är de nöjda med den krämiga konsistensen och fräscha smaken. Somrig med en tydlig smultronsmak och lagom sötma, de uppskattar även att den innehåller lite socker. Precis som med den naturella upplever vissa en konstgjord smak, de tycker sojan tar över och bärsmaken försvinner.

Planti Soygurt EKO image 1 Planti Soygurt EKO image 2 Planti Soygurt EKO image 3

92 % rekommenderar (886 testpiloter)

avatar

Planti Soygurt är krämig med en god smak av jordgubbar och smultron. Smakar som en "vanlig" yoghurt fast inte lika söt, vilket enligt mig är ett plus. Perfekt att ha i smoothies!

Sandra Gavelfält
avatar

Väldigt god soygurt. Helt klart en av dem bästa växtbaserade "yoghurtarna". Har inte alls samma bismak som vissa växtbaserade produkter kan ha.

Sandy Nilsson
avatar

Soygurt är en överraskande god produkt. Mycket mer lättäten än vanlig yoghurt. Frisk och upplyftande smak. Rekommenderar verkligen produkten.

Thomas Alm

8 % rekommenderar inte (82 testpiloter)

avatar

Jag var inte så förtjust i smaken, är någon konstig smak på den. Kan vara för att jag är van och gillat vanlig yoghurt. Vill man dock ha ett mjölkfritt alternativ är den ok men inget jag skulle köpa i första hand.

Josefine Färm
avatar

Smakade lite för mycket soja och inte lika mycket frukt som jag förväntade mig, annars god.

Mikaela Johansson
avatar

Tyckte att konsistensen var krämig och bra, men smaken av jordgubb smultron var alldeles för svag, och sojasmaken tog över för mycket i eftersmaken.

Madeleine Elding

Så tycker testpiloterna om Naturell

Frukostätarna som rekommenderar Soygurt Naturell gillar den krämiga konsistensen och friska, syrliga smaken. Den känns fräsch och mättar både som frukost och mellanmål. Plus får den för naturlig sötma och för att den är ekologisk. De som inte var helt övertygade beskriver en bismak, vissa har även svårt för konsistensen. Något som nämns är också ett för högt pris.

Planti Soygurt EKO image 1 Planti Soygurt EKO image 2 Planti Soygurt EKO image 3

91 % rekommenderar (580 testpiloter)

avatar

En god och fräsch yoghurt. Ganska lik vanlig yoghurt i syrlighet. Ingen konstig sötma.

Max Sutton
avatar

Jag älskar yoghurten! Vegetabiliska yoghurts tenderar att smaka väldigt mycket soja/havre osv. Den här produkten hade en egen smak som var otroligt god! Att den dessutom är naturell och osötad är viktigt för mig.

Hannah Johansson
avatar

Jag tyckte att soygurten passade jättebra som ett mellanmål med lite frukt i. Konsistensen var perfekt, inte för rinnande eller för konstgjord. Tyckte om den jättemycket!

Josefin Gullbrandson

9 % rekommenderar inte (60 testpiloter)

avatar

Blev besviken på smaken. Tyckte den hade en bismak som tog över för mycket. Kunde inte ens äta upp hela paketet då jag inte tyckte den var speciellt god.

Lovisa Bolin
avatar

Nej, tyvärr kan jag inte rekommendera produkten. Den smakade konstgjort och jag har smakat andra sojayoghurt men betydligt naturlig smak.

Sara Lidhäll
avatar

Den var ätbar men eftersmaken påminner om fikon. Provade äta den naturell samt med flingor men eftersmaken var lika stark. Provade även i matlagning men eftersmaken var för dominerande.

Jimmy Tran

Hälsning från Planti

Planti Soygurt EKO

Hej, vad kul att du är nyfiken på hur gott växtriket smakar! Du är inte ensam, kategorin ökar med fantastiska 28% senaste året och varje dag upptäcker fler hur gott och bra det är för dig, hälsan och miljön. Du får nu prova vår nyhet - ekologisk Soygurt. Klimatsmart och laddad med växtproteiner ger den dig en bra start på dagen. Planti ägs dessutom av en välgörenhetsstiftelse, så nu kan du äta gott och göra gott på samma gång.

 • 100% från växtriket
 • Lågt sockerinnehåll
 • Ekologiskt
Sofie Zeffer, Brand manager, Planti
Sofie Zeffer

Brand manager, Planti