Sök
Philips BeardTrimmer 9000

Resultat

Philips BeardTrimmer 9000

Ta del av resultatet från testet av Philips BeardTrimmer 9000, en av världens första skäggtrimmers med laserprecision. Efter testet väljer 82 procent av 50 testpiloter att rekommendera skäggtrimmern till en vän. 

  • 82 % av 50 testpiloter rekommenderar Philips BeardTrimmer 9000
  • Produkt Philips BeardTrimmer 9000
  • Tillverkare Philips
  • Antal testpiloter 50
  • Antal som ansökt 6 940
  • Testperiod Sep - okt 2013

Testet genomförs av Smartson utan kostnad för testpiloterna. Via Smartson får du testa nya produkter och dela dina genuina upplevelser med andra. Besök oss gärna på smartson.se. Smartson grundades i Stockholm år 2000.

Så tycker testpiloterna om Philips BeardTrimmer 9000

Det som testpiloterna uppskattar mest är att Philips BeardTrimmer 9000 är enkel och smidig att använda med ett bra och jämnt resultat samt att kvaliteten bedöms som hög. De som inte rekommenderar tycker att priset inte motsvarar förväntningarna samt att lasern är en onödig funktion.

Philips BeardTrimmer 9000 image 1 Philips BeardTrimmer 9000 image 2 Philips BeardTrimmer 9000 image 3
avatar

Den är verkligen bra. Laser hjälper till med precisionen.

Jain Arnav
avatar

Hög kvalitet och slutresultat över förväntan. Enligt min åsikt den bästa i sin klass.

Anders Karlsson
avatar

Jag är mycket nöjd med resultatet trimmern har gjort. Exakt resultat varje gång utan flammor på huden.

Björn Eskilsson
avatar

Hade mycket höga förväntningar när jag hämtade ut paketet. Tyvärr infriades de inte riktigt. Jag hade en gammal trimmer (i 500-kronorsklassen) och naturligtvis trodde jag att den här skulle vara bättre, men så var det inte. En helt okej trimmer, men kanske inte värd sitt pris.

Frode Rapp
avatar

Det var en trevlig trimmer men tycker att den inte riktigt höll måttet för att bli rekommenderad vidare till mina vänner.

Casper Jansson

Hälsning från Philips

Nu lanseras Philips BeardTrimmer 9000 som är världens första skäggtrimmer med laserprecision. Med laser-guiden bildas en tunn röd linje på din käke, kind eller nacke som hjälper dig att skapa ett mer symmetrisk skägg med räta linjer och vinklar exakt där du önskar. Philips BeardTrimmer 9000 har vändbart munstycke, digital led-display, ställbar längd från 0,4 till 7,0 millimeter samt är 100 procent vattentät för enkel rengöring.
Hej! Spännande att du vill ta del av en av Philips mest spännande lanseringar inom manlig kroppsvård någonsin. BeardTrimmer 9000 är världens första skäggtrimmer som använder laser och är resultatet av många årtiondens erfarenhet och många års forskning om mäns vanor när det gäller skäggstyling. Jag hoppas att produkten kommer att hjälpa dig att enkelt skapa dina egna unika laserskarpa skäggstilar. Ha kul, dela med dig av ditt skägg och sluta aldrig experimentera!
Alexandra Iordanova, Marketing Manager, Philips
Alexandra Iordanova

Marketing Manager, Philips