Sök
Philips Sonicare Airfloss 1.5

Resultat

Philips Sonicare Airfloss 1.5

Har du hört talas om Philips Sonicare AirFloss 1.5? Det är ett komplement till tandborsten för att göra rent mellan tänderna. Man fyller på med vatten eller fluorvätska, pekar mellan tänderna och trycker till. Efter konsumenters utvärdering i tidigare test är detta en uppgraderad version med förbättringar gjorda enligt deras feedback.

  • 84 % av 51 testpiloter rekommenderar Philips Sonicare Airfloss 1.5
  • Produkt Philips Sonicare Airfloss 1.5
  • Tillverkare Philips Nordic
  • Rekommenderat pris 999 SEK
  • Antal testpiloter 51
  • Antal som ansökt 10 774
  • Testperiod Apr - maj 2014

Smartson har gett 51 testpiloter i uppdrag att utvärdera Philips Sonicare AirFloss 1.5. Efter testet är det 84 procent av 51 testpiloter som skulle rekommendera Philips Sonicare AirFloss 1.5 till en vän. Här kan du läsa vad testpiloterna tycker om användning och resultat av produkten.

Testet genomförs av Smartson utan kostnad för testpiloterna. Via Smartson får du testa nya produkter och dela dina genuina upplevelser med andra. Besök oss gärna på smartson.se. Smartson grundades i Stockholm år 2000.

Så tycker testpiloterna om Philips Sonicare Airfloss 1.5

Testpiloterna som rekommenderar är överens om att AirFloss 1.5 är ett bra hjälpmedel för att hålla tänderna rena. Philips AirFloss bedöms som lätt att använda och många tycker att man kommer åt överallt i munnen. Det känns som om det blir rent mellan tänderna och att man får en fräcsh känsla i munnen. Batteritiden är bra men några tycker att man får fylla på med vatten eller flourskölj för ofta.

De som inte rekommenderar produkten upplevde inte att den ersatte tandtråd eller mellanrumsborstar och därför såg de inte heller någon nytta för den. Några upplevde också att den var obehaglig att använda samt att priset inte var motiverat.

Philips Sonicare Airfloss 1.5 image 1 Philips Sonicare Airfloss 1.5 image 3 Philips Sonicare Airfloss 1.5 image 2

84 % rekommenderar (43 testpiloter)

avatar

Det blir rent, man kommer åt överallt, även längst bak i munnen och lämnar en fräsch känsla. Den är effektiv och skonsam! Man slipper sår som orsakas av vassa tandstickor eller att något fastnar.

Marie de Verdier Persson
avatar

Lätt att använda kommer åt överallt i munnen där det är svårt att komma åt med tandtråd. Den var lätt att fylla på vatten och enkel att använda.

Lars Söderlind
avatar

Man kommer åt överallt, även längst bak, där jag aldrig kommit åt innan. Det går supersnabbt! Känns rent.

Elisabeth Berggren

16 % rekommenderar inte (8 testpiloter)

avatar

Tycker fortfarande att tandtråd rengör mera grundligt på ytor samt att pulseringen kan bli lite hård.

Maria Nylén
avatar

Ersätter inte tandtråd/mellanrumsborste. Har därför en ganska begränsad nytta. Det pris som produkten har motiverar inte denna begränsade nytta. Bör göras lite mer effektiv för att motivera priset.

Jesper Jacobsson
avatar

Den stänker när man använder den och "skjuter " ifrån så att munstycket slår i tandköttet, ingen skön upplevelse.

Jannice Bergström Lissmyr

Inlägg från Testpiloternas blogg

(generic.page 1 generic.of 0)

Hälsning från Philips Nordic

Philips Sonicare AirFloss 1.5 är ett smart komplement till tandborstar för att göra rent mellan tänderna. Fyll på med vatten eller fluorvätska, peka mellan tänderna och tryck.
Det tar bara 30 sekunder på morgonen och/eller kvällen. Så blåser / sköljer AirFloss bort upp till 5 gånger mer plack mellan tänderna än en manuell tandborste. Tester visar också att AirFloss gör tandköttet friskare på två veckor.

Munstycket, som finns i olika färger för att dela på AirFloss inom familjen, kommer åt svåråtkomliga ställen i munnen. Philips Sonicare AirFloss 1.5 har dessutom belönats med designpriserna reddot Design Award 2012, Spark Product Awards 2012, Good Design Award 2012 och Design Excellence Award. “Upplevelsen är verkligen, verkligen trevlig”, skriver The Financial Times helgmagasin How To Spend It.

  • Enkel att använda. Bara peka och tryck
  • Gör rent mellan tänderna på bara 30 sekunder
  • Tar bort upp till 5 gånger mer plack mellan tänderna än en manuell tandborste

Hej! Jättekul att så många visat intresse för nya Airfloss! Tusen tack till alla testpiloter, det har varit både intressant och givande att följa era upplevelser under testet. Vi hoppas att ni fortsatt ska vara nöjda med era Airflossar och att än fler ska få chansen till bättre munhälsa genom enkel och snabb rengöring mellan tänderna! Ha en underbar vår!

Hej! Jättekul att så många visat intresse för nya Airfloss! Tusen tack till alla testpiloter, det har varit både intressant och givande att följa era upplevelser under testet. Vi hoppas att ni fortsatt ska vara nöjda med era Airflossar och att än fler ska få chansen till bättre munhälsa genom enkel och snabb rengöring mellan tänderna! Ha en underbar vår!

Erica Lindhqvist, Marketing Manager Health & Wellness, Philips Nordic
Erica Lindhqvist

Marketing Manager Health & Wellness, Philips Nordic