Sök
Pierre Robert Boxer for Men

Resultat

Pierre Robert Boxer for Men

Ett par schyssta boxerkalsonger ska sitta riktigt skönt. Håller du med? 200 testpiloter har fått chansen att ge Pierre Robert Boxer for Men en utmaning. De har använt kalsongerna flitigt, tvättat dem ofta och synat kvaliteten. När vi frågar testpiloterna väljer 95 % att rekommendera boxerkalsongerna. #smartson #pierrerobert

  • 95 % av 192 testpiloter rekommenderar Pierre Robert Boxer for Men
  • Produkt Pierre Robert Boxer for Men
  • Tillverkare Pierre Robert
  • Rekommenderat pris 149 SEK
  • Antal testpiloter 192
  • Antal som ansökt 5 475
  • Testperiod Feb - april 2016

Testet genomförs av Smartson utan kostnad för testpiloterna. Uppgiften är att testa produkten genom att beställa Boxer for Men via Pierre Roberts webbshop kostnadsfritt med en unik kod, dela sina upplevelser kring produkten via en gemensam blogg och i sociala kanaler samt att i slutet av testperioden utvärdera produkten.

Så tycker testpiloterna om Pierre Robert Boxer for Men

Boxerkalsongstestet har avslutats och efter antal tvättar, träningspass och stretchningsmetoder är den stora majoriteten nöjda med produkten och väljer att rekommendera. Främst är det den sköna passformen, kvaliteten i att de håller efter tvätt och utseendet som lyfts fram som extra positivt. Vissa anger att passformen och det faktum att produkten är fri från lappar och etiketter gör att de nästan inte känner att de har på sig boxerkalsongerna. Ett mindre antal tycker dock att priset är för högt och att passformen blev sämre efter några tvättar.

Pierre Robert Boxer for Men image 1 Pierre Robert Boxer for Men image 2 Pierre Robert Boxer for Men image 3

95 % rekommenderar (182 testpiloter)

avatar

Jag har ett väldigt aktivt liv och arbete som kräver att kläderna jag har på mig sitter skönt och perfekt. Pierre Robert Boxer sitter perfekt på plats och glider inte upp på oönskade platser. Jag tränar ett par gånger i veckan och jobbar som brandman, då behöver man det bästa närmast kroppen. Jag kommer att rekommendera Pierre Robert till mina kollegor.

Magnus Finngåård
avatar

Det är de bekvämaste kalsongerna hittills. Helt perfekta. Har inget att anmärka på.

Marko Nyyssölä
avatar

En snygg och bra boxer med sömmarna på rätt ställe. Ett plus för att man slipper den irriterande tvättlappen.

Joakim Fromberg

5 % rekommenderar inte (10 testpiloter)

avatar

Jag tycker att priset är för högt i förhållande till kvalité! Dock får dom plus för att det inte finns några tvättrådsetiketter som sticker ut och skaver. Så 3 av 5 möjliga.

Örjan Holmkvist
avatar

Jag tycker att 149 kr för ett par boxer är för dyrt.

Mattias Löwdell
avatar

Krympte märkbart efter en tvätt och tappade sin passform, benen blev alldeles för tighta och sitter inte skönt längre.

Mattias Berglund

Inlägg från Testpiloternas blogg

(Sida 1 av 0)

Hälsning från Pierre Robert

Pierre Robert Boxer for Men

Hej! Vi på Pierre Robert vill ha hjälp att utvärdera vår Boxer for Men. Vi har försökt göra en väldigt bra produkt ännu bättre. På Pierre Robert har vi som mål att alltid göra produkter av riktigt hög kvalitet, där komfort, passform och förstås schysst design står i centrum. Våra Boxer-kalsonger har en mjuk resår för hög komfort och inga irriterande tvättlappar eller något som skaver. Vi är ganska övertygade om att vi står oss i konkurrensen och att vi är minst lika bra som mycket dyrare märken. Nu behöver vi din hjälp att se om vi har rätt. 

  • Two-way stretch för perfekt passform
  • Mjuk och skön resår
  • Håller formen tvätt efter tvätt
Niklas Krohn, Marknadschef, Pierre Robert
Niklas Krohn

Marknadschef, Pierre Robert