Sök
Philips Ambilight TV 55PUS6501

Resultat

Philips Ambilight TV 55PUS6501

Hur ser dina filmkvällar ut i höst? Nu har 14 testpiloter haft ett upplyst besök av Philips Ambilight-TV i sina hem och utvärderat tittarupplevelsen och delat recensioner från soffan. Denna ultratunna 4K Ultra HD-TV:n med Android-TV och tvåsidig Ambilight strålar ut ljus och färger på väggen bakom TV:n för en mer uppslukande tittarupplevelse. När vi summerar åsikterna är det 86% av testpiloterna som rekommenderar TV:n och 93% som specifikt rekommenderar ambilight-funktionen.    

  • 86 % av 14 testpiloter rekommenderar Philips Ambilight TV 55PUS6501
  • Produkt Philips Ambilight TV 55PUS6501
  • Tillverkare Philips TV
  • Rekommenderat pris 9 990 SEK
  • Antal testpiloter 14
  • Antal som ansökt 14 207
  • Testperiod Okt - november 2016

Testet genomförs av Smartson utan kostnad för testpiloterna. Uppgiften är att testa Philips Ambilight under cirka tre veckor och dela sina upplevelser via en gemensam blogg och i sociala kanaler samt att svara på en utvärdering. Efter avslutat test får utvalda testpiloter köpa TVn till reducerat pris (ej fastställt) eller returnera utan kostnad.

Så tycker testpiloterna om Philips Ambilight TV 55PUS6501

Testpiloterna har provat TV:n under cirka tre veckor och därefter gett sitt slutomdöme. Det som lyfts fram som mest positivt är bildkvaliteten som beskrivs vara riktigt bra både i ljusa och mörka miljöer och Ambilight-funktionen som bidrar till att förhöja TV-upplevelsen på alla plan. Hanteringen är överlag användarvänlig vad gäller menyer, fjärrkontroll och smart-tv-funktioner och designen får plus. En del buggar noteras under testet där bland annat appar kraschar. Bildmässigt anmärker några deltagare på svärtan och ljusblödning. Den sammantagna bilden är dock positiv (i dubbel bemärkelse) och 12 av 14 deltagande testpiloter ger sin rekommendation. Här kan du läsa några motiveringar.

Philips Ambilight TV 55PUS6501 image 1 Philips Ambilight TV 55PUS6501 image 2 Philips Ambilight TV 55PUS6501 image 3

86 % rekommenderar (12 testpiloter)

avatar

Under testperioden har jag testat alla tänkbara medier och det har fungerat felfritt. Ambilight har gett mig som lätt blir trött en ny positiv upplevelse. Fjärrkontroll och mjukvara har fungerat bra och familjen har kunnat använda allt helt utan manualer. Bilden kan sammanfattas som min son uttryckte det: - Wow pappa, vilken bild.

Johan Lantz
avatar

Många bra punkter med TV:n, den är prisvärd, man får rätt mycket för pengarna. Bildkvaliten är jättebra, speciellt 4k. Ambilight är super och ger ett extra djup samt känsla när man tittar på tv. Fjärkontrollen samt android smart tv fungerar jättefint. Sist, barnen älskar ambilight :)

Feroz Mohammed
avatar

Denna tv känns som mer än "bara en tv". Ljuset skapar en ombonad helhet som får hela rummet i stämning. Även om TV-dosan är något slö ibland så fyller den sin funktion och smartfunktionen är värdefull!

Sofia Wernersson

14 % rekommenderar inte (2 testpiloter)

avatar

Beror lite på situationen. Om det är någon som hemskt gärna vill ha Ambilight och smartfunktioner tillsammans med hyfsad bild så skulle jag nog rekommendera. Vill man ha en billig TV verkar det finnas bättre alternativ och vill man ha en riktigt bra TV upplevde jag att man måste köpa bättre grejer. Sedan var det en del småproblem som störde för mycket.

Simon Fröjmark
avatar

Fin TV att titta på framifrån, men en hel del buggar i Android TV och andra funktioner gör upplevelsen bökig.

Henrik Lundgren

Inlägg från Testpiloternas blogg

(Sida 1 av 0)

Hälsning från Philips TV

Roligt att du vill testa en Philips Ambilight-TV! Den här TV:n har både 4K och Android-TV, vilket ger dig möjlighet att streama filmer och spela TV-spel med riktigt skarp bildkvalitet. Ambilight ger dig dessutom en större och häftigare tittarupplevelse - olikt någonting du har upplevt på en TV tidigare. Sätt på en film och njut av allt en Ambilight-TV har att erbjuda!

  • Ambilight skapar ljus och färger på väggen bakom TV:n som matchar bilden på TV-skärmen – allt för en häftigare och mer uppslukande upplevelse
  • Android-TV ger tillgång till ett ständigt växande apputbud med streamingtjänster och spel i Google Play-butiken. Android-TV har dessutom en inbyggd Google Cast, som gör att du kan spegla innehåll från din mobil eller dator till TV:n
  • 4K Ultra HD innebär att du får en fyra gånger högre upplösning än en vanlig Full HD-TV, vilket ger en skarp och detaljrik bild
Joella Skoogh, Marketing Communications Manager, Philips TV
Joella Skoogh

Marketing Communications Manager, Philips TV