Sök
Philips Sonicare

Resultat

Philips Sonicare

Trött på att gnugga tänderna med en vanlig tandborste? En frisk och fräsch mun betyder mycket för välbefinnandet och livskvaliteten. Nu kan du ta del av vad våra testpiloter tyckte om eltandborsten Philips Sonicare. Efter avslutat test valde hela 90 procent av de 247 testpiloterna att rekommendera produkten till en vän.

  • 90 % av 247 testpiloter rekommenderar Philips Sonicare
  • Produkt Philips Sonicare
  • Tillverkare Philips
  • Rekommenderat pris 500 SEK
  • Antal testpiloter 247
  • Antal som ansökt 11 011
  • Testperiod Maj

Testet genomfördes av Smartson utan kostnad för testpiloterna. Uppgiften var att testa produkten och dela sina upplevelser via en gemensam blogg och i sociala kanaler samt utvärdera produkten i slutet av testperioden. 

Så tycker testpiloterna om Philips Sonicare

Testpiloterna är överlag väldigt nöjda med Philips Sonicare. Efter avslutad testperiod väljer hela 90 % att rekommendera produkten till en vän. Vad som lyfts fram är att den är lättanvänd, har en väldigt bra batteritid och ger en mycket ren känsla i munnen efter användning. Att Sonicare säger till när det är dags att byta tandrad är något som testpiloterna uppskattar. De som väljer att inte rekommendera produkten nämner att den låter högt och vibrerar ovanligt mycket.

Philips Sonicare image 1 Philips Sonicare image 2 Philips Sonicare image 3

90 % rekommenderar (225 testpiloter)

avatar

Philips Sonicare är en eltandborste som verkligen ger dig en ren känsla i munnen! Den är lätt att komma åt tänderna längst bak med och jag gillar att den säger till när det är dags att byta tandrad!


Ida Johansson
avatar

Tänderna känns lika rena som när man varit hos tandläkaren! Batteritiden är mycket bra och som det är nu kan jag inte tänka mig att byta tillbaka till en traditionell manuell tandborste.

avatar

Philips Sonicare är underbar!  Jag har aldrig haft så rena tänder.  Den är lätt att använda,  har bra batteritid och den kommer åt överallt.


Carolina Haglöf

10 % rekommenderar inte (24 testpiloter)

avatar

Den passar inte mig. Produkten är bra men jag kan inte vänja mig vid att den låter som en tandläkarborr och att dess vibrationer gör att jag tycker den är jobbig att använda.

Maria Henriksson
avatar

Den vibrerar på ett sätt jag aldrig upplevt med andra eltandborstar. Både läppar och hand får liknande domningar som man får vid användning av pneumatisk borrmaskin.

Johan Sjövall
avatar

Den låter väldigt högt och vibrerar så man är helt domnad i handen efter man har borstat klart.

Ewa Wikström

Inlägg från Testpiloternas blogg

(Sida 1 av 0)

Hälsning från Philips

Hej! Vad roligt att just du vill vara med och testa Philips Sonicare eltandborstar. Vi är just nu det snabbaste växande eltandborstmärket och är väldigt nyfikna på vad du tycker om våra produkter. Med 17 miljoner Philips Sonicare frälsare världen över får vi ofta frågan hur vi skiljer oss, detta sitter i teknologin. Vibrationerna pressar vatten och tandkräm in mellan tänderna och in under tandköttskanten. Du får en kittlande känsla som ger friskare tandkött och en helt ny känsla av renhet.

  • Friskare tandkött och vitare tänder, kombination av teknologin & DiamondCleans borsthuvud
  • 3 veckors batteritid
  • Når enkelt tänderna längst bak
Linda Hjorth, Marknadschef, Philips
Linda Hjorth

Marknadschef, Philips