Sök
Philips HairClipper Series 5000

Resultat

Philips HairClipper Series 5000

Brukar du klippa dig själv eller är det du som trimmar familjen? Nu kan du ta del av vad Smartsons 46 testpiloter tyckte om nya Philips HairClipper Series 5000. Efter testet väljer 93 procent att rekommendera produkten till en vän.

 • 93 % av 46 testpiloter rekommenderar Philips HairClipper Series 5000
 • Produkt Philips HairClipper Series 5000
 • Tillverkare Philips
 • Rekommenderat pris 499 SEK
 • Antal testpiloter 46
 • Antal som ansökt 7 492
 • Testperiod Mar - maj 2014

Philips HairClipper Series 5000 är en hårklippare som enligt tillverkaren erbjuder en snabbare och vassare klippning för alla hårtyper, både skägg och hår. Testpiloternas uppdrag har varit att i sin vardag testa hårklipparen. Därefter har de delat sina upplevelser i text och bild på Smartsons gemensamma blogg och i sociala kanaler samt fyllt i ett utvärderingsformulär. Bedöm själv, är Philips HairClipper Series 500 något för dig och din familj?

Testet genomförs av Smartson utan kostnad för testpiloterna. Via Smartson får du testa nya produkter och dela dina genuina upplevelser med andra. Besök oss gärna på smartson.se. Smartson grundades i Stockholm år 2000.

Så tycker testpiloterna om Philips HairClipper Series 5000

De testpiloter som rekommenderar Philips Hair Clipper Series 5000 hyllar framförallt att den klipper jämnt och bra i olika hårtyper och längder. Maskinen beskrivs som prisvärd och skön att hålla i handen. Den är också smidig och enkel att använda. Den långa batteritiden och den snygga designen uppskattas också. Överlag är testpiloterna nöjda men en testpilot tyckte att resultatet blev ojämnt och upplevde av- och påtagningen av kammen som jobbigt. En annan var missnöjd med hur klipparen fungerade vid ungefär en centimeters hårväxt. Den tredje tyckte det var svårt att få igenom hårklipparen i tjockt hår och fick klippa flera gånger på samma ställe för att allt hår skulle försvinna.

Philips HairClipper Series 5000

93 % rekommenderar (43 testpiloter)

Klipper smidigt och jämnt, det blir ett bra resultat även om man är nybörjare som jag.

Lejla Kazic

Den är lätt att snagga håret med och passar väl i handen. En fördel är det uppladdningsbara batteriet, så man slipper sladdar.

Henrik Kronqvist

Den fungerade bra, klippte lätt igenom tjockt och långt hår utan problem. Lämnade inga små hårstrån efter sig och verkar vara hållbar och väldigt snygg design. Smart väska!

Michaela Nydén

7 % rekommenderar inte (3 testpiloter)

Vi upplevde av- och påtagningen av kammen som ett "jobbigt" moment. Vi tyckte att resultatet blev ojämnt. Vi skulle inte avråda någon från ett köp av klipparen, men vi är mer nöjda med annan klippare.

Natalie Klang

Mina killar har tjockt hår och det var svårt att få den att gå igenom detta smidigt och man fick klippa flera gånger på samma ställe för att den skulle ta alla hårstrån.

Caroline Dahl

Klipparen fungerar utmärkt att korta av redan snaggat hår men har man runt en centimeter så fastnar allt i distansen och klipparen tar inte med resten av håret så man måste hela tiden göra rent den.

David Salomonsson

Hälsning från Philips

Den nya HairCipper Series 5000 klipper dubbelt så snabbt som tidigare versioner från Philips. Tack vare att den innovativa DualCut-tekniken kombinerar en dubbelslipad trimsax med minskad friktionsteknik kan vi erbjuda en snabbare och vassare klippning för alla hårtyper. 

Med ny och öppen design fastnar inte håret under klippningen. Kammen kan justeras för 24 olika längder från 0,5 till 23 mm. En skäggkam medföljer! Skäggkammen har 23 olika inställningar för perfekt skägg eller stubb. För maximal frihet har denna hårtrimmer lång batteritid på 75 minuter men även löstagbara blad för enklare rengöring under rinnande vatten.

HairClipper 5000 är gjord för att hålla extra länge, därför erbjuder Philips 2 års världsomfattande garanti samt ytterligare 3 år om du registrerar din trimmer online på www.philips.com/5years. Den levereras med ett hårt fodral för pålitlig förvaring och komplett varaktighet.

 • Klipper både hår och skägg
 • Snabb klippteknik
 • Lång hållbarhet
 • Enkel att rengöra
 • 5 års världsomfattande garanti

Tack för det stora engagemanget i testet av Philips HairClipper Series 5000. Resultatet visar att HariClipper 5000 är en av de mest effektiva och användarvänliga hårklippare som Philips någonsin har lanserat. Jag är övertygad om att denna produkt kommer att underlätta vardagsrutinerna för många nordiska konsumenter och hjälpa dem att visa sig från sin bästa sida.

Alexandra Iordanova, Marketing Manager, Philips
Alexandra Iordanova

Marketing Manager, Philips