Sök
Philips Sonicare DiamondClean Black

Resultat

Philips Sonicare DiamondClean Black

Gillar du stil och design men också rena tänder? Nu kan du ta del av testet av eltandborsten Sonicare DiamondClean Black från Philips. Efter testet väljer 98 procent av 52 testpiloter att rekommendera produkten till en vän.

 • 98 % av 52 testpiloter rekommenderar Philips Sonicare DiamondClean Black
 • Produkt Philips Sonicare DiamondClean Black
 • Tillverkare Oral Healthcare Nordics
 • Rekommenderat pris 1 999 SEK
 • Antal testpiloter 52
 • Antal som ansökt 11 121
 • Testperiod Nov - december 2013

Under december månad 2013 har Smartsons testpiloter utvärderat Philips Sonicare DiamondClean Black. Testpiloternas uppgift var att under två veckor utvärdera borstresultat, design och prestanda. Philips Sonicare DiamondClean Black har en mattsvart finish med en illuminerad display som lyser upp programmenyn när du sätter igång borsten. Som tillbehör medföljer ett exklusivt glas där tandborsten laddas via induktion samt ett reseetui som kan laddas via USB på resan. Eltandborsten har bland annat utsetts till årets groomingpryl 2013 av tidningen Café.

Testet genomförs av Smartson utan kostnad för testpiloterna. Via Smartson får du testa nya produkter och dela dina genuina upplevelser med andra. Besök oss gärna på smartson.se. Smartson grundades i Stockholm år 2000.

Så tycker testpiloterna om Philips Sonicare DiamondClean Black

Philips Sonicare DiamondClean Black rosas av testpiloterna som ger den högt betyg. Bra materialval och utmärkta borstprogram där flera testare upplever en klart renare känsla i munnen i jämförelse med sin tidigare tandborste.

En allmän förbättring av munhälsan säger någon och mindre plack och beläggningar säger en annan. Att DiamondClean Black dessutom är snygg i badrummet gillas. Det mindre borsthuvudet uppskattas av de flesta då man lättare kommer åt längre bak i munnen. Dock finns det några testpiloter som tycker att det skulle vara lättare att komma åt om borsten var rund. Plus för snygg glasladdare och smidigt resefodral med smart uppladdning via USB. Det som testpiloterna främst anmärker på är att priset på eltandborsten är högt.

Philips Sonicare DiamondClean Black image 1 Philips Sonicare DiamondClean Black image 2 Philips Sonicare DiamondClean Black image 3
avatar

Det känns som att man har varit hos tandläkaren och fått tänderna rengjorda rejält och snyggt putsade efter varje borstning.

Maria Drangel
avatar

Högkvalitativ produkt med överlägsna egenskaper jämfört med en traditionell eltandborste. Känsla av högteknologiska och lyxiga materialval. Och framförallt en otrolig rengöringsförmåga.

Andreas Hagen
avatar

Den är grymt snygg, ljudnivån är låg och renhetskänslan efter användning är total.

Göran Jonsson
avatar

Otroligt bra borstningsresultat. Snygg produkt och bra inställningsalternativ. Innovativ laddare.

Kristian Nordberg
avatar

Fin och snygg design, bra med olika möjligheter att ladda den. Men rent användarmässigt är den mycket sämre än äldre modeller. Saknar en till knapp där man kan ställa in de olika programmen innan man sätter igång tandborsten.

Nicholas Bertzell

Inlägg från Testpiloternas blogg

(Sida 1 av 0)

Hälsning från Oral Healthcare Nordics

 • Förbättrar munhälsan - Den elektriska Philips Sonicare-tandborsten rengör optimalt mellan tänderna och längs tandköttskanten, och förbättrar munhälsan på bara två veckor. Sonicare DiamondClean Black tar bort upp till 7 gånger mer plack än en manuell tandborste
 • Patenterad sonisk teknik - Den elektriska Sonicare-tandborstens unika dynamisk rengöring når skonsamt men effektivt djupt mellan tänderna och längs tandköttskanten
 • DiamondClean borsthuvud - DiamondClean, Sonicares bästa borsthuvud för vitare tänder, har diamantformade borststrån som effektivt men skonsamt skrapar bort plack. Detta är hemligheten bakom den utomordentliga plackborttagningen och att vi kan lova vitare tänder på bara en vecka. 
 • Vitare tänder på bara en vecka - Tar bort upp till 100 % mer missfärgningar och fläckar från kaffe, té och rödvin och ger vitare tänder på bara en vecka

Hej! Vad roligt att du ville vara med och testa vår DiamondClean Black! Vi på Philips är mycket tacksamma för det fina gensvaret. DiamondClean Black är resultatet av en vilja att vara fullkomligt kompromisslös i utvecklingen av en produkt – både vad gäller prestanda och design. Allt från den unika patenterade Sonicare borstteknologin, till resefodralet som laddar tandborsten via USB när du är på resande fot ska bidra till att göra det enklare att hålla bästa möjliga munhälsa – med bästa möjliga design på köpet! Ta hand om dina tänder och tack för denna gång!

Erica Lindhqvist, Marketing Manager, Oral Healthcare Nordics
Erica Lindhqvist

Marketing Manager, Oral Healthcare Nordics