Sök
Pearl River Bridge Premium Japanese Soy Sauce

Resultat

Pearl River Bridge Premium Japanese Soy Sauce

Nyfiken på ljus soya? Nu kan du ta del av vårt stora test av Premium Japanese Soy Sauce från Pearl River Bridge. Efter avslutat test är det 92 procent av 2 209 testpiloter som rekommenderar soyan till en vän.

  • 92 % av 2209 testpiloter rekommenderar Pearl River Bridge Premium Japanese Soy Sauce
  • Produkt Pearl River Bridge Premium Japanese Soy Sauce
  • Tillverkare Matkompaniet
  • Rekommenderat pris 35 SEK
  • Antal testpiloter 2 209
  • Antal som ansökt 6 619
  • Testperiod Apr - maj 2014

Pearl River Bridge Premium Japanese Soy Sauce är en ljus soya med mildare smak som passar till både kalla och varma rätter. Testuppdraget har varit att smaksätta sin mat med soya och därefter dela sina tankar om produkten via sociala medier samt besvara ett webbaserat utvärderingsformulär. Passa även på att lära dig mer om soya med hjälp av Pearl River Bridge Soyaskola.

Testet genomförs av Smartson utan kostnad för testpiloterna. Via Smartson får du testa nya produkter och dela dina genuina upplevelser med andra. Besök oss gärna på smartson.se. Smartson grundades i Stockholm år 2000.

Så tycker testpiloterna om Pearl River Bridge Premium Japanese Soy Sauce

Testpiloterna som rekommenderar soyan gör det för den milda och goda smaken. Det allsidiga användandet är också uppskattat och att man kan smaksätta både varma och kalla rätter. Soyan bedöms också som äkta och genuin utan onödiga tillsatser till ett bra pris.

Inom gruppen om inte rekommenderar produkten skiljer sig åsikterna. Vissa tycker att den var för söt eller för salt. De påpekar att de inte gillar smaken, att den är för tunn, ljus eller att den inte sticker ut med liknande produkter.

Pearl River Bridge Premium Japanese Soy Sauce image 1 Pearl River Bridge Premium Japanese Soy Sauce image 2 Pearl River Bridge Premium Japanese Soy Sauce image 3

92 % rekommenderar (2038 testpiloter)

avatar

Den har en tydlig, mild, rund och fyllig smak. För mig en klar smaksensation.

Michael Groll
avatar

Smakar lagom med salt och dess smak förhöjer maträtten, utan att vara så distinkt att den tar över resten av maten smaker.

Anna Richardsson
avatar

Den var god och passar bra till både matlagning och att ha vid sidan om till risrätter.

Maria Blennlid

8 % rekommenderar inte (171 testpiloter)

avatar

Därför att den smakade väldigt sött, vilket jag upplevde att maten nästan blev förstörd på grund av det.

Tina Larsson
avatar

Alldeles för vattning, rinner av köttet.

Per Vallberg
avatar

Lukt och smak för underlig. Lukten just är för skarp.

Jimmy Lasu

Inlägg från Testpiloternas blogg

(Sida 1 av 0)

Hälsning från Matkompaniet

Pearl River Bridge Premium Japanese Soy Sauce
Redan under Shang & Zhou-dynastin, över 3000 år sedan, upptäckte Kinas förfäder en teknik att brygga soyasås av soyabönor. Sedan dess finns en lång historia kring spridningen av olika bryggningstekniker av soya i Orienten. Pearl River Bridge (PRB) soyasås är inte bara Kinas första varumärke som exporterats, det är också det största volymmässigt. 
Japansk soya är lite sötare och mindre salt och uppskattas av många människor. Denna soya passar utmärkt till japanska maträtter, såsom sushi, sashimi, Miso-soppa, Udon etc.
Hej! Vad kul att du är intresserad av att testa Pearl River Bridges Ljusa Japanska Soya. Vi är väldigt stolta över våra soyasåser och det skall bli oerhört spännande att få dina värdefulla synpunkter.
Nicklas Syberg, Försäljningschef, Matkompaniet
Nicklas Syberg

Försäljningschef, Matkompaniet