Sök
Philips Avent DECT-babyvakt

Resultat

Philips Avent DECT-babyvakt

Hur vakar du över dina småttingar? Nu har 29 testpiloter testat och utvärderat Philips Avent DECT-babyvakt som bland annat har nattlampa, vaggvisor och 100% privat anslutning. Alla testpiloter valde att rekommendera - se deras positiva motiveringar här.

  • 100 % av 29 testpiloter rekommenderar Philips Avent DECT-babyvakt
  • Produkt Philips Avent DECT-babyvakt
  • Tillverkare Philips Avent
  • Rekommenderat pris 999 SEK
  • Antal testpiloter 29
  • Antal som ansökt 7 107
  • Testperiod Jan - apr 2016

Testet genomförs av Smartson utan kostnad för testpiloterna. Uppgiften är att testa produkten och dela sina upplevelser via en gemensam blogg och i sociala kanaler samt att utvärdera produkten.

Så tycker testpiloterna om Philips Avent DECT-babyvakt

En enig skara testpiloter är mycket nöjda med denna babyvakt. De sköna vaggvisorna, den rogivande nattlampan, tillförlitliga anslutningen, långa räckvidden och goda ljudupptagningsförmågan är några av de positiva faktorerna med denna babyvakt. Det nämns också att den är mycket användarvänlig och att den ger lugn och ro i föräldrastressen. Det enda som några föräldrar anmärker på är att batteritiden för föräldraenheten som kunde varit bättre.

Philips Avent DECT-babyvakt image 1 Philips Avent DECT-babyvakt image 2 Philips Avent DECT-babyvakt image 3

100 % rekommenderar (29 testpiloter)

avatar

Vi är så grymt nöjda med vår Philips Avent DECT babyvakt, Ett oumbärligt hjälpmedel, fantastiskt ljud, oslagbar räckvidd, nattlampan har ett perfekt ljus för nattetid, och trots att vi nu under en tid använt halva dygnet så har vi inte behövt byta batterier! Rekommenderar varmt Philips Avent DECT babyvakt!

Sarah Hedgren
avatar

Har testat flera babyvakter. Denna är helt klart den bästa. Lätt att använda, bra räckvidd och framförallt bra ljud. Melodierna är ett plus som jag inte trodde skulle gå hem hos sonen men de var en succé.

Elimor Andersson
avatar

Lättanvänd, snygg och stilren design. Nattlampan var en succé, lyser precis lagom och har ett behagligt ljus. Fantastiskt ljud! Ljudet hörs lika klart och tydligt överallt i hela huset, riktigt imponerad! Är nöjd och skulle varmt rekommendera den, framförallt tack vare det fantastiska ljudet som den har och för det behagliga ljuset på nattlampan.

Jimmy Berglund

Från sociala medier

Hälsning från Philips Avent

Philips Avent DECT-babyvakt

Philips Avents mest omtyckta babyvakt SCD505 är testvinnare i flera Nordiska länder, bland annat av Råd & Rön. Nu har den lite bättre efterträdaren kommit. SCD506 har fortfarande en lika förstklassig räckvidd och den är fortfarande lika lätt att installera och använda. Förutom ett klarare ljud samt bättre ljudkänslighet har SCD506 även en inbyggd Smart Eco-funktion som anpassar energiförbrukningen efter behov. Vi söker nu testpiloter för Philips Avents nya babyvakt! #SCD505 #SCD506

  • Kristallklart ljud
  • Unik räckvidd: 330 m utomhus, 50 m inomhus
  • Lätt att installera
Jenny Flodman, Nordic Marketing Manager, Philips Avent
Jenny Flodman

Nordic Marketing Manager, Philips Avent